Tele vannak ehető rovarokkal a magyar élelmiszerek. (beszélgetés)
A patkány is csak olyan mint a tengerimalac.
Léteznek országhatárok, ahol ez csempész árúnak számít.-)
Én is tengeri sót használok, jódozottat.
Azt olvastam, a szervezetnek szüksége van a jódra.
És csak annyira, amennyit a só tartalmaz.
A filmről jutott eszembe. Azt is a fejünkbe verték hogy a só milyen káros. Érdekes, vidéken még tudták hogy sok vizet veszel fel általa, de aktív élet mellett kiizzadod. Egyik legfontosabb ásványi anyagunk, de úgy óvnak tőle mint a tűztől, mert mindenféle "betegséget" okoz. A stressznél nagyobb betegségfaktor szerintem nincs. Én tiszta tengeri sót használok, néha Himaláját és nem félek tőle. A Sivatagi showban megetette a bennszülött a majmot, aki futott a titkos vízlelőhelyre hogy igyon, így követte a nyomát. A só és a víz mit csinál? Tisztít! Erőteljesen méregteleníti a szervezetet. A szenteltvíz is sót tartalmaz a tisztító hatásának köszönhetően.
Valamit tiltanak, valamit engedélyeznek. Szerintem csak jól értesültség és intelligencia kérdése hogy ki minek dől be.
Nekem az.
És Te miért nem alszol?
Igen, olvastam már korábban, de egyébként nagyon ....,hogy is fogalmazzak , ehetetlen íze van számomra.Egyszer vettem, nem tudom elhasználtam e.
Ha édeset eszek, akkor én mézet eszek. Gyümölcsre csurgatva imádom. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem eszem csokit..., vagy gumicukrot, bár abban sincs az általad említett,édesítőszer. :D
Nem, nem. Az a kukac, ami a cseresznyéből bújik ki, az olyan kis rövid, tömzsi. A bélféreg meg hosszú, vékony. 😀
Szerintem mindannyian ettünk már mindenféle ételben olyan kis apróságokat, amik valahogy belekerültek. Csak nem vettük észre.
Nem lett volna neked sem semmi bajod, ha ettél volna a kukacos grízes tésztából. Csak akkor találjuk undinak, amikor egészben látjuk. Mint én egy jó vaskos kis hernyót a kelkáposztában. De ha nem vettem volna észre, jó kis főzelék lett volna. Bár, ha belegondolok, hogy a szőrös hernyó egyben kikandikált volna a főzelékből, biztos nem vettem volna olyan hetykén.
Hát igen, a medve, az nem vicces állat. :D
A medve nem játék. :D
Nem leszel attól bélférges. :D
Nem kell finnyáskodni, látod! Túlélted! :D
Ami nem öl meg, az megerősít. :D
Pfuuu az a kis feher kukac olyan mint a belfereg? Attol nem lehet belfergesnek lenni? Amm en is eszek neha cseresznyet.
Masik meg: iskola menzan reeegen egy tesztfele asszem darasteszta kukacos volt 😂 es az elso nehany csoport gyereknek se a tanaroknak fel sem tunt. Bezabaltak mint a szart. Szerencsere mire. Ami osztalyunk ment volna eszrevettek es csak levest kaptunk. Haha.
😂😂😂
Ez jó!
Már tudjuk, hogy 3 E számot kell csak megjegyezni. :)
Igazából, ha sok vitamin van benne, pont nem érdekel. Has telik. :P
Azért vicces lenne, ha valaki figyelmeztetne, hogy
"beszorult egy tücsökláb a fogad közé." :D
Ehhh, én nem vagyok ilyen finnyás..-)
A reggeli kakajómat is csukott szemmel iszom...
Az én részemet is szívesen felajánlom fogyasztásra.
Jó étvágyat! :)
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyit költötök csak élelmiszerre egy hónapban? Mi fér bele ebbe a keretbe?
- Ti csak magyar termelők élelmiszereit vásároljátok?
- Magyar élelmiszerhiány külföldön és az egészséges Magyarország
- Epekövesség, és rosszindulatú hasnyálmirígy esetén milyen élelmiszerek, gyümölcsök, alapanyagok ehetők, ill. milyen élelmiszerek lúgosítók?
- Külföldrôl behozott, itthon forgalmazott élelmiszerekre milyen szabályok vonatkoznak? Pl. kötelezô-e a magyar címke?
- Angliában merre vannak lengyel-magyar élelmiszereket tartó boltok?