Te ki vagy "békülve " önmagaddal? (beszélgetés)
kivagyok.es masokkal is,mert olyannak fogadok el masokat amilyenek anelkul,hogy kritizalnam,vagy megakarnam oket valtoztatni!
Amikor már nincs időd önmagaddal/másokkal problémázni, az már a "belső béke" látható jele lesz. Egyszerűen nem pakolsz bele negatív energiát, mert kivontad magadból az ellenséges gondolatokat, érzelmeket. Nincs rá szükséged. A béke nem követeli meg a harcot, az ütközést, sőt, a legcsendesebb, legharmonikusabb megoldást választja.
"Aki békében megvan önmagával, másokat is békén hagy."
/Lord Shaftesbury/
Az a helyzet, hogy az önmagaddal való békesség, eredetileg nem feltételekhez kötött, azaz nem számít, hogy mi történt a múltban.
Legalábbis abban az értelemben, hogy meg tudsz bocsájtani önmagadnak, a múltban elkövetett hibákért.
Ehhez egy jó adag "alázatra" (ember vagyok > hibázok) van szükség.
És ezt az alázatot mindig fent kell tudni tartani. Tehát megengedni önmagunknak hogy követünk el hibákat, de ettől még...
....
...
..
.
Nem teljesen. Elszúrtam ezt-azt az évek során. Néha eszembe jut, és önmarcangolásba kezdek. Amikor nagyon ráérek. :D Pedig tudom, hogy semmi értelme, mert a múlton változtatni nem lehet.
Most igen.
Úgy érzem, most az, és olyan vagyok, aki valójában vagyok.
Jobb napokon teljesen, a rosszabbakon nem mindig, lenne min dolgozni kívül és belül is.
Szervusztok! Békés jó reggelt mindenkinek!
Kivéve a hazugságokról, csontsovány.....? muhaha :DDD
Igen, ki vagyok magammal békülve, sőt!
Ez kicsit lemondóan hangzik, de iszom egyet az egészségedre!
Egészségedre, én is imádtam sörözni :-)
Na ez jó. Ráadásul praktikus. :-)
Dehogyisnem! Ha megunom a pasit, kiveszem a fogam és elkezdem fényesíteni! :D
Az enyém is, mert a férjem kerekesszékét hívtuk Guruljkának. Úgy kerültem a Hoxára, hogy amputáció előtt állt, és egy közösséget kerestem.
Aztán úgy alakult, hogy a műtétre már nem került sor, de én itt ragadtam a cigileszokósban, aztán meg a többiben.
Guruljka, sörözgessél helyettem is. :-) Ha lesz szép fogad, nem tudod már ilyen könnyen leradírozni magadról a pasikat, mint mostanában. :-)
Az én nevem is ironikus. Valójában nem vagyok százas. :-) Viszont úgyszintén tiszta. :-) Még szilveszterkor is. :-)
Ja! Azért a fogamat megcsináltatom. :D
Imádom magamat a sörömmel együtt.
A cigiről leszoktam, azt nem szeretném vissza. De azt is megcsináltam, meg én! :D
Nem voltam csontsovány soha:-). Ironiabol írtam. 80kg vagyok. De jól erzem magam. Régebben nem gondoltam volna, hogy teljesen tisztan is lehet jól erezni magukat.
Na, ennek igazán örülök. Most visszamentem az 1. írásodra, hogy akkor mi is volt a kérdés? Ja, hogy én hogy vagyok?
Én is egyben. :-)
Nade áruld már el, mi ez a név? Akkor voltál csontsovány, amikor a félkarú rabló mellett ádigáltál?
Össze hát, sőt jól erzem magam a boromben.
Zolcsika, elnyűhetetlen vagy. :-)
Biztos szereted a bluest. :-) Dehát összeraktad már magad, nem? Ha csak az a 15 kg zavar, azt könnyen le lehet zavarni. Rajtam több van, és ma még csokit is ettem. Közvetlenül a diétás répatorta után. :-)
Minél csendesebb az elméd, annál békésebb a lelked, annál jobban összhangban vagy saját magaddal. Akkor nem foglalkoztat hogy folyamatosan hibákat keress magadban.
További ajánlott fórumok: