Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Tejszines sóska mártás recept

Tejszines sóska mártás recept

Elkészítési idő 25 perc

A Tejszines sóska mártás hozzávalói:
1főre
25 dkg friss sóska
1 kis kanál vaj
1 dl főző tejszin, pici tej
2 tk.liszt
só, édesítő


Tejszines sóska mártás

A Tejszines sóska mártás elkészítési módja:
A sóska szárát leszedjük, lemossuk.
A vajat magas falú kislábosban melegítjük, és beletesszük a sóska leveleket, pici só, édesítővel puhára pároljuk.
A tejszint és a tejet összekeverjük, és hozzá adjuk a lisztet.
Simára keverjük, majd folyamatos keveréssel tesszük a megpuhult sóskára, ha az állaga kéri, tehetünk hozzá, tejet, vagy tejszint.
Ízesíthetjük még sóval, vagy édesítővel.
Frissen szeretem, mert másnapra, savasodik!
Jó étvágyat!



Kategória: Főzelékek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 7. 16:50
A tejszines sóska mártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook