Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
Áhh,azt sem tudom,mit főzök ma?!?! tököm tele már most a főzésekkel! :S
De jó neked,nem kell főznöd!Én a bolhapiacra mentem volna,de nem megyek...esik az eső,hideg van!Marad a sarki bóóót,meg a mosás,takarítás...délután jön az ex-megyek megint tötteni! :DDDD
Szia!
Örülök, hogy megúsztad a fejfájást!!:-))
Menj csak el a boltba, nehogy éhen maradj:)
Én ma úrinő vagyok, nem kell főznöm:)
Maradt csirkepöri és milánói makaróni. Már el is mosogattam. Nemsokára megyünk a bababörzére, aztán ebédelni anyósomékhoz.
Jó reggelt! :))
nnah,nem fáj a fejem a piától! jupiii
el kéne másznom a boltba,de semmi humorom!megázik a szép hajam! :))
Ok:) Kérni is akartalak,hogy tegyél fel képet!
Én ma csak öregesen bezuhanok az ágyba és nézem a meccset:)
Legyen nagyon jó éjszakád!:))
Puszi!!!
ohhóó nagyon is!Neked is jó éjt,holnap beszélünk,ma még ezer,és ezer dolgom van!
holnap csinálok az új sérómról képet,majd felrakom! :))) pusziiiiiii
Nem semmi. Akkor tényleg peregtek az események:)
Nagyon jó éjszakát Neked!:))
Csak reggel ne fájjon a fejed:DD
mondtam,hogy nem jövök,munkatársamnál voltam,ott aludtam...tegnap vásárolgatott magának,én nem vettem semmit mert nem találtam semmi jót! :))
tekiláztam+most nyaltam be egy eristoff vodkás-meggyes cappyt! :))
a fejemnek annyi!barátnőm csini frizurát csinált nekem,iggen jól néz ki! :))
exem meg képzeld el,itt volt,az előbb kísértem ki a buszmegbe!itt dolgozott a közelben,és bejött!vele ittam! :))) F.lehet ma este jön,reggel 10 kor hívott,beszéltünk...hozta a formáját! :)) ha több időm lesz,leírom,miket mondott!
Jól el tetszett tűnni :-))
Várom a beszámolót.:))
Kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól:) Mik történhettek veled??
Hello!:)
Ment a válasz. Ne haragudj, lehet,hogy túl őszinte voltam,de Te ezt várod tőlem:)
Puszi Neked!
Írj majd, ha lesz időd!!
Szia!Nem tudom,hogy jövök-e ma,mert a munkatársamhoz mennék egy agymosásra!Fizetésfüggő lesz,ha ma megkapom elmegyek,ha nem jövök haza! :) bár 10-e holnapra esik,tehát ma tuti lesz! :))))
szép napot!puszi
Oxigén:) Várom a privit!
Úgy örülök, amikor így fel vagy dobódva:-))
Csak ügyesen!:D
jaaa! :))
jajjj Zsuuu,miért kell neked emelgetned?irgum-burgum
most van a nap csúcspontja!Zsoltival beszélgetek msn-en,tök jó a kedve,és már nekem is!majd lövök privit!:)))
Már rég:)
Aztán takarítottam és én hülye egyedül tettem be a csocsót az ágyneműtartóba. Megemeltem magam.. Feri le is cseszett,hogy miért nem tudtam megvárni? És hogy ne emelgessek már..
Hogy telt a napod??:)
Vagy rasztás lesz, az is divat:DD Bár, a kutya nem látja.. Vagy max. a kutya :-))muhahaha
Akkor Te most rendben vagy:)
Jó korán keltél megint.. De holnap már péntek!
És nekem még bringára kell pattannom délután.. Viszem Fecót a logpédushoz.
Jó munkát!!:)
Uhhh,mert füstölt volt! :((
Jaa,azt hittem az egészet neked kell! :)
D.C.-művelet megvolt! :))) fond be,divatot teremtesz! :)))
Szép Napot! :)
Hallod Barinőm, olyan xarul lettem a kolbásztól,amit a paprikáskrumpliba tettem...
Most kezd visszajönni az életkedvem. nagyon hányingerem volt..
Nem velem dolgoztatnak:) Csak úgy működik, hogy az emeleten mindig a 3 lakás lakóinak egyike takarít, cserébe nem kell fizetnünk takarítót, mivel a középső lakás üres,így kéthetente mi vagyunk soron. De nem kell nagy dologra gondolni, viráglocsolás, portörlés, seprés,felmosás.
Én a David Copperfieldes művelettel még várok egy kicsit. Lehet,hogy addig befonom:DD muhahaha
Most voltam rosszul,de a rántotthusit,szalmakrumplit bevállalnám..
Jó éjt Drága!! Aludj jól! Én is megyek fürödni és lefekszem. Puszi Neked!!
Lehet,hogy csak azért vagyok ilyen mert megjön?!?! :)
de rendesek,gyűlnek a babruhák rendesen!Elhiszem,hogy örülsz!De nem te pucoltad múltkor a lépcsőházat!az anyjuk p**ját,terhes vagy,ne veled dolgoztassanak már!
az ablakot most csuktam be,mert zuhiztam,hajat mostam,meg egyéb,david copperfieldes művelet! :DDDD ettem ma,ránott húst,szalmakrumplt,bazsalikás,par.salival!jaa,meg a rántott hal farkát...nekem már csak a hal farka jut! :DDDD
Szió!! Ne depizz kérlek!!
Nekem most nincs rossz kedvem. A szomszédasszonyom adott megint babacuccokat, ilyenkor kicsit feldobódom.
De mindjárt alábbhagy a lelkesedésem, mert mehetek lépcsőházat takarítani.. Igaz, megvan 20 perc alatt:)
Küldök egy kis paprikáskrumplit, nyisd az ablakot:DD
Az más. Ha sokat nevettek és bohóckodtok,akkor azért van humora:)
Más a helyzet,ha van humora,csak valamiért nincs kedve poénkodni.
Szia!! Én 3/4 4-kor fent voltam, de csak pisilni:)
Kár,hogy elmaradt a szép álom! Na majd ma éjjel:))
Jó munkát! Remélem rendesen felöltöztél, itt szó szerint hideg van :SSS
élek is ilyen férfival,de néha olyan lesz mint egy kisgyerek és akkor ugy imádom.
sokat nevetünk,és bohóckodunk.
de sajnos elég stresszes a melója igy hát nincs sokszor kedve humorizálni.
de ettöl még szeretem.
Már fenn is vagyok...hát ennyi volt az alvás!A franc egye már meg,hogy ilyen korán kell kelni! :((((
szép álom,elmaradt!
du-n jövök,ha minden jól megy! puszi!
Pihenj, reggel korán kelsz.
Feri meg elment Marciért. Megint marad pár napot, ha minden igaz,akkor péntekig.
Álmodj szépeket! :D Puszi
előbb elszívok 1 cigit!zuhany,és ááááágy!:))) hmm...de jó is aludni!
jó éjt Zsuuu!holnap közlékenyebb leszek!ígérem!
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?