Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Nyári vegyes savanyúság recept

Nyári vegyes savanyúság recept

Elkészítési idő 40 perc

A Nyári vegyes savanyúság hozzávalói:
Fejes káposzta
Hagyma, lila fehér
Paprika, lehet pirosodó is
Uborka,
Ha van cukkini tehetünk bele azt is
Sárgarépa.
Mennyiséget nem írtam, ami volt itthon, abból készült
Ecet, egész bors, babérlevél,édesítő,só,mustármag.


Nyári vegyes savanyúság

A Nyári vegyes savanyúság elkészítési módja:
Az alapanyagokat megtisztítom, majd vékonyan legyalulom. Besózom, majd 2-3 órát pihentetem, de többször átkeverem.
Elkészítem a levet a fűszerekből, és felforralom, majd kinyomkodom a besózott zöldséget, és rászűröm a kihűlt levet.
Üvegbe teszem, és a hűtőbe rakom.
Jó étvágyat!


Azért készítek 2-3 üvegre valót, mert szeretjük, a frissen elkészült savanyúkat!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , aug. 1. 15:45
A nyári vegyes savanyúság elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook