Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
Szia Clover!
Hááát.....jól! néha émelygek, de nem merek semmit elkiabálni, mert az utóbbi időben a pre-menstruációs szindrómám egyik tünete az émelygés szokott lenni. Szerdán megyek vérvételre, akkor lesz teljesen biztos a dolog, ha addig esetleg megjönne, értesitelek ;) Szép Napot!
Hát igen, mindenhol más a gyógyszer, szerintem, összetételét tekintve hasonló lehet, hisz mindannyiunknak egy a célja: hogy az/azok az embriók megtapadjanak.
Mi az Utrogestan kúpot/tablettát a progeszteron injekció helyett kapjuk, ami szintén progeszteront tartalmaz. meglátjuk mi lesz,köszönöm a drukkot! :)
Mi a Róbert Károly Klinikára, Dr. Fülöp Istvánhoz.
Ti?
Arra ne is gondolj,hogy nem sikerül.Sikerülni fog!!!!
Én nem kaptam előtte semmit,utána pedig csak duphastont.
Te hova jársz?
Igen, kaptam támogatást...
Estrofem tablettát,prednisolont
közben szedek az IR-re merckformint, és egy pajzsmirigyes gyogyót(Euthyrox)+ Femibiont.
A beülti után kaptam Duphastont, Utrogestant, és szedem tovább a többit is.2x szúrtam ovitrelle-t.
Ha nem sikerülne , akkor mi is januárban indulnánk újra.
Igen,most pihi van,januárban mehetünk újra.sajnos már nincs fagyasztott,ezért megint csinálni kell egy stimulálást.
Kaptál beülti elött valami gyógyszert?Most mit kell szedned?
Sajnálom :(
Igen, vissza kaptam mind a kettőt...jövök majd a hirekkel!
Ti akkor most pihiztek? terveztek folytatást a közeljövőben?
Köszönöm a drukkokat:)
Vissza is kaptad mindkettőt?
Nekem sajnos nem sikerült :-(
De neked nagyon-nagyon szorítok,pihenj sokat.Én sajnos nem tudtam annyit pihizni amennyit szerettem volna.Várom a jó híreket 2 hét múlva!!!
Szia!
Kettő volt lefagyasztva, és mind a kettő gyönyörűen felébredt :)az egyik blasztocita állapotban van, a másik 8 sejtes :)
Két hét múlva kell vérvétlre menni, addig pihi.
Ott tudtam meg, hogy a túlélési esélyek-a fagyasztsából-nem a peték minőségétől, hanem a fagyasztás minőségétől függ! És itt nagyon jó a fagyasztó, és a biolőgus szaktudása!
Sziasztok, olvasgattam már benneteket régebben is,de csak most lett aktuális a téma a mi családunkban.Idén volt egy lombikunk, ahol 4 embrikénk lett, kettőt kaptam vissza, de nem maradtak velünk. Közben kiderült nálam az IR, amit azóta kikezeletünk, és bár a kúrát továbbra is folytatni kell, reméljük már nem lesz több akadály!
Októberi ciklussal inulunk, és két fagyikánk van, akik remélem be is indulnak majd!
Macifül: Fogadd gratulációmat, mindkét babádhoz!
Köszi!
Drukkolok! :)
Gratulálok a picikhez!!Csodaszép baba volt a pici fiad(hajas baba)Nekem van már egy 13éves "kis"lányom,aki nagyon várja már a tesót.Bízom a sikerben,megnéztem A Titok című filmet,többen mondták,hogy nekik segített lélekben.
Ígérem,hogy mindenről beszámolok majd.
De jó! Engem fenyegettek, pedig még csak a szabijaim felét sem vettem ki, de sokallták....
Nekünk elsőre sikerült úgy, hogy túlstimuláltak és nem tették be a stimu után, hanem fagyasztották Őket és 2 hónapot kellett várni, utána kaptam kettőt, egyikük maradt velünk, már 2,5 éves :)
Aztán visszamentünk még a másik két piciért, de Ők nem maradtak sajnos :(
Azóta viszont történt egy CSODA, aki két hónapos, Dórinak hívják és itt szuszog mellettem :)))
Az tényleg jó, hogy az első megtapadt, sikerülni fog a második is! Csak pozitívan!
Aztán írj majd ide, ha történik valami!
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?