Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)
nem nagyon vezetek. városon belül elboldogulok, ha esik az eső, akkor kocsival jövök munkába, vagy el kell ugrani bevásárolni, mamához, gyereket vinni edzésre... szóval elvagyok a városban. max a szomszéd faluig megyek országúton, mert tesómék ott laknak. nem szeretem. a tavalyi baleset óta meg pláne nem, valahogy nem érzem biztonságosnak. gondoltam is rá, hogy kellene 1-2 országúti vezetés órát vennem. még nem kizárt, hogy felhívom a volt oktatómat.
kezdetben nekem is szarul ment, csak 2-3 alkalom után ezt beláttam, és pánikolva hívtam az oktatót, hogy kezembe a jogsi, és nem tudok vezetni, segítsen már. segített. 1 óra alatt rengeteget. többet, mint tanulóautóban 30 óra alatt.
Tegnap mentem csak át, de mintha legalább 1 hete lett volna. Nagyon vezetnék már.
Olyan messzinek tűnik a hétfő, amikor kezdhetem intézni az ügyeket.
Szülők is boldogok és alig várják, hogy az ő autójukban is vezessek.
Az idő megszépít mindent, de tényleg.
Én is olvaslak titeket, és ha úgy érzem, nélkülem nem boldogultok, jövök :-DDD
Annyit mondott múlt héten az oktatóm, hogy sportkocsit nem fog nekem venni, mert akkor félni fog mellettem, mert sportosan vezetek..
A zuram meg szétszedi a kis drágámat ma, mert fel kell vizsgára készíteni. Lassan egy napomat se tudom elképzelni autó nélkül, nagyon gáz...
Én benne vagyok ;) màsodikra sikerül, az elsö volt a beetetés :D
Ott elrontottuk amit el lehetett 😂😂 és amikor màr meg van az a kis rózsaszín gyönyörüség akkor sem hagyom itt a fórumot, segítjük az újonnan érkezöket és megírjuk a tapasztalainkat milyen mazsolàk vagyunk a nagyvàrosban és mennyi a kreszt csak hírböl ismerö s***fej 😃 Amúgy engem ma hívott az oktatóm és 1 nappal elörébb hoztàk a vizsgàt, szóval mégközelebb vagyok a sikerhez.
Ha így állsz hozzá akkor semmi probléma nem lesz.
Engem is segített a fórum, és a ti hozzászólásaitok, sőt még most is segít, és a jövőben is fog, ugyanis nem tervezek itt hagyni egy ilyen jó társaságot.
Őszintén mondom, ha nem találok rá a fórumra én már feladtam volna. Nagyon örülök, hogy nem tettem. Óriási erőt adtok, így ismeretlenül is, örülünk egymás sikerének. Csodálatos emberek vagytok mind, és mindenkinek sikerülni fog a jogsi. Szorítok nektek. Várjuk az örömhíreket!
Köszönöm!
Én is nagyon várom a többiek örömhírét! :) A tiedet is! ;)
Hajrá, hajrá!!!
Köszi hogy leírtad :) én is már elképzeltem a pillanatot, amikor a kis rózsaszín kártyával a zsebemben felállok a garázsból a kocsival. Az az autó soha ilyen tiszta nem volt, folyton takarítom, már külön vezetős zenék is vannak pendriveon (persze egyenlőre zene nélkül vezetek majd). De a lényeg az, hogy nagyon várom. Anyu épp ma mondta hogy ne izguljak, vagány csaj vagyok, aki még érettségi előtt sem izgult (tényleg nem). Viszont nem tudom ti hogy vagytok vele, engem teljesen felvillanyoz a többiek sikere, így ismeretlenül is nagyon örülök nektek. Nekem ez a fórum tök sokat segít...
<3
Gratulálok Kannanana! Ez igazán szuper!
Remélem hamarosan én is ilyen öröm hírt oszthatok meg veletek, már nagyon várom.
Huh Köszönöm mindenkinek!
Nagyon kedves, korrekt vizsgabiztosom volt, az elején még mondta is, hogy ne izguljak ennyire, meg gratulált a 8.-os bizonyítványomhoz is.
2 jó feladatom volt, és egy közepesen nehéz útvonal.
Nyugi, nemsokára neked is meglesz Andybanya82!
És így visszagondolva volt nálam is minden, 3-szor sírtam el magam az oktatóautóban, ma 3-szor, miután átmentem. Nagyon akartam, hogy sikerüljön, talán ez a titok, elképzeltem, hogy a kezemben van a jogsim, meg, hogy mennyi klasz helyre fogok autóval menni, és tudtam, hogy kell ez nekem, most.
Jövő héten megyek intézni a papírmunkát is, most a héten a munka nem teszi ezt lehetővé, de utána vezetés lesz ezerrel.
Átmentem!!!
Ma volt a vizsgám és átmentem! Annyira boldog vagyok. :)
Köszönök minden segítséget!
Voltam ma vezetni. Utoljára a vizsga előtt. Összességében jól ment, a végére elfáradtam nagyon. 9-től délután egyig vezettem. Mostmár küldjétek a pozitív energiát, szükségem lesz rá :)
Pár nap múlva lesz a szülinapom (35.), nekem ez lenne a legszebb ajándék. Mondtam is az oktatónak, hogy nagyon kedvelem, élmény minden óra, de már csak egyszer szeretnék mellette ülni, és egyszer sem az anyósülésen :)
hááát, megesett, hogy hiába a jelölés, már annyira belezavarodtam, hogy a színeket sem tudtam megkülönböztetni egymástól. mondja az oktató, tolassak be jobbra a kék kocsi mögé. leindexelek balra. jobbra. oké, megállok egy fehér kocsi mellett... kék. oké. nézek csak ki a fejemből újra balra... ma inkább ezt hagyjuk :o
jajj, régi szép emlékek :D
Nagyon szurkolok neked!!!
Remélem hamarosan írjuk ide a jó híreinket. :)