Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Te mit tennél a történtek után? Összezavarodtam, segítsetek! fórum

Te mit tennél a történtek után? Összezavarodtam, segítsetek! (beszélgetős fórum)


1 2
31. Egomanyus2 (válaszként erre: 30. - Pteri)
jan. 17. 21:20

Pontosan ezt akartam írni. Kiegészítve azzal, hogy a Te érzéseidet is befolyásolhatja a múlt, a párod elvesztése. Tisztázd magadban, hogy amit érzel az nem a régi életed utáni vágy, amit éltél. Valóban mint férfi érdekel, vagy az elveszett biztonság amit érzel.

Én azt tanácsolom, hogy ne kapkodd el, nehogy elveszíts egy barátságot.Amennyiben több mint egy segítő barát az úgy is kiderűl. Minden jót kívánok Neked!

30. pteri
jan. 17. 18:33
Én is özvegy vagyok és nekem is van ilyen örökölt jó baràtom, aki fél szemét rajtunk tartja. Viszont én tudom, hogy boldog kapcsolatban él , és nem gondolok többet a dologba, mint hogy ő ilyen segítőkész és jó. Tudom, hogy milyen magànyos vagy! Nem lehet, hogy ezért gondolsz bele többet? És ő is tudja, ezért keres többet? Szerintem vàrj, ràérsz, nem? Ha jól sejted, jelezni fog. Ha nem, marad a baràtsàg.
29. Falipapir (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 16. 09:28
Ha nem látja, hogy nyitsz felé, nem fog lépni. Valószínű azért nem tette meg eddig.
jan. 15. 13:56
Azért egy icipici biztatás sosem árt.
jan. 15. 11:30
Azt hiszem úgy helyes, ahogy mondjátok, várok, aztán történik, ahogy történik. Lépnie neki kell, ha akar.
26. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 22:23
Majd kialakul...
25. Charlize (válaszként erre: 4. - Amaunet)
jan. 14. 19:24
Ezzel értek én is egyet.
24. 80ASIQ
jan. 14. 17:28
Ez kérdés?? Más örülne!
jan. 14. 15:11
Független, rendezett körülmények közt él, dolgozik, van saját háza, szóval nincs a pakliban, hogy azért akarna bármit is, hogy ide tudjon költözni.
22. bozsu55 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 15:00

Sehogy nem bátorítanám.Épp elegendő az hogy nem hárítod a látogatását.

Majd jön aminek jönni kell,ne kombinálj.Ő független?Volt nős?

jan. 14. 14:42
1 éve szakított a párjával, akit én is jól ismerrtem, tudom, hogy a tenyerén hordozta, de megcsalta egy nála gazdagabb férfival, én is meglepődve hallottam a hírt.
20. Bichi (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 14:27
Szégyenkezésre semmi okod, egyedülállóak vagytok mindketten. Azt, hogy mit érzel csak te tudhatod, de ha már nem "csak" barátként tekintesz rá, akkor engedd, hogy kiderüljön, hogy ő mit szeretne tőled... Én nem tennék semmit, mert irtó ciki, ha ő mégis csak barát akarna lenni, viszont hagynám hogy sodorjon az élet. Esetleg pár olyan programra elhívnám, ami nem randiszagú. Kirándulás, mozi, korcsolyázás, vagy ilyesmi. Egy kirándulás közben remekül lehet megbotlani, és elkapni a kezét, abból, ahogy a kezedet fogja, meg már tudni mindent...
19. Falipapir (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 13:39

Egy barátnak nem kötelessége gondoskodni, az elhunyt barát családjáról.

Sokszor fordul elő, hogy 2 igazi barát, ugyan abba a nőbe szerelmes. Van akik meggyűlölik egymást, van aki háttérbe vonul, és megelégszik hogy boldognak látja őket.

Ha jól sejtem egyedül él, és már évek óta. Tehát nincs akadálya hogy beengedd az életedbe.

Miért nincs senkije? Gondolkodtál már ezen? Egy szerelmes férfi nem tudja magát elkötelezni más nő mellett.

Szerintem hívd meg hozzátok egy vacsorára. Jó alkalom a beszélgetésre. Személyesen láthatóak a rejtett pillantások, reakciók. Talán kiderül valami.

Lehet hatalmasat tévedek, de amit írtál, az alapján szerintem nem vagytok közömbösek egymásnak.

Részvétem. Ideje tovább lépned.

18. Alnisa
jan. 14. 13:16

Én mindig azt mondom, nem létezik férfi és nő között igazi barátság. Az egyik fél egy idő után mindig többet érez.

Nem gondolom, hogy csak a férjeddel való barátsága miatt tartja veletek a kapcsolatot.


Nem tudom elképzeli, hogy fordított esetben, ha meghalna a barátnőm és a férje egyedül maradna a gyerekkel, akkor én átjárogatnék hozzá, meg ott aludnák, ha nem éreznék többet.

Nekem ez furcsa, bár lehet én vagyok rosszul bekötve.

jan. 14. 12:33
Ha mindig csak ő hív, abból csak az derül ki, hogy ő érdeklődik irántad. Hívd fel, és mondd neki azt, hogy jó hallani a hangját, jó beszélgetni vele, vagy csak érdekelt, hogy van. Még ha nem is akar többet, ez akkor is jól fog neki esni. Ha meg a jeledre vár, ebből érezni fogja, hogy többet jelent neked, mint egy akármilyen barát.
16. michelle.r (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 12:24
Néha te is felhívhatod. Egyelőre kezeld a kapcsolatot annak, ami, egy szuper barátságnak. A férjed is örülne, ha a jövőben egy olyan férfit tudhatna a családja mellett, akit ő is szeretett. Lehet, hogy ő is ugyanezt érzi, csak nem látja helyén valónak. Adj időt!
jan. 14. 12:13
Ha eszembe jut, ilyenkor szégyenlem is magam, hogy miért? Utána meg azzal nyugtatom magam, hogy nem élhetek begubózva a gyerekkel életem végéig!
14. srcrss
jan. 14. 12:09
Semmit. Várnék.
jan. 14. 12:07
Néha esetleg hívd fel te is.
jan. 14. 11:58
Nagyon jó barát volt, lehet lelkiismeret furdalása is van.Amíg nem vagy biztos hogy szívesen fogadnád a közeledést addig várj.
jan. 14. 11:53
Majdnem úgy néz ki, hogy kerülgetjük egymást, mint macska a forró kását? Rendben, bátorítsam, de hogyan? Az nem elég, ha mindig felveszem, ha hív?
jan. 14. 11:45
Lehet, hogy ő is arra vár, hogy kapjon tőled egy kis bátorítást, mert így nem mer nyitni.
jan. 14. 11:43
Én nem is gondoltam, hogy lépek, csak várok. Az a furcsa, hogy most egyre többször beszélünk telefonon. Nem tudom, hova vezet ez az egész. Káosz van bennem! Egyszer azt érzem, hagynom kéne közel engednem, feltéve, ha akarja. Lehet, hogy ő se mer lépni. Egyikőnknek se jó egyedül, meg ha megértjük egymást miért ne! Utána meg úgy érzem, mégsem akarom, maradjon minden úgy, ahogy most. Egy IGAZ barát ezerszer többet ér egy párkapcsolatnál, ami ugye el is romolhat. Egyébként a fiam nagyon szereti.
8. Napsugár8 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 11:40

Azt írod, kb. havonta meglátogat titeket... lassan eltelik karácsony óta egy hónap, várd meg, hogyan, miként jelentkezik. Egyáltalán jelentkezik-e, és hogyan zajlik majd a látogatása.

Ne nyiss, ezt bízd rá, nehogy elrontsd a kapcsolatot.

jan. 14. 11:02
Egyedülálló, azért mondtam, hogy maradjon 24-én nálunk.
6. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:56
Egy segítőkész barát,aki a férjed halála miatt kötelességének érzi,hogy segítsen.Ezt ne rontsd el azzal,hogy többet képzeldsz a dolgok mögé.Inkább légy hálás,hogy nyújt egy segítő kezet.
5. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:52

Azt, hogy te mit tegyél, nem mondhatom meg. Én nem tennék egyelőre semmit a közöneten kívül. Nagyon kedves és tiszteletreméltó, hogy így segít titeket, de ha többet szeretne, mint barátság, ki fog derülni. Megvárnám, amíg ő lép, pont azért, amit az utolsó mondatban irtál.

Ugyanakkor lehet, hogy ő is így gondolkodik és nem mer többet belegondolni, vagy kimutatni.

De: egy dolgot nem írtál. Egyedülálló? A karácsony estéről erre következtetek. Ha mégis van valakihe, akkor sztornó az egész, maradjon meg annak a jó barátodnak aki eddig is volt.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:49
Várj ezzel az érzelemnyilvánítással! Várd meg míg ő hozza szóba! Addig örülj, hogy ilyen hűséges barátod van!
3. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:46
Nekem úgy tűnik, van egy jó barátod. Fogadd el úgy ahogy van, nem sok van belőlük. Őszintének hangzik, ha más érzelmei is lesznek, tudatni fogja veled.
2. Sütikee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 10:44

Először is nagyon sajnálom,ami a férjeddel történt! Sajnos nem tudsz mást tenni, mint azt hogy eléd az életed tovább! Mert nem állt meg. Van egy gyereked is, ne felejtsd el.

Ha ezzel az emberrel kialakul valami, hagyd. Ne élj boldogtalanul, a férjed sem akarná, hogy életed végéig társ nélkül legyél.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook