Tápszer és anyatej = szorulás? (beszélgetés)
Nem is ertem az ilyen orvosokat. Mi az h a szekelest meg kell tanulnia?! (de azt mondja szelcsovezd). A szekelest nem lehet tanulni vagy tanitani...milyen orvos az ilyen? Neki kellene megtanulnia h minden gyerek mas. Ami az egyiknek jo az a masiknak nem. A szelcsovezes semmikepp nem jo ha folyamatos. Nehogymar ne akarjon felirni masik tapszert.
Szolj neki h masikat irjon...ha meg ennyire nem akar akkor valts orvost. Jol erzed h nem jo ez igy sem a gyereknek sem neked.
Remelem mihamarabb rendezodik a dolog...es nem a doki vasakarataval kell kuzdened hanem csak elvezed azt a kis gyonyoruseget! :)
A Beba szar!
Mindenkinek azt adják és nem jó!
Nekünk is szorulást, zöld kakik, hasfájást okozott!!
Váltsatok mindenképpen.
Nekünk a huma jött be,abból is a sima, nem a HA-s.
Sziasztok! Hátha vki járt már hasonló cipőben és tud vmi okosat mondani....
Kisbabám 6 hetes és vegyesen táplálom (anyatej+tápszer), mert kevés a tejem. Az étkezések 70%-a tejcsi, a többi Beba sensitive. Viszont a gond az, h 3 naponta sincs széklete,csak ha szélcsővel rásegítek. A végtermék nem darabos, kenőcsös. Doki néni azt mondja h szélcsövezzem, míg a hozzátáplálást el nem kezdjük,majd akkor rendeződik a széklete. Viszont nem vagyok híve ennek a szélcsövezésnek, mert nem szeretném ha hozzászokna és elrenyhülnének az izmai odalent. Másik doki nénit megkérdeztem, ő is azt mondta, h emiatt nem kell tápszert váltani. Próbáltam kamillateát, 2 mokkáskanálnyit,semmit nem ért, és azt sem lehet túl sűrűn használni,mert megöli a bélbolyhokat.
További ajánlott fórumok:
- Tápszer vagy anyatej?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- 1 éves picinek mit adhatnék anyatej helyett, ha nem fogadja el a tápszert, tejet, kakaót?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- 1 hónapos babánál a tápszer szorulást okoz, mit tehetünk?
- Ha hígabbra csinálom a tápszert, hogy ne legyen szorulásos, attól görcsölhet a hasa a babának?