Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora? (beszélgetés)
Én dörmögök 5 percig,ő egész nap! :)
nem voltunk sosem jóban!Bántja,hogy határok közt él!Nincs piálás,koszolás,ivócimbik,nincs pénze,stb...leszarom,én nem adok a kezébe 5 ft-ot!Akkor lennénk bajban!
Te látod, a képen nem tűnik koszosnak.
Ha 5 percig dörmög az még kibírható:) Soha nem is voltatok jóban??
Nem hiszem,hogy felfogná!Tényleg olyan szépen megcsináltuk ezt a lakást,és azt mondja mindenkinek,hogy putriban él!Pedig mindenki volt már nálunk!Szerencsém van,hogy nem húzom fel magamat rajta,már megtanultam nem figyelni rá!5 percig morgok,aztán ennyi!
Azért lehet elviszem a tisztítóba egyet! :)
Akkor egyszer ülj le vele és mondd meg a frankót! Ha Te lelépsz,akkor neki nem lesz ám arany élete..
Nagyon szép a kabátod!!
A munkahelyre 2 gatyában járok!Nincs időm öltözködni! :S
úgysem olyat hoz,mint amilyen kéne! :)
Pedig valamit ki kell találnom,mert nem lehet elférni!Az öreglány szobájában vannak a ruháim,a szekrényben,mert pinduri a szobám!:S
nem ártana! :)
igen,sokat ittam tegnap!Hjujjj most megint felb*ta az agyamat az öreglány!Má megint bőg,hisztizik!Nem bírom én már ezt ki!Most megint mi az isten kő neki?komolyan elköltözöm innen!
Örülj neki:)
Mindig van mit felvenni:)
Mondd meg anyukádnak, hogy milyenre gondoltál!
Tisztára mint a sztárok:) El sem férsz a sok ruhától. Csak meg ne sajnáljalak :-)))
Jó lenne Neked a közelben egy munkahely..
Az angolszalonna finom:) Igaz,hogy utána vedelhet az ember. Akkor a hajfestés marad holnapra?
Mindenkinek be kell menni!
Nem akarok rózsaszín melegítőt sem,mert van már olyan!Valami sárgára,feketére,gondoltam! :)
Van már annyir ruhám,hogy ki kéne találni valamit a tárolásuknak!Múltkor számolgattam a gatyákat,24 nél megálltam! :)
Igen,azt hittem,szeretem!Csak,hogy kezdem unni az egészet! :SSS
Tegnap angol szalonnát ettem itthon,és sós volt,egész nap szomjas voltam!Rengeteget ittam! :S
Igen,mai du-ra megyek!
Basszus, ezt a kicseszést. Ilyenkor hogy működik? Mindenkinek be kell menni szombaton,aki Veled van egy műszakban?
És a rózsaszín melegítő tetszene?
Ma megint délutánra mész,nem?
Ezt szereted a legjobban:)
Akkor kipihented magad. Én is jókat aludnék, ha nem kéne 5 percenként pisilni menni. Pedig délután már alig iszom..
Hmm...látom ez a hideg idő,mindenkinek meghozza a betegséget!Gyógyulj meg,gyorsan! :)
Panaszkodj csak,én meghallgatlak,bármikor! :)
Az éjszaka frankón telt,aludtam!Délutános voltam,az is elment! :)
Neked is!:)
Köszi,megvagyok. Megint tüsszögök,pedig fűtünk rendesen..
Nah,de nem panaszkodom:)
Veled mizu? Hogy telt az éjszakád?
Okés,iszok! :)
akkor minden ok!Frankó,jöhet a bébi! :)))
megyek,zuhizok,öltözök,és jövök,vagy megyek,attól függ! :S
Csak megnézte a tegnapi UH papírt, meg beszéltük, hogy jövőhéten még utoljára be kell mennem hozzá, aztán már csak a szülés után találkozunk:) Repül az idő..
Érezd majd nagyon jól magad!! Igyál helyettem is:))
még nem tudom!a bulitól függ! :)
és mit mondott?minden ok?
Kiváncsi vagyok:) Meddig maradsz? Egy napot?
Most ment el a védőnő.
Ja,értem.. Illetve kapizsgálom..
Ne idegeskedj előre:) Lehet, hogy minden oké lesz.
Mi jót ebédelsz ma?
Olvastam, hogy nincs tv-d. Megint az internetről nyomod?:))
azért mert a b.nőm fiával együtt voltam egy ideig...csak neki volt egy b.nője,aki mindig balhézott!Már nincsenek együtt!Csak a sráccal csúnyán összevesztem...de ez hosszú sztori! :))
mivel megszülettek az unokák,tuti megint a fú lakásában kell aludnom!abból megint csak a baj lesz! :S
nem alszok,mert már csak 3 órám van vissza!ha lefekszek,álmos vagyok egész nap!
Hogy-hogy félsz odamenni?
Akkor jó, de azért mielőtt munkába mész aludj egyet:)
Vagyok ám, csak közben törölgetek:)
Akkor jó!:))
nem vagyok fáradt,egyáltalán nem! :)
igen,3 nap múlva megyek,csak be ne nyögjék a szombatot! :SS na meg kicsit félek odamenni! :(
Halihó!
Igen! Már 100%,hogy kislány. Nagy kő esett le a szívemről. Nem kell kékre cserélni a hordozót:)))
Hogy vagy? Gondolom fáradtan :( Pihenj egy kicsit. Még 3 nap és mész a barátnődhöz?:))
További ajánlott fórumok:
- Kos férfival együttélni
- Bűn együtt lenni egy nős férfival?
- Lennétek együtt egy férfival a pénze kedvéért?(Érzelem nélkül)
- Milyen okai lehetnek, ha egy férfi arra gerjed be, hogy a párja időnként más férfival is együtt van?
- Hány férfival voltatok együtt?
- Ismerkednétek olyan férfival, akinek 2 nőtől van 1-1 gyereke?