Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Tápszer és anyatej = szorulás? fórum

Tápszer és anyatej = szorulás? (beszélgetés)

1 2
5. 10cc61fb5a (válaszként erre: 3. - Anita0314)
2017. nov. 28. 10:44
Ha akaresz másik tápszert, akkor sétálj be a Rossmannba és válassz egyet. Nem kell a mindenhatódoktornéni áldása. Kapjabe. Ánuszolják meg őt naponta - krvanyjt.
4. dolcsy1989 (válaszként erre: 3. - Anita0314)
2017. nov. 28. 10:26

Nem is ertem az ilyen orvosokat. Mi az h a szekelest meg kell tanulnia?! (de azt mondja szelcsovezd). A szekelest nem lehet tanulni vagy tanitani...milyen orvos az ilyen? Neki kellene megtanulnia h minden gyerek mas. Ami az egyiknek jo az a masiknak nem. A szelcsovezes semmikepp nem jo ha folyamatos. Nehogymar ne akarjon felirni masik tapszert.

Szolj neki h masikat irjon...ha meg ennyire nem akar akkor valts orvost. Jol erzed h nem jo ez igy sem a gyereknek sem neked.

Remelem mihamarabb rendezodik a dolog...es nem a doki vasakarataval kell kuzdened hanem csak elvezed azt a kis gyonyoruseget! :)

3. anita0314 (válaszként erre: 2. - Ba7da9cfc0)
2017. nov. 28. 10:17
de a doktornő nem is akar mást felírni!!!! Merthogy nincs hasfájása, a székelést meg kell tanulnia. MOndom így hogy, ha 3 naponta műanyag csövet dugdosok a seggébe??
2017. nov. 28. 10:14

A Beba szar!

Mindenkinek azt adják és nem jó!

Nekünk is szorulást, zöld kakik, hasfájást okozott!!

Váltsatok mindenképpen.

Nekünk a huma jött be,abból is a sima, nem a HA-s.

2017. nov. 28. 10:08

Sziasztok! Hátha vki járt már hasonló cipőben és tud vmi okosat mondani....

Kisbabám 6 hetes és vegyesen táplálom (anyatej+tápszer), mert kevés a tejem. Az étkezések 70%-a tejcsi, a többi Beba sensitive. Viszont a gond az, h 3 naponta sincs széklete,csak ha szélcsővel rásegítek. A végtermék nem darabos, kenőcsös. Doki néni azt mondja h szélcsövezzem, míg a hozzátáplálást el nem kezdjük,majd akkor rendeződik a széklete. Viszont nem vagyok híve ennek a szélcsövezésnek, mert nem szeretném ha hozzászokna és elrenyhülnének az izmai odalent. Másik doki nénit megkérdeztem, ő is azt mondta, h emiatt nem kell tápszert váltani. Próbáltam kamillateát, 2 mokkáskanálnyit,semmit nem ért, és azt sem lehet túl sűrűn használni,mert megöli a bélbolyhokat.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook