Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Sajnos a parkolással még vannak gondjaim :/ de a városi kocsikázás már jól megy. Nem tudom mikor kezdjem el modnogatni az oktatómnak, hogy mennék vizsgára. Néha úgy érzem, hogy csak mondvacsinált hibákba köt bele, csak hogy lehúzhasson még pár ezer forinttal. De az tény, hogy a parkolást még gyakorolnom kell. Eddig nem mertem a mi autónkkal, mert attól tartottam, hogy túl nagy lesz a különbség a mienk és az oktató autó között, de most elkezdtem, sajnos két gyerkőc mellet nem sok időm marad a gyakorlásra. Azt tervezem, hogy egy kicsit felhozom magam a parkolásból és akkor elkezdem neki mondogatni, hogy mennék vizsgázni.
Nagyon köszönöm..kitartó és türelmes voltam..így 37 évesen azt mondom..20 éve várok rá..nem görcsösen..de nagyon szeretném hogy most kedden harmadik próbálkozásra sikerüljön...habár egy kis félsz van bennem miután közölte ma reggel az oktatóm hogy a seat amin tanultam valószínű nem lesz készen keddre így hát egy leharcolt kis suzuki swifttel fogunk vizsgázni..hétfőn 2 óra és kedden vizsga elött egy óra gyakorlás után..az isten és az összes szent legyen velem hogy sikerüljön 😊😊😊😊😊
Én is remélem folytatod a siker szériát! Szorítok neked! :-)
Kedden szoríts 14 órakor 😊 remélem bebizonyíthatom hogy 3 a magyar igazság 😊😊😊
Ha úgy érzed jól megy,akkor szerintem kérj időpontot ! 40óra elég!
Ma még kaptam volna január végére is, de nem volt nálam pénz, szóval csúszik a dolog
Olyan messze van csak időpont?
na én sajnos megbuktam ma, izgalmamban volt kis lefulladás meg mikor parkolásból tolattam ki nem fordultam hátra.
következő időpont februárban lesz ...XD
40+2 órával,második vizsgán
Dec. 15-én megyek, 13.00-ra. Érzem, ez nekem is meglesz, nem szúrnak ki velem a zebra előtt agonizáló nyuggerek, meg a parkoló autók mögül előbukkanó kamikáze gyalogosok :D
Jajjj de jó!!!! Lipe megtörted a jeget! Most már tényleg mi jövünk! Istenem, esküszöm annyira örülök, mintha a sajátom sikerült volna :D Nagyon jó!!! Aztán tessék ünnepelni és jövő héten már önállóan vezethetsz :)
Sziasztok!
Már régóta figyelemmel kísérem a fórumot. Lipe, gratulálok! Jó olvasni, hogy végre sikerült. Megkérdezhetem, hogy hanyadik próbálkozásra mentél át, elsőre? Én most tartok kb. 40. órámnál, de még szó sem volt arról, hogy mikorra várhatom a vizsgát...
Most ti jöttök! Meglesem kinek mikor sikerül.
Ki lesz a kövezkező? :-)
Nagyon ügyes vagy. Gratulálok. ;)
Nagyon ugyi vagy, tudtam en h meglesz! :)
Sziasztok! Sikerült ! :-)
Átvittem a papirokat a rendőrségre,5 nap múlva lesz kész,a ragasztós matricát rögtön ide adták és egy papírt hogy folyamatban a jogsi.
Nálunk nincs külön okmányiroda,a rendőrségen csinálják a jogsit !
Nekem ezek voltak: gyakorló pálya ahol csinálni kellett hátra jobbra 90° parkolást és az emelkedőn kézifékes megállás-megindúlás,egy darab egyívű szemafor-jelzőlámpa-nál ahol 3 sávos utak keresztezik egymást,vasúton áthaladás,iskolánál haladás+2fekvő rendőr,1 egyirányú út.A többi városi kocsikázás.
Gyalogosok bizony lesznek! Mivel a középiskolába 7-re,az általánosba 8-ra járnak a gyerekek,sokan 7-8 kor kezdenek dolgozni.
Vigyázok amennyire csak tudok!
Jaj de aranyos vagy, ez most nagyon jól esett :))
Tök normális. Utálj csak minket nagyon! De 2 éven belül Te leszel a legjobb, és majd cserélünk.. Idő kell ehhez, van akinek több, (nekem is), és a végén még jobb is leszel, figyelmesebb, be fog érni a többszöri ismétlés.
Sziaszia!!
Kicsit lemaradtam itt mindenről, mert volt némi kis családi betegeskedés.
Mikor mész végül?
Jajj de izgis! Akkor már reggel túl leszel rajta - reméljük a vizsgabiztos félig még aludni fog mögötted, és a gyalogosok is az ágyban maradnak addig :D Ügyes leszel!
Sok sikert azoknak, akik mennek vizsgázni :) Én ma megyek a képzési igazolásos papírért, megyek át másik oktatóhoz. Ő heti 2 alkalomra be tudna szúrni, biztos jobb lesz. Meg anyát is tanította és elsőre átment, remélem nálam is ez lesz :) Hülye voltam, hogy először másnál próbálkoztam :/
Akkor igazan hajnali suhanas lesz. :)
Ugyes legy, tuti meglesz! Drukkolok!
Sziasztok ! Még korábbra tették a holnapi időpontot,mert még valakit beszúrtak erre a rendkivüli időpontra!
Így reggel 7:15-től lesz a vizsgám!
Most nem izgulok annyira mint először de azért egy kicsit igen! :-)
Ó köszi :) Muszáj lesz... autó kell, egyre több a tömegkölekedéssel nehezen áthidalható helyzet, na ebbe fáradok bele inkább :)
El ne menj!
Megjegyzem pont a minap meseltelek otthon, hogy micsoda elszantsag es kitartas van benned, hogy ujrakezded az egeszet. :)
Egy ideig biztosan nem, mert kíváncsi vagyok hogyan alakul a sorsotok :) Csak részemről nem időszerű még egy jó darabig, nyálatcsorgatni meg nem akarok :D
További ajánlott fórumok: