Társ nélkül, örökké (beszélgetés)
De én nő vagyok,és nem fogok csakúgy elfelejteni egy hosszú kapcsolatot,hanem meg kell gyászolni,mert nem fogom megrázni magam,és kapcsolatba esni,ennyi.
nincsennek pasi barátaitok? nem jártok edzőteremben ahol kapcsolatok alakulhatnak ki...nincsen olyan söröző ahová gyakran jártok és más társaságok is járnak oda...nem jártok bólingozni, biliárdozni, futni, kártyázni... ahová állandó társaságok járnak miden héten...úgy nem fognak udvarolni ha csak egyszer látnak és kialakul bennük egy kép és tudod hogy a szép nőkbe mit szoktak belelátni, nem fog odamenni...belém azt látják mindig pl. hogy hideg vagyok..de ha többször látnak megismernek beszélnek veled megváltozik a kép és nem csak barátságok alalkulnak ki....de a barátoknak is vannak barátaik :)
Nem beszélek csúnyán amúgy :), csak itt irom ki a dühöm, tudok disztingválni. És lusta sem vagyok társaságban..., pláne nem uj ismerettségben. Aktivnak és fittnek, feldobottnak lát engem, aki velem beszél épp. Söt, még irigylik is a fittségemet, jokedvemet idegenek, és megjegyzik, hogy én mindig mosolygok. Holott belül már szenvedek, meg ha egyedül vagyok is. Szóval itt nem ez a gond.
Hogyan vágjak bele, ha senki nem udvarol, nem jön oda hozzám, csak bámulnak akik esetleg tetszenének?? :)
Ha esetleg mégis odajön, akkor tuti kiderül, hogy kapcsolatban él, vagy egy igazi lúzer, aki elsö beszélgetés után nem kell??? Ja, és már kedvem sincs kimozdulni...
Mert előre lesz@ralakozol mindenkit.. mielőtt megismernéd. A ffiak nem hülyék, hogy ne akarjanak csini és okos társat, de csunyán beszélő,lusta nő csak arra kell.Rossz helyen és módon keresed a boldogságot..
Irányítsd te az életed....fontos a szürő...ha talász valakit akivel eltudod képzleni és ő is veled, vágj bele bátran...élvezdd és éld meg minden pillanatát...nem szabad így kezdeni egy kapcsolatot "hogy egy idő után úgy is más kell neki"...de ha mégis így alakul, ha nem akarsz nem kell kompromisszumokat kötni...akkor tovább lépsz és lehetsz boldog mással...egy kicsit veszett most a világ...de ebben kell élnünk és rajtad múlik hogy a saját életed hogyan éled és nem a pasikon!
Ja, és magamat is beleértve, a barátnöim egytöl egyig korrektek, hüségesek, ápoltak, szexisek, bujosak, kedvesek, jofejek, viccesek, és fogékonyak sokféle ujdonságra, lelkesek, és vevök a jo poénokra is. Mégis egyedül. Mig ismerek ocsmány öket, akik csalják, vagy csalnák, vagy unják és ezt hangoztatják is!!! a náluk klasszisokkal jobb pasijukat, férjüket. Konkrét esetet ismerek, kedves, dolgos, hüséges férj, a nö meg unja, más pasikat nézeget,álmodozik roluk. nekünk alapbol eszünkbe se jutna ilyesmi!!! Értetlenül állok a kérdés elött, lehet beregisztrálok társkeresöre, de szerintem ott is tök béna szemetek vannak. Ja, és csak dugni akarnak, mert annyira buták, hogy máshoz nem értenek, igaz a szexhez se, mert biztos az ágyban sem jok, csak szexfüggök.
Biztos vagyok benne, hogy a csinosabb csajok közé tartozol, ugy, hogy nem néztem meg a képedet, csak a neved alapján következtetek, plusz fiatal is vagy még. Hihetetlen!!!!! És ez van. Komolyan nem túlzok, ha azt irom, hogy az én barátnöim a legjobb nök közé tartoznak, akár 40 évesek is, és mégse sikerült nekik, egyedül vannak mindig, évek óta. És én is. Persze, vannak olyan kapcsolatok, akikkel nem cserélnék, mert nagyon gáz a pasi, vagy tudom, hogy csaló, de nem hiszem, hogy mind ilyen. Biztos vannak boldog párok is. Viszont lehet lassan bele is törödök ebbe a gondoloatba, hogy örökre egyedül maradok, ha további jó csajokat is a "nem kell" táborban tudok. Még az is lehet lassan ez lesz a fokmérö :), hogy akkor jó egy nö, ha nem kell semelyik pasinak :). Már komolyan itt tartok.
Évek óta nem tudtam megfejteni, csak sejtéseim vannak! :S
Nösek, akiket disznónak gondolok. A maradék aki bámul, az pedig vagy nagyon ronda, azaz igazi csufság, vagy alkoholista, vagy nincstelen, vagy joval fiatalabb nálam, én nem vagyok Demi Moore :), nem esek abba a hibába, hogy betanitok egy suhancot, majd elrepül mellölem, meg nem is vonzanak a béna fiatalok.
Nem hallottam róla, de utánanézek, köszi. Igen, bele kell törödnöm. Törödnünk. Ez van sajnos.
... nem lehet, hogy azok, akiket "disznó"nak gondolsz, teljesen normális férfiak, és ott van köztük, akire vársz?
Engem sem érdekelt sokáig. Ügyet se vetettem rá, viszont most elkezdett hiányozni a dolog..., valaki, akinek fontos vagyok. De esélyem sincs. Senki, de senki nem akar engem, csak ezek a disznók, nekik viszont esélyük sincs. Örökre egyedül maradok????
Vagy ha lesz valaki, akkor pár év múlva titokban mások után epekedik majd??? Nincs igazi boldogság?? Az a gáz, hogy mindent a pasik irányitanak. Ök döntik el kinek udvarolnak, ök döntik el, hogy boldog lesz-e a kapcsolat, majd még igy is másfele járnak. Szörnyü. A kapcsolatban élö nök meg vagy megalkudnak és eltürik a félrekacsingatásokat, vagy egyszerüen rózsaszin ködben élve el setudják képzelni, hogy ámitás minden otthon, a pasi csak megjátssza magát. Mindig azt hittem, a csinos nöknek sok esélyük van..., hát SOKKAL KEVESEBB INKÁBB!!! Söt inkább semmi :(. Csak a nyálcsorgatás, ez jut nekünk, de megismerni, velünk lenni senki sem akar, csak kihasználni, a tetejében még le is húzni. Eszméletlen.
van e axióma... nem tom hogy hallottál e már róla...talán válasz lehet a kérdésedre, ha elfogadod.. vannak nők akiket imádnak a pasik, semmit nem kell tenniük érte...és vannak nők akikat nem... bármit tesznek érte..ti lehet hogy az utóbbi táborba tartoztok....így születünk..erről senki nem tehet
... a "xar alakoknak" nincsenek gátlásaik, ők simán mernek udvarolni bárkinek... a nős, szeretőt kereső férfiak szintén gátlás nélküliek (e téren)... öööööö... kihagytam még valakit? ;))))))))
Hát erre még én sem jöttem rá,de már nem is érdekel a dolog!
A nős pasik:na igen,mind disznó!Nem lehet megbízni egyikben sem!!
Szerintetek miért nem udvarol senki egy csinos nönek?? :( Mint irtam csak a szemét nösek vesznek észre, de azok mind, bókolnak, udvarolnak, hányinger. És a csinos barátnöimnak dettó. Miért miért miért???? Miért nem jut nekünk egy normális, szerethetö pasi?? És ne jöjjetek olyan dumával, hogy csak magunkkal foglalkozunk, mert ez nem igaz. Reggel, szépen rendbetesszük magunkat, kb, mint bármelyik másik nö, csak esetleg picit tovább tart, de korábban is kezdünk el készülödni, szóval ennyi. Miért nem kellenek a jó nök senkinek, vagy csak szar alakoknak?? Miért nem juthat nekünk a boldogságból??
Tulajdonképpen az esetet értem ,hisz egy nagyon jóbarátommal hasonló,ha nem cifrább esett meg.Ő is végig szenvedte a szakításukat.,de nem adta ki nőnek magát.nem síránkozott értelmetlenül.Egy hónapnyi szünet után megrázta magát és biztatásomra új szerelem után nézett :-):-Igaz,ő férfi a javábol, :-)Fél éve már boldogan él egy aranyos hölgy oldalán.Felnyílt a szeme és rájött mily érdemtelen volt igaz szerelmére az a nő. Ilyen is van:-)
ok csak nem értem miért ennyire kemény ...mi ez az éles választóvonal amit meghúzott...én akkor szoktam ennyire elhatárolódni ha valaki nagyon fontos nekem de vége kell hogy legyen..valamiért...
igazad van nem leszel jobban ha marcangolod magad...
Nem,ő szakított,de erről nem szeretnék többet mondani,ha nem gond.Néha úgy érzem jobban vagyok,de ezek pillanatok,inkább rosszabbul,ez a jellemző,és a kedvetlenség szinte minden iránt,talán a tv,és az olvasás,ami leköt.
nagyon kemény! megbántottad? te külted el?
Értem...ezzel együtt én vagyok annyira önző,hogy a saját boldogságomat tartom előbbre,és ennek ellenére megkeresném..ha lepattint,vagy látod rajta,hogy már nem ég a régi tűz, legalább könnyebb lesz tőle valóban eltávolodni
gondolom,most sokaknak eszébe jut,hogy ez megalázkodás,meg tiszteletlenség,vagy iylesmik.
Ezzel együtt én legfontosabbnak a lelki egészséget tartom( ebből nem sok van általában az embereknek),tehát ennek oltárán beáldozok akár büszkeséget,vagy efféle lovagi szabályokat.
Érdekel,hogy vki mért tesz iylet..
neked is szép napot:)
Azért,mert megkért,nyomatékosan,hogy tartsam tiszteletben,hogy többé nem akar tőlem semmit,és ne levelezzünk,ne beszéljünk telefonon.És én ezt tiszteletben tartom.Itt csak siránkozom,ennyi.
Böködöd, böködöd? Szép reggelt, s napot :-)
nem válaszoltál,hogy miért lehetetlen még egy esélyt kérni..
azt írtad lentebb:mindig arra gondolsz,mit csinálhat MOST.tehát él.hálisten.
Akkor már csak az lehet óruás akadály(mint sokal előbb írtam,hogy másik földrészen van,vagy megházasodott.
szóval mi újság? Persze nem kell válaszolnod,ha valami cikibb van,csak..írd le,h erre nem válaszolsz..az is egy válasz.
mész aludni? és a vállad? jó éjt!
Mibe nem visztek bele:-):-)
További ajánlott fórumok: