Társkeresés 35 felett (beszélgetés)
Ennyi évesen jól tartod magad:)))))))
Én is vállalom magam, hiszen párt keresek. Hosszútávra. Kit csap be aki nem vállalja magát mert szerintem csak magát veri át hisz első találkozásnál minden kiderül.
Félreértések elkerülése érdekében....,valójában nem vagyok még annyi idős..mint az adatlapomon:)))
Ez a hoxán talált baráti körnek szólt..,egy színészre utaló azonosság miatt:))
Így nem jellemző rám a ferdítés..:)))
És ami nagyon fontos volt....,és az is....,mindig felvállalom magam,testestől-lelkestül!
Nem teszek hozzá...és nem veszek el!
mert a találkozáskor azt kell lássuk a másikban,amit addig megtudtunk Róla!
Mit ér ha egy idealizált képet festünk..., a találkozáskor az bizonyítvány önmagunkról...ha füllentettünk!
Szerintem is így lenne tisztességes.
Biztos van ilyen is!
Én vagyok annyira régi vágású,ha valaki megfog...akkor nem fogok továbbra is társkereső oldalakon nézelődni...,mert ez így tisztességes!
Csak annyit, hogy ha találkozgatnak valakivel ne keressék továbbra is 24 órában a párt:))
Szia!
Nem kevés elküldött ,és megválaszolatlan levél után a gyeplőt a lovak közé dobtam,ha a sors akarja össze fog jönni!Erőltetni látom nem lehet..
Azt sem tudom ,vajon a hölgyek mit is akarnak...!
Azt látom hogy valami olyat keresnek...,ami már lehet rég nem létezik számukra,mert elfogyott...,elvitte valami nyerő társuk:)))
Ez igaz hogy nem jó egyedül senkinek sem...
Igen, sajnos nagyon kicsi az esélye hogy olyan emberek találjanak egymásra egy társkeresőn akik párt keresnek és nem csak szórakoznak. Ha egymásra is találnak még nem biztos hogy tetszenek is egymásnak.
Szia!
Egész véletlen vettem észre ezt a most nyílt fórumot!
Mivel "pasi" vagyok...azért azt hozzátenném ,nagyon sokáig kerestem neten a párom,elkeserítő volt a felhozatal...és a hozzáállás is!
És én nem a "tökömmel" gondolkodok,társamat keresem...mert egyedül,magányosan nem jó élni!Ez vonatkozik mind a két nem képviselőire!
eddig mindég azt mondták hogy hát nem vagyunk már gyerekek hogy udvaroljonak na ezt kapd ki?
Én is ismerkedni szeretnék előbb. Lehet, hogy ez a baj??:))
Hát az nem jött össze, pedig próbáltam. :)
Tudod én szeretném a lassú ismerkedést ami nem rögtön ágyba húz hanem randizás,ismerkedés de ezt már cikinek tartják manapság :(
Arra kell koncentrálni, hogy milyet szeretnétek...a nem-et nem érzékeli a vonzás....írjátok össze, mit szeretnétek....reménykedjünk, hgoy megkapjuk!
Na én nem tudom de nekem nem jött az össze mert hát ott sok mindent lehet mondani (chaten) .....
Nekik sikerült megtalálni a neten az igazit.
Te bár tudod milyent szeretnél találni?
Úgy ajánlatos keresni, mint aki nem is keres...
Mint amikor az ember úgy megy be az áruházba, hogy csak nézelődöm..., aztán amikor az ember már le is mond róla, rátalál.
Ne a neten próbálkozz, mert az ritkán jön össze, mert általában a hapsik a társkeresőkön a tökükkel gondolkodnak. :( Sok sikert kívánok hozzá, bárhol is keresed az igazit! Szerintem lehetséges ennyi idősen is találni valakit, akivel boldog lehetsz! :)
Olvastam, el is keseredtem, hogy csak nekem nem sikerül.
Egyáltalán nem sikerül...:(
Fórum - A világháló rózsaszín szemüvege
Szia nekem nem valami fényes és neked?
További ajánlott fórumok: