Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
Babocska24-től a vicces fórum-ról:
"Két szőke nő beszélget:
-Képzeld, megbuktam a forgalmi vizsgán. .
-Hogy-hogy?
-Volt egy körforgalom, előtte egy harmincas tábla, körbementem 30-szor, mégis megbuktattak...
-Te, nem lehet, hogy elszámoltad???
Szőke nő haza megy a forgalmi vizsgáról.
Férje gúnyosan kérdezi:
-Na, meghúztak?
-Öten is, de meg van a jogsim. "
Bocsi Mamcuka,bár gondolom ezeket a szőke nős vicceket nem veszed magadra!
Köszi! Igen, már most is tapasztalom minden alkalommal, hogy ,,tekintélyem" van, mármint a nagy autónak!
Dehogy leszünk nagyképűek!!! Mi tök aranyosak és szerények vagyunk és azok is maradunk! Ugye?!
De olyan jó érzés nem?
Tényleg igaz,h.nagy autó nagy úr!Amikor a férjem nagy kocsijával megyek/megyünk,eszükbe sem jut letolni.De amikor az enyémmel.....Úgy megmondanám olyankor,h nekünk is van ám nagy autónk,bi-bi-bi!:-))
Katus,sztem ez a jó!Én is mindig megveregetem a vállam,ha sikeresen hazaérek/-ünk és persze ha jól veszem az akadályokat!Ezért lomboz le,ha ilyen(lentebb,általam írt)emberek közlekednek az úton.
bbarbi,mamcuka!
Köszönöm,alig várom a folytatást:)
:D..hihetetlen ez a bőrdzseki sztori,csak viccből írtam,és lám:D..
(..van pasid?-jó fejek:D)
Szia!
Hatalmas gratula, akkor végre jön a jobbik része a dolgoknak!:)
Na ebbe beletrafáltál! Pont most vettem egy klassz bőrdzsekit, de nem kéket, hanem keki-barnás színűt! Tegnap abban ,,feszítettem" az autóban.D.) Kiszálltunk a nagylányommal, ő odament a haverjaihoz, erre megkérdezték tőle, van e pasim? Huszonévesek! Mit mondjak, nagyon hízott a májam! Uff!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK A SIKERES VIZSGÁDHOZ! ÜGYES VAGY NAGYON!!!!!!!
Szia! Na, oktató azért nem lennék semmi pénzért! (bár nagyon jól keresnek!) Nem biztos, hogy teljesen higgadtan viselném, ha egy két olyan tanulót kéne oktatnom amilyen én voltam!!!! Brrr!
Nem kattantál meg, teljesen normális, hogy ennek még mindig örülsz! Maradjon is így!
..milyen kis "izé" vagyok,bocsi!
SZIA mindenki!
Újság:sikeresen vettem a mai kresz vizsgát,1 hibaponttal.
Annyira megö(ő)rültem neki,h meg se néztem,mi volt a hiba:D
..
egyébként..biztos a jó idő hozza ki az mberekből az ordítozó állatot..Száguldoznának,vagy mi:D
:D
nem baj:D ..ha így haladsz,te is beszerezhetsz egy kék bőr dzsekit:D
(Ügyes vagy,na!:)
Puszi!
Ma egész nap úton voltam(gyalog), és döbbentem láttam, hogy tényleg ordibálnak az emberek egymással, a tolerancia legkisebb jeleit sem mutatván.
A csúcs az volt, amikor valaki nem adta meg az elsőbbséget szerencsétlen vizsgázónak! majd még neki volt problémája.Borzalom..
Igen láttam, a "mienk" is hasonló kaliberű. Igazából apum sem nagyon erőltette a dolgot, mivel ő azzal jár ki dolgozni, ezért nem lenne jó, ha bármi történne vele. Kedvenc mondatom: "Még kicsi vagy ekkora autóhoz...":)
Nem adom ám könnyen magam, eszem ágában sincs feladni, csak nagy falatnak tűnik a dolog, jobb ha rápihenek egy kicsit..:)
Igen én mondtam, de nem mertem, amikor beültem, akkor jöttem rá, hogy Jézus, mekkora ez az autó. Tudom kész hisztérikának tűnök, de nekem a vezetés tényleg felér minden rosszal.:)
Most pihentetem a témát, aztán meglátom mi lesz később..:)
Köszönöm! Én is csodálkozom ám magamon rendesen! Februárban még azt mondtam, de jó lenne ha kb. nyárra meg tudnám csinálni a jogsit! Hm.
Annak nagyon örülök, hogy ösztönzően hatok rád, ezért is már megéri ide beírni az élményeket! Vezess Te is amennyit csak tudsz!
Tényleg!- Jól emlékszem, hogy Te mondtad, Apukáddal vezetsz a (múlt)hétvégén? Nem jött össze?