Társ nélkül, örökké (beszélgetés)
:)
régen, fiatalon, 28 éves koromig akartam...., terveztem, beszéltem rola, hogy majd a gyerekem....
késöbb ugy láttam tök jo igy gyerek nélkül, igy is nehéz az élet, csak a munka, hogy lenne idöm gyerekre??? ha nem dolgozom, nincs pénz... és egy pasiban manapság megbizni??? pf....ne...nem leszek kiszolgáltatott...hogy majd késöbb egyedül nevelhessem szegényt, amikor amugy is pánikolok a jövöm miatt. és amugy se akarok :). ugyis felnö, most nem tökmindegy hogy van-e vagy nincs??? :)
én elvagyok nélküle is, amig kicsi cuki, késöbb meg már nem annyira, meg felnött és lelép. egyedül maradok ugyis öregségemre :). mert én nem az anyuka lennék, aki otthon akarná tartani a fiacskáját 30 évesen is :)))). normális, kemény pasit nevelnék belöle, az tuti. de inkább magamat nevelgetem, még igy is van mit tanulnom, hogy ne agyaljak folyton. :)
Nagyon sajnálom! Én nem éltem még át, de át tudom érezni!
De nem minden férfi egyforma , hidd el!:)
ugyanez vagyok én is!!! :D
lehet én te vagyok :) ???
szerintem is izgi civódni, pláne ugy, hogy tudom, hogy emiatt nem csalnak meg, hanem mégjobban odavan .értem, mert látja milyen belevaló vitapartner vagyok :), és karakán. majd kibékülünk, jo szex, ujra heppi minden, majd lassan aktuális egy ujabb balhé :). de soha nem nö miatt... mondjuk lehet kicsit féltékeny...:)
igen, még nagyon régen...egy komoly kapcsolatomban... azonnal kidobtam.mert azonnal észrevettem :)
én nem szeretek irányiatni, ezt is meghagyom a pasinak, de csak finoman, csicska nem vagyok. viszont ö lehet férfi, és fel is akarok nézni rá, és tisztelni akarom. és lehet fönök, igen...ha olyan karakán...de tudja hol a határ...:)
soha :)
látod, még ezzel sem nyuzom a pasit:), és egyik barátnöm sem..., soha nem akarnak. de ebbe ne menjünk bele, mert a hoxán ez egy olyan téma, amiért hamar kiitilthatnak :D. itt szenségtörés, ha valaki nem ohajt szülni.
Téged csaltak már meg?
Bocs ha indiszkrét vagyok!
Most erre mit mondjak? Igazad van megint! :D
Nincs hozzáfűznivalóm, hisz teljesen így látom én is a dolgokat! Nekem van egy ilyen számomra tökéletes pali, minden megvan benne ami nekem kell, neki sincs baja velem, de fosik! :)))
mert igy is van :) normális, magára valamit is adó, önbecsüléssel rendelkezö nö igy is látja. nekem csak értelmes barátnöim vannak, nem bologató idioták, akik függenek másoktol, még egzisztenciálisan sem, szoval vannak elvárásai. vagyis nem elvárás, csak normális pasira várnak:), nem béna lúzerra, aki diktál, akinek be kell hodolni. sajnos a férfiak utálják az önálló nöket, félnek a szavunktol, hogy esetleg csipösen odamerünk nekik mondani, ha mondjuk görények voltak és megaláztak mondjuk egy megcsalással. sok nö tür. és sokat tür. mi nem. amugy nyugi csajok...azt olvastam 40felett talán már könnyebb lesz, addigra a pasik is beérnek, lehet most még a jo pasiksokat güriznek, és csak a munkával vannak elfogalva, hogy megteremthessék majd számunkra, hogy a tenyerükön hordozzanak:). szüts judit pl az én szememben egy nagyon csinos nö , pláne a korához képest a legjobbakhoz tartozik magyarországon...egész életében szinte egyedül volt, nevelte kislányát..., majd késön, valamikor tavaly talált rá a szerelem...60 köröl!!!!
ungár aniko is mindig egyedül volt ugy tudom....és elég jol néz ki 60 felett....ö is pár éve él komoly kapcsolatban....
az idösebb jol szituált pasik lesznek szerintem számunkra a nyerök...:), csak mivel most még nem optimális egy ilyen kapcsolat...a nagy korkülönbség miatt..., igy várnunk kell...ez van. a fitalaok vagy anyun élösködnek, vagy lúzerek, vagy szemetek, vagy már nösek. ennyi.
Ilyen nők a kutyának nem kellenek.
Az ilyen nőket nem lehet irányítani, nem lehet átverni. Fosnak. Ha egy ilyen nőt, egy hapsi is képes bevállalni, az megér egy gondolatot komolyabbra is!
gondolom egy erös, önálló, csinos csaj ez a barátnöd...:), és nem óhajt leállni valami méltatlannal...:)
na bumm deemon :), ujabb taggal bövült a klub halloween barátnöjével :).
Te kiköpött másom vagy! :DD
Én ugyan így gondolom, minden sorát!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Hogyan lehet megszabadulni a "tű-fóbiától"? Avagy, hogy bírjuk ki a vérvételt, a lidokain injekciót és társait ájulás nélkül?
- Ok nélkül idegesít a társam
- Hitel használt házhoz kezes, társ nélkül? Melyik a legjobb bank?