Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Van ahol adnak tüszőrepesztő injekciót, én nem kaptam, szerencsére repedt magától.
Hogyhogy mi a helyzet az embriókkal? Csak a behelyezés napján olvasztják Őket ki!
Csak azt tudom leírni, hogy nekem hogy volt. Mivel a ciklusom hosszú volt a tizenvalahanyadik napon mentem és onnantól másnaponta, hogy elcsípjük a tüszőrepit.
Szia!Köszi a válaszod.És ilyenkor semmi gyógyszer nem kell?És hívni kell őket,hogy mi a helyzet az embriókkal,vagy amikor megyek értük akkor tudom meg?
A ciklusomat megint 3naponta nézik?Bocs,hogy ennyit kérdezek,csak mindent tudni szeretnék
Szia!
:(
Fagyasztottnál egy normál ciklust figyelnek meg és tüszőrepedés után annyi nappal teszik be Őket ahány naposan le lettek fagyasztva. Mintha odabent termékenyültek volna meg! :)
Sajnálom! :((
Nem tudom nálatok mi a probléma és tudom, hogy most nem is hinnél benne, de a CSODA bárkivel megtörténhet! Mostmár én is ezt mondom!
Kitartást és sok erőt kívánok Nektek! SOHA NE ADD FEL!
Normális, hogy fájdogál.
Hogy vagy most?
Írj majd, ha teszteltél!
Ma megérkezett 11 óra 40 perckor Dóra baba 3080g.54 cm.Macifül kislánya:)))
GRATULÁLOK ITT IS:))
Akkor kitartást 16-ig!
Nekem azt mondta a meddőségis doki, hogy normális, hogy görcsölget.
Köszi!
Nekem is sokat fájt az elején. Görcsölt is. Magne B6-ot szedtem rendszeresen.
Kitartás!
Tesztelsz vagy megvárod a vérvételt?
Gratulálok!
Tegnap elkezdett fájdogálni a hasam:(
Hű, akkor sok sikert! :)
Egyél sok fehérjét, túrót, sajtot, csirkehusit!
Hova jártok?
Nekünk fagyasztott beültetésből van egy 2,5 éves csacsogó örökmozgónk és napokon belül érkezik a kistesó aki spontán fogant legnagyobb meglepetésünkre :)
Beleolvastam a naplódba. Drukkolok!!!
Szia!
4 napja kaptam vissza 2 fagyikát,és most töltöm a idegőrlő 2 hetet!
Szia!
én megláttam, hogy írtál.
Beültetés előtt állsz?
Szia!
Örülök nektek:)))
Most nagyon vigyázz magatokra, és szorítok még mindig!!! Pihenj sokat, sétálj, olvasgass, semmi házimunka, csak pihenés:)))
Velünk az az újság, hogy jól vagyunk.
Még nem hívtak minket, így hát várakozó az álláspont...
Nekem volt egy kis problémám, és amikor az urológusnak elmondtam, hogy voltunk lombikon, megkérdezte, hogy volt-e akkor andrológiai kivizsgálás.
Mivel nem volt, elküldött, ám ahhoz meg kellenek a régi leletek az összehasonlításhoz.
Most már nem mennénk vissza lombikra semmiképp, annyira benne vagyunk az örökbefogadásban, abszolut a magunkénak érezzük ezt az egészet.
:)
Mi újság Veletek Szrobcsek? Hol tartotok az örökbefogadásnál? Vagy most közben újra vizsgálatokat csináltattok?
N mi hogy jártunk...:)
Vissza kellett mennünk a meddőségi centrumba az én leleteimért, mert elmegyek egy andrológiai kivizsgálásra.
Szentül meg voltunk győződve, hogy nekünk van még egy lefagyasztott embriónk...
Megkérdeztük, hogy akkor mi is a menete a beültetésének...
Kiderült, hogy nincs is, mert anno a lombiknál az összeset viszzaültették:)
Még jó, hogy nem reklamáltunk, hogy:
-Hol a gyerekünk!!!??? ;)
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, ránk és drukkolt!
Itthon vagyunk 4-en :)
Mostmár jó melegben vannak a bogyókáink :)
Köszönöm mindkettöknek! :)
Oké, majd én felélesztem! :)
Én is szorítok Nektek!!!
SOK SIKERT:)))
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?