Társkeresés 35 felett (beszélgetés)
Egyébként ezek régi bulizenék főként.
Meg kell keresgetnem majd a youtube-n, mert másként csak a címét tudom elküldeni.
Ahhoz meg még most nagyon rohangálós vagyok, de majd küldök.:)
Hát nem! Hallgatom a kedvenc bulizenéimet. Múltkor csináltam egy jó kis válogatást és azóta ezeket hallgatom állandóan. Ha már tegnap a zenénél tartottatok Nick-kel. Van egy helyi együttes, iszonyat jó bulikat tartanak és sok szép élmény fűz a bulikhoz, zenékhez. Iszonyat energiát ad. Igaz, ugyanaz a 20 szám szól szinte egyfolytában, de nem tudom megunni őket. :)
no akkor te sem lustálkodsz :D
Én is mászkálok és ügyködöm közben...most épp mosogatni készülök. :)
én közben mosok és teregetek, felporszívóztam...
Még táncoltam is nagyokat közben...
Nem henyélek :(
Már megint csak mi henyélünk és mindenki más dolgozik? Vagy vasárnapot tartanak, pihennek?
Persze mindenki másképp éli meg és másként kezeli, dolgozza fel az élet sz@ságait. Erre rá kell jönnünk,nekünk melyik út és módszer járható.
[link]
Ilyen most a hangulatom :D
én megtanultam használni az életemben két karikát...
és egy táblát :)
azóta nem megyek annyira falnak, de még van mit tanulnom és tapasztalnom...
Az én hitrendszerem elég érdekes, és a szüleim és a környezetem hatásai ezek...És örültem, amikor erre rájöttem :)
Azóta sok mindent másként látok, mint ahogy azt gondoltam eddig...
döntéseimnek súlya van és mostanában egyre több jó történik velem..., pedig én már kezdtem azt hinni nem lehetek boldog...
Na, hidd el engem a legkevésbé sem befolyásolnak a szüleimtől, a Mari nénitől és a piacról hozott és összeszedett élmények, tapasztalatok. Épp erről beszélek, nem szeretem, ha mások hibáiból kell okulnom, mert ami az egyik embert ugyanabban a szituban talpra állította, engem sárba döngölne. Sok fájdalmon mentem és még fogok is keresztülmenni amiatt, hogy mások tanácsait meghallgatom, de nem valószínű, hogy elfogadom és élek is vele. Ez sokszor nagyon rossz, de így csak magamat okolhatom a rossz döntéseim miatt és nem kell hálálkodnom, ha valami sikerül.
nézd, remélem számodra is jelenteni fog valamit és az a valami jó lesz, majd oszd meg velem...
dokianya!
az "okoskodásaid" tévedhetnek,
mert a szüleinktől hozott élmények
és egyedileg kialakított hitrendszer alapján döntünk...
És ez nem mindig helyes...
Én már ezzel szembekerültem.
Nosza írj egyet!!! Várom;) elolvasom megígérem:)
Amit kaptam Tőled, azt azért megnézem feltétlenül! :)
és arra gondoltál már hogy esetleg te is részese vagy az életed alakulásának?
Sziasztok!
Coelhoban nem vagyok biztos, de egy élő példát ismerek...
Louise L. Hay: Éld az életed című könyve, ebből film is készült...
Rám hatással volt a könyv maga...
És a titok című könyvet ismeritek?
Filmesítették is már...
nagyon jó, ha tehetném minden nap a kezemben lenne mindkét mű
Sőt van egy 3. is
Dr. Spencer Johnson: Ki vitte el a sajtomat?
Ez két kisegér és két kisember története...
Olvassátok el ha tehetitek!
Lányom is szereti, időnként egy két részt le kell fordítani neki belőle, mert még kicsi ahhoz, hogy megértse a szövegét :)
Ja és lehet, hogy tíz ilyen okos könyvet kell elolvasnod, mire a 10.-ben leírt esettanulmány, tanács...60%-ban hasonlít a téged foglalkoztató dolgokhoz, a te problémáidhoz. Naaa, ezért nem olvasok én ilyen könyveket, hanem okoskodom, hogy lenne jobb, hogyan tudnám átvészelni, megoldani Csernus doki nélkül az agymenéseimet.:)
Nem, az emberek lelke nem egyforma...ami Rád ösztönzőleg hat, az engem depresszióba taszít. Pölö.. Szóval, nem kéne egy kalap alá venni az embereket és a problémáikat, de tudod szerintem ez úgy működik, hogy írnak egy okos könyvet, TE elolvasod és a kezedbe helyezik a döntést, hogy az ott leírtakból mit és hogyan hasznosítasz...tanulsz-e az ott fellelhető hibákból avagy sem. De ez csak az én szerény véleményem.
További ajánlott fórumok: