Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tegnap este beáztattam a gombás körmömet a lábamon... fórum

Tegnap este beáztattam a gombás körmömet a lábamon... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnapelőtt 08:29
Találtam a közeli városba gyógypedikűröst.10.-e után tudok velée beszélni. Már várom,remélem tud segíteni
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Horakulum)
máj. 27. 17:44
Igen,valószínű hogy nem gyógypedikűrös. Most már nincs genny alatta de volt és fájt is akkor. Köszönöm,remélem most már hamar helyre jön.
5. horakulum (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 27. 12:49

Az a pedikűrös valószínűleg nem gyógypedikűrös volt. Ha a körmöd alatt genny lenne, szerintem Te már ordítanál a fájdalomtól a gyulladás miatt. Létezik amúgy a nyomott gomba, amit vmilyen külső behatás alakít ki (ütés, nyomás, stb.) A köröm magától le fog válni ebben az esetben, ahogy regenerálódik alatta a szövet és elkezd nőni az új köröm. Fájdalommentesen fog történni. Sebészi úton csak akkor engednék hozzányúlni, ha már tüneteket okoz és akadályoz a mindennapi életben. A nyomott gomba egy életre eldeformálhatja a körmöt sajnos. :(

Jobbulást!

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Alnisa)
máj. 27. 09:54
Jártam pedikűröshöz évek óta. Múltkor sok minden összejött. Nagyműtét,lábadozás stb. Alapból puklisan nő meg nagyon vastag a körmöm. Már nyomta a cipő mire eljutottam. Azt mondta azért sárga meg genny van alatta mert nyomta a cipő. Egy pedikűrösnek szerintem illene felismerni a gombát... A házidoki rögtön mondta ez gomba. Írt fel gyógykörömlakkot de nem használt. Vissza mentem,azt mondta nem érdemes kinlódni vele vetessem le. Kérdem én,akkor kinek higyjen mit tegyen az ember ha ahány másik,annyi féleképp mondja??
3. xochipilly (válaszként erre: 2. - Alnisa)
máj. 27. 09:05
Nem tudom elképzelni, hogy segíthet egy köröm levétele. Ha belülről ered a baj, ugyanúgy gombásan fog visszanőni, nem?
máj. 27. 08:39
Nem fog segíteni. Kérj szakszerű segítséget, egy pedikűröst, aki ért is ehhez, esetleg ilyen lézeres kezelést. Amíg nem nő le a beteg rész, addig sajnos csúnya. Hónapokig kell kezelgetni, mert lassan nő a köröm. Nem gondolom, hogy köröm levétele a megoldás, az inkább barbárság.....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook