Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Társkeresés - hol kezdjem? fórum

Társkeresés - hol kezdjem? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
36. Lea Lenzen (válaszként erre: 31. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:36

oké, biztos velem van a baj (nyilvánvalóan, mert bénázom, nem szarkazmus volt). De ha színházba/moziba/operába (najó, oda nem megyek, gyerekkoromban sikerült velem megutáltatni) megyek, akkor oda tuti nem egyedül. Akkor azzal beszélgetek, akivel mentem és még soha, de soha nem jött oda hozzánk senki, hogy helloszia, akkor sem, ha barátnőmmel voltam, tehát nem hihette senki, hogy a kísérő fiú egyben a pasim is. Pedig nem vagyunk bányarémek, becsszó :)

Nem tudom, biztos az a kisugárzásom, hogy ne jöjjön hozzám senkise! :D

35. e2e3dd6eca (válaszként erre: 28. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:34
Mindenki szeretné, ha szeretnék, de nem mindenki mindenáron. Én kívánom, hogy találd meg a másik feled, de jól gondold meg! Nem egyszerű bízni a mai pasikban. Fele megbukik 1 hónap alatt! :S
34. b1266b8c26 (válaszként erre: 33. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:34

Igen, sajnos vannak ilyenek. Nem tudom minek volt köszönhető, de nem nagyon találtak meg az ilyen emberek. Vagy ha mégis, szimplán nem is törődtem vele, nem írtam neki.

Nekem inkább az volt a tapasztalatom, hogy amikor megírtam mivel foglalkozom, akkor elég unalmasnak tartottak és már nem is válaszoltak. De legalább így kiesett a hülyéje.

33. Lea Lenzen (válaszként erre: 30. - B1266b8c26)
2012. júl. 24. 13:31

az hagyján, hogy sablondumát nyom, az a legkisebb rossz szerintem még. Az a rosszabb, amikor nem is facér valaki és úgy van fent :( Mert már ilyenekről is jócskán hallottam :(

De legalább még egy pozitív sztori :)

32. e2e3dd6eca (válaszként erre: 27. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:30

pedig te jársz csukottszemmel. :P

na nem, nem járok semerre. Annyi helyen próbálkoztam az évek alatt, hogy beleuntam, így a fejembe vettem, hogy nem kell senki. És ha valamit a fejembe veszek, az úgy is van! :)

A legtöbb esetben is hónapok múlva kiderül, hogy milyen a pasi, és az egész csak egy rózsaszín cukorpapírba csomagolt maszlag! Megkímélem magam. Addig se égek ki. :D

31. csukottszemmel (válaszként erre: 26. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:30

Lehet, egy új állástól - sőt, nem lehet, hanem biztos - dolgok sora változna az életedben. Persze, tudom, nem könnyű. Én is abban a világban élek, ahol Te:)

Valahogy - egyetemista koromban - nekem mindig sikerült színházban, operában ismerkedni, mindig odajött hozzám valaki vagy csak egy helyre kerültünk vagy vakkantottunk két szót vagy csak álltunk a színház előtt és mindig kerekedett két mondat, majd háromnégy, majd kiskocsmában sör, s néhány barátság. Persze, olyan helyekre járjon az ember, ahol lenni szeret, ez a színházmoziopera csak példa volt:)

2012. júl. 24. 13:28

Én is a neten találtam meg a páromat annak idején. Ennek már 4. éve, és 2 éve házasok is vagyunk. :)

Viszont tényleg oda kell figyelni, hogy kivel ismerkedsz. Olyan is írt nekem, aki több keresőn is fönt volt, és ugyanazt a sablon szöveget küldte el mindenkinek. Azért ez tök gáz. Nekem óriási szerencsém volt.

29. Lea Lenzen (válaszként erre: 25. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:28

igen, pont ez a görcsösség tart vissza.

Nem muszáj, hogy társkereső legyen, de ahol online felületen vagyok ott még nem akadt olyan, akivel randira került volna a sor. Vagy nők vagy nősek, vagy egyéb párkapcsolatosak, pont szerencsétlenül barátkozom offline és online egyaránt :D

28. Lea Lenzen (válaszként erre: 22. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 24. 13:26

én nem akarok valakit, hanem szeretnék. És nem valakit szeretnék, hanem szeretném valakivel jól érezni magam, szeretnék szeretni és szeretném hagyni, hogy szeressenek.

Fujj, de nyálas lettem.

Lehet, hogy még nem volt elég negatív tapasztalatom, de tényleg szeretnék egy társat. Amikor meg éppen nem szeretnék társat, akkor nincs is, akkor egyedül vagyok és akkor az a jó.

27. csukottszemmel (válaszként erre: 22. - E2e3dd6eca)
2012. júl. 24. 13:26
nana! rossz úton jársz:)
26. Lea Lenzen (válaszként erre: 20. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:25

színházban és moziban és operában hogy lehet ismerkedni? Városnapokon rosszul érzem magam, olyan helyen pedig nem szeretnék ismerkedni, ahol eleve nem szeretek lenni. A végén meg megismerek valakit, akinek a mániája az odamászkálás én meg utálom, az csak konfliktusforrás ;)

Otthon dolgozni szar. Annyi előnye van, hogy megspórolom a bkv bérlet árát, egy kicsit többet alhatok és nem kell fagyoskodnom télen a megállóban, nyáron pedig mások izzadságszagát szagolni.

Hátránya, hogy én már totál kezdek bezizzenni az általad felvázolt dolgok miatt. Szeretek emberek közt lenni, szeretek szépen felöltözni elmenni és hazajönni és újraéledni. Szóval több hátránya van jelenleg, mint előnye, de meg is kell élni valamiből :S

Szeretnék váltani, de nem olyan könnyű. Szerintem előbb lesz pasim, mint új állásom (az elmúlt fél év álláskeresése ezt mutatja) :D

Gyerek nincs :)

25. csukottszemmel (válaszként erre: 17. - 5674644b5d)
2012. júl. 24. 13:24
Egyébként muszáj társkereső legyen? Az internetnek annyi de annyi lehetősége van, annyi portál s annyi fórum, ahol két ember csak úgy elkezdhet beszélgetni - s ahol még az érdeklődési körük is azonos lehet, ha már ugyanott ücsörögnek... nem? A társkereső görcsös fórum lehet (nem ismerem egyáltalán a társkeresőket) pont azért lehet görcsös, mert mindenki társat AKAR találni, és persze, ha az ember társat akar találni, akkor másképp viselkedik, beszél, stb. Hiányzik onnan a spontaneitás. Gondolomén.
2012. júl. 24. 13:24
Én is otthon dolgozok, így van, hogy napokig nem is kell találkoznom emberekkel, ha csak nem akarok...és it az "akarok" szón van a hangsúly. Emberek közé kell menni, persze ha ezt ha kényszeresen éli meg az ember, akkor nem szabad, mert az egy jel, hogy még nemáll készen. Nekem az Internet "vált be" az életstílusom miatt. Beírtam az input adatokat és a másik végén "kijött" a párom, akivel már 3 éve együtt vagyunk és hamarosan bébit is tervezünk!:)
23. Lea Lenzen (válaszként erre: 19. - Annie1130)
2012. júl. 24. 13:21
nagyon ritkán, de ahogy más is írta, olyankor nem igazán jön a társasághoz senki.
22. e2e3dd6eca (válaszként erre: 1. - Lea Lenzen)
Én ott kezdeném, hogy mélyen magamba néznék, és megkérdezném: tényleg akarok valakit, vagy csak unatkozok egyedül? Mi az ami hiányzik, tényleg szükségem van-e rá, stb...és mi az amit nem adnék fel senki kedvéért. Így arra jutottam, hogy senki nem kell! Mind hazug kis genyók!
21. Lea Lenzen (válaszként erre: 17. - 5674644b5d)

köszi :) igen, azt hiszem, erre lenne a legnagyobb szükségem, amit az elején leírtál :) Pont emiatt is halogatom a társkeresőt, mert nem csak gerincrevágást szeretnék vagy ápolgatni mások lelkét, esetleg vén pasiknak megmondani, hogy nem, nem akarok apám korabeliekkel randizni és nem akarom emiatt rosszul érezni magamat, hogy diszkriminálok :P

Köszi a tippet, hogy hol! :)

amúgy szórakozóhelyen én sem nagyon láttam még olyat, hogy bárki is oda menne lányokhoz, hacsak nem félrészegen a szex kedvéért :(

20. csukottszemmel (válaszként erre: 14. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:20

háááá... tezaz! ki kell mozdulni a falak közül! Színház meg mozi meg opera meg városnap vagy csak egy park, vagy egy másikmunka vagy biciklivel ropd a várost, kapcsolódj ki - egyébként milyen otthon dolgozni? Én begyagyulnék tőle egy idő után, mindamellett, hogy kényelmes, de olyan jó elmenni és hazajönni, hogy rendje van valaminek és folyton ismétlődése. Vagy gyermek is van?

Mert ha nincs, akkor válts bátran, ha úgy érzed, hogy megrekedtél valahol s nem jó.

19. Annie1130 (válaszként erre: 14. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:18
A baráti köröddel soha nem mozdultok ki?
18. Lea Lenzen (válaszként erre: 10. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:18
ez a márais idézetre is válasz. Rám abszolút nem igaz ez a neakardazonnalmajdrádtalál. Én szeretek egyedül lenni, ki is élveztem az egyedüllét minden édes pillanatát, túl vagyok rajta. Túl vagyok az előző kapcsolatom lezárásán, nem ugrottam bele semmilyen kapcsolatba a felejtés érdekében, önmegvalósítottam és élveztem, örültem a lehetőségeknek, de most már szeretnék valakit magam mellé.
2012. júl. 24. 13:17

Én ott kezdeném, hogy tökélyre fejleszteném azon "érzékszervemet", mellyel a büdös disznókat, hazugokat, csalókat, kihasználókat, kalandózókat, nőseket, perverzeket, aberáltakat stb kiszűrjem. Némelyiknek olyan színészi képességei vannak, hogy Oscar-t kaphatnának érte...

Egyébként én rendszeresen járok szórakozni és nagyon ritka ma már, hogy ott ismerkedik az ember. Kvázi oda jön egy pasi, hogy meghívjon egy italra, udvarolgasson. Ennek két oka van: 1, én csordában közelekedem :D, ha bulizom (min 5 lány) ilyenkor nem nagyon mernek oda jönni, 2, ha mégis oda jönnek az esetek 99%-ban csak gerincre akarnak vágni...

Sztem a netes társkeresés a "legjobb", de legalábbis a legegyszerűbb. Beállítod, hogy csak az a korosztály írhasson neked akivel te szeretnél ismerkedni, így egy csomó idiótát kizárhatsz már az elején. Egyébként érdemes erre pénzt "áldozni". Barátnőm félévig intenzíven kereste az igazit és azok az oldalak, ahol ingyenes a keresés szinte csak idióták vannak. Míg az olyanokon, ahol fizetni kell azért már több komoly van. Most ne egy nagy összegre gondolj, kb 300 ft havonta. Szerintem annyit megér. Barátnőmnek a "lávboksz" jött be. Ha egyszer rászánom magam valószínűleg én is azt az oldalt fogom választani. Biztos vannak normálisak csak legyen türelmes és lelkierőd megtalálni a sok idióta közt! Sok sikert!

16. Lea Lenzen (válaszként erre: 8. - F826024eea)
2012. júl. 24. 13:15
jó, de esélyt kell azért adni, hogy valahol rám találjon a lehetőség. Mert most sehol nem adódik.
15. Lea Lenzen (válaszként erre: 6. - Syria)
2012. júl. 24. 13:14
meglesz, köszi :)
14. Lea Lenzen (válaszként erre: 5. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:13

jó, de hogy találjon meg, ha (mint az elején leírtam), itthon dolgozom, online jön a munka, ezen keresztül nem találkozom emberekkel, baráti köröm is fix, nem fogom lecsapni a barátnőm kezéről a férjét, vagy ilyesmi. Amerre pedig járok az elmúlt jópár évben nem is láttam pasit, aki egyáltalán szóba jöhetett volna.

Itthon csak nem ülhetek, hogy majdcsak eszébe jut a nagy őnek becsöngetnie ;)

13. Lea Lenzen (válaszként erre: 4. - Szemmelver)
2012. júl. 24. 13:12
hol, hol, hol? hogyan? (priviben is örülök a részleteknek, hogy hol érdemes)
12. Lea Lenzen (válaszként erre: 2. - Ari hari)
2012. júl. 24. 13:11
nem túl biztató :(
11. csukottszemmel (válaszként erre: 1. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:10

eszembe jutott ez a Márai:

Arról, hogy a dolgokat meg kell várni

Megvárni, egy angyal és egy szent türelmével, amíg a dolgok - emberek, eszmék, helyzetek -, melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád. Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket. Mert bizonyos emberek, eszmék, helyzetek, melyek életedhez, jellemedhez, világi és szellemi sorsodhoz tartoznak, állandóan útban vannak feléd. Könyvek. Férfiak. Nők. Barátságok. Megismerések, igazságok. Ez mind feléd tart, lassú hömpölygéssel, s találkoznotok kell egy napon. De te ne kapkodj, ne siettesd útjukat és közeledésüket. Ha nagyon sietsz feléjük, elkerülheted azt, ami fontos és személyesen a tiéd. Várj, nagy erővel, figyelmesen, egész sorsoddal és életeddel.

10. csukottszemmel (válaszként erre: 8. - F826024eea)
2012. júl. 24. 13:09
ugye? amikor elengedsz mindent és elkezded "élvezni" az egyedüllétet, amikor a leginkább magadra, belülről - aztán másokra tudsz figyelni, s amikor a leginkább szabad vagy. Igen, valamikor akkor jön.
9. csukottszemmel (válaszként erre: 7. - Ari hari)
2012. júl. 24. 13:07
hmhm. Hát akkor... annak az volt a "rendeltetése". Nem is bizalmi kérdés ez, inkább arról szól, hogy bizonyos emberek csak bizonyos ideig kísérnek minket az életünkben - vagy Te kísérsz másokat, amíg feltöltődik - vagy "összeszedi magát" vagy tanul tőled vagy te tanulsz - de nem az a sorsotok, hogy örökkéegyütt. Én hiszek abban a kötésben azzal az emberrel, akivel fel sem ötlik az elválás gondolata, csak úgy megy minden természetesen s magától. Te hiszel?
8. f826024eea (válaszként erre: 1. - Lea Lenzen)
2012. júl. 24. 13:07

Itt a baj, az első mondatod elárulja:

"Itt az ideje, hogy társat találjak" Elcsépelt mondat, de igaz: akkor jön az igazi, amikor nem számítasz rá. Merem hozzáfűzni, hogy akkor jön, amikor egyáltalán nem is akarsz férfit az életedbe. Érthetetlen.

7. ari hari (válaszként erre: 5. - Csukottszemmel)
2012. júl. 24. 13:02
Jött már spontán kapcsolatom! Addig kellettem neki amig öszeszedte magát mellettem,aztán dobott mint egy rongyot.Elég nehéz már megbizni ezekben a dolgokban! Tényleg szükség lenne valami csodára!
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook