Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
De jó!!! Akkor tavasszal találkozunk:) Akkor ez a csabai találkozó lesz? A szokásos? Vagy külön hoxás?? Majd megkérdezem Marcsikától:)
Akkor már 2 gyerekkel megyek:)
Maruszját??A Marcsikáról beszélsz? Aki Békéscsabán lakik?? Ő a Barátnőm:)) És mikorra szervezi meg??
Nők vagyunk:) Vásárolunk:) Ez van..
:)) szerintem végigsöpört Mo-n a vásárlási láz!Vagy csak szimplán Nők vagyunk,és azé????
kíváncsi vagyok már a bébire!
Nem tudom,ismered-e itt Maruszját,megkértem,hogy csináljon egy hoxa talit!Remélem eljössz,mert én tutira,nem érdekel mennyi km!!!!:))
Biztos nagyon jól néznek ki!!
Az a baj, hogy imádok vásárolni.. Régebben nem voltam ilyen, örültem, ha nem kellett venni semmit. Bezzeg mostanában...
Zsuzsikának csak egy babateát vettem. Magamnak vettem a kórházba még egy-két dolgot. Hogy ne az utsó pillanatban kelljen rohangálni:)
Komolyan skorpiók voltak?:))Gondolom Zsuzsikának vettél pár dolgot még!
Én is most jöttem meg!Nem bírtam megállni,és vettem magamnak a phillip russel boltban farmert,meg pulcsit!Csinik nagyon! :) nah meg egy fekete,extrém kesztyűt,meg egy lila nyakláncot!mást nem! :)
A nagypapám is skorpió és az unokatesóm is és olyan aranyosak:))
Ma már én is megjártam a patikát és a dm-et. Vettem néhány dolgot. Szívesen költekeztem volna még,de még Fecónak is ma kell befizetnem az ebédet:))
Reggelt!Skorpió a legrosszabb jegy!:)
Hát nem volt piskóta a nyanya!
Zsuu,nem vettem semmi extrát,csak tisztálkodási cuccokat vettem...de azt sokat! :P
Skorpió? Az nem rossz:)
Elképzelem a Mamádat:) Nem lehetett semmi:)
Lehet,hogy egyből egy társkereső oldalra tévedne..
:)) Én semelyik más jegyre nem hasonlítok!Tipikus skorpió vagyok! :)
bezseléztee! :DDD szerintem fogalma nem volt,miért kell a zselé!Mindenesetre ma megint hajat mos,mert jóóó kemény lett a haja! :DDDD
internet?ááh,még az kéne!Átvenné a helyem itt! :)
Nemsokára jövök!Addig is jó legyél! :)
Bevallom igen:) Amúgy néha az oroszlánokra jellemző tulajdonságokat is felfedezem magamon.. Biztos azért,mert 4 nap a különbség..
Bezselézte?? A szépítkezést soha nem késő elkezdeni:))) Nem félsz,hogy beíratkozik egy tanfolyamra és megtanulja használni az internetet?:DDD
Akkor majd megnézem,és megírom,ha érdekel! :))
szűz vagy még mindig?31 hetes terhesen??? :)))
óó szegény öreeg!:DDD
Egyem a szíved:) Fogalmam sincs, hogy lehet képet küldeni. Én kapni szoktam, kódokból áll, olyankor másolom és beillesztem és megjelenik. De én még senkinek nem tudtam küldeni.. De szerintem van erről itt a hoxán valami fórum.. Engem is érdekel a dolog.
Most már tudom,hogy nov 17:) Én meg augusztus 28-án láttam meg a napvilágot. Szűz vagyok :)))
Basszus én augusztusban már 28 leszek... de még odébb van:)
Dehogy szégyeled magad!Sajna én sem tudom a tiédet! nov 17 az enyém!24 leszek!:))
de nem ám!Leírtam a naplómban,mindent! :)
keser!hogyan lehet videót berakni a naplóba,meg glitteres,vagy más képet küldeni,mondjuk neked? :))
Szégyellem magam smiley.. Mikor van a szülinapod??
Ma nem lesz este meló?? Hurrrrrááá!! Látod? Veled örülök!:DDD
És mik a megérzéseid?:)
Reggelt!8 ra szoktam a gép elé ülni,addig végzek a kajálással,mindennel!Nem vagyok fáradt,mert vigasztal,hogy ma nem megyek vissza éjjelre! :))))
Érzem ez a nap frankó lesz! :)))
nincs messze a karácsony!Nyakunkon...addig is túl kell éljem a szülinapom! :DDD
De még ,messze van a karácsony, csak én rohanok az idővel állandóan:)
Gondolom már fáradt vagy :(
El is felejtettem, hogy mikor szoktál hazaérni, ha éjszakás vagy.
édes vagy,hogy nem felejtetted el! :)) ezt már beszéltük! :P
igen,otthon,azt még enm tom,hogy oldom meg!majd valamit kieszelek!
Ha nyerek a lottón,akkor nem kell többet éjszakára menned dolgozni :)
Mikor lesz szabadságod? Tudom, hogy kb 1 napod van, de Karácsonykor otthon lehetsz,nem?
meegy! :))
szegényem! :( énis azt szoktam inni!Gyógyszer nem jó semmire!nekem nem!
ma is! :S
Ma már annyi teát ittam.. Azért küldhetsz:)
Én is mézzel iszom. Ha nem javulok holnapra akkor jön a hagymatea égetett cukorral..
Ma megint mész este :((
Kész lett? :))) végreee!ügyes!
jajj,gyógyulj meg hamar!Küldjek a teámból?mézes citromos-házi méz,igazi citromkarikákkal! nyami!
hát nem ma!
De felrakta végre. :)
Én meg nem látok a n(d)áthától..
Akkor az sem ma lesz kész:)
Nehogy beteg legyél!!
A hatóságnak? ha-ha, jó vicc..:DD
Feri nemrég jött haza, hogy kicseréli ma a konvektort a gyerekszobában. Itt mérgelődött, hogy át kell alakítania.. ráadásul kint felejtett hozzá valami alkatrészt a tanyán. Azért is morgott. Ilyenkor úgy nyakonvágnám..
Reggelt!:)
Csak azt áruld el,hogy a vállnyomkodáson kívül az egyéb az kimeríti-e a munkahelyi zaklatás fogalmát:)))?
Na,nemsokára otthon is leszel. Reméelm, hogy jól felöltöztél!! Bazi hideg van..
jóval eggyel sem! De vannak ám,valamelyik mindig ott van nálam,kicsit megnyomkodja a vállam,meg egyéb...:PPP
jó jó,majd egyszer,mert most esik az eső,kár lenne kivasalni! megyek má mee a vasalóóó meg bé van dugva! :DD
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?