Te is sokat beszélsz? (beszélgetés)
Jaja..
De éreztetek már úgy, hogy mégis a legjobb beszélni, vagyis hallatni a saját hangodat?
Én folyton így érzek.
Jó írni is: de nem váltja ki a beszédet.
Tudom,hogy nem azért,de mit tegyek ha felkeltetted az érdeklődésem.:-)))
Bizony annak a bizonyos zavaró "sok beszédnek" amire szerintem mindketten utaltunk a párjainknál "sok az alja".:-))))))
Aztaaaa!!!
Regisztrálok majd az oldaladra,mert kiváncsi vagyok az írásaidra nagyon.:-))))De jóóóó:-)))
Hát én nem mindenkinek tudok kibontakozni, de akinek igen,azt sajnálom, mert annyit dumálok,hogy már néha arra gondolok, hogy elég fárasztó lehetek, de nem tudom abbahagyni a pofázást.:DDD
De volt,hogy úgy csúfoltak, hogy "néma kacsa, tehetetlen tehén stb.):DVan olyan ember, akivel nem tudok beszélgetni, istennek se jut eszembe semmi és ez elég sokszor előfordul.:(
Húúúú,ez nálunk is így van!Agyamra megy már,hogy ugyan azt kell hallgatni állandóan,csak új és újabb verzióban.
Szeretek én is beszélni,ha jó beszélgető partnerre találok,de szigorúan csak egyszer mondok el,adok elő egy adott tépát az érdeklődőnek.Az írás az viszont egy egészen más és komolyabb dolog.A szavakkal sokkal bővebben lehet bánni,mert nyugisabb környezetben ír ugyebár az ember lánya, és a szókincs is sokkal jobban megnyílik ebben a formában-nyugalomban.
Sokszor ismerős a helyzeted.
Én arra gondolok, hogy ez most egy lecke, hogy egyedül is tudjak élni, egy szó nélkül is, ha kell. Mondhatni: kiképzés.
Ne hidd, hogy jó lenne! Az enyém sokszor annyit beszél, hogy bereked. Képes ugyanazt előadni százféleképpen!!!
Nem is értem... nálunk úgy látszik, fordítva vannak elosztva a szerepek.
:DD!
Én is szeretném, ha a kedves itt mellettem: annyit beszélne, mint a te férjed.. :DD!
Én is, én is..
De nem veszed észre, hogy ez sokakat terhelne?
Nem tagadom, jó vagyok beszédből is, de írni azért mégiscsak más. Úgy nyoma marad a szavaimnak.
Nálunk a férjem a szószátyár, néha rá is szólok, hogy kicsit ne beszéljen már, mert nem hallom a gondolataimat. Persze, amikor szólok, már rég nem hallom, inkább robbannék.:-((
Igen! És szerencsémre szinte mindenkivel bármiről el tudok beszélgetni! Szokta mondani a párom: túlteszek 10 pletykás vénasszonyon is beszéd terén (nem pletyka terén :DD )
De szeretek is beszélni! Mindenről........!
További ajánlott fórumok:
- Akik sokat szeretnének fogyni csatlakozzanak
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Van olyan szó, amit a családod használ, de suliban, munkahelyen nem értették, hogy miről beszélsz?
- Milyen idegen nyelvet beszélsz társalgási szinten?
- Milyen idegen nyelven beszélsz? Melyiket szeretnéd elsajátitani, és miért?