Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! fórum

Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni! (beszélgetés)

19506. lizova (válaszként erre: 12640. - Barbinek)
2017. jún. 24. 14:38
Én hívni nem hívom, jön Ő magától is,a fene egye meg 😂😂😂😂
19505. barbinek (válaszként erre: 12639. - Lizova)
2017. jún. 24. 13:39
Én is vendéglátós vagyok 😊 én is beszoktam hívogatni ebédelni, meg szoktam neki kaját vinni 😁
19504. lizova (válaszként erre: 12634. - Barbinek)
2017. jún. 24. 12:03
Én például nem adtam semmit.nem kedveltem, sőt nagyon nem.viszontegy étteremben dolgozom,meghivtam egy ebédre.ennyi
19503. Bridzs87 (válaszként erre: 12632. - Barbinek)
2017. jún. 24. 08:16
Az első autó amin tanultam, na hát annak is de szar kuplungja volt. Utáltam. A miénknek sem most, sem régen nem volt nehéz benyomni, csak máshová került a fogáspontja, fentebb.
19502. kannanana
2017. jún. 24. 08:12
Az enyém 1 üveg Jack Daniels-t kapott, örült neki, de látszott, hogy hozzá van szokva, szóval szetintem sokan adnak az oktatóknak ajándékot. Persze nem kötelező.
19501. Marianna Szolgáné Sági (válaszként erre: 12634. - Barbinek)
2017. jún. 24. 05:23
Én is adtam neki.gravirottatam egy üveglapot az autot amin taluntam és még rá graviroztattam hogy legtürelmesebb oktató.nagyon tetszet neki és meg meg is hatódot!..
19500. Andybanya82 (válaszként erre: 12634. - Barbinek)
2017. jún. 24. 00:17
Én adtam :) nem azért mert illik, hanem mert így éreztem. Én nagyon megkedveltem, sokat nevettünk, vitáztunk, de kiváló oktatónak tartom. Én egy üveg Egri bikavérből készített tönkölypálinkát adtam, és írtam hozzá egy köszönő levelet. Nagyon jól esett neki. :)
19499. barbinek
2017. jún. 23. 21:53
akik sikeres forgalmi vizsgát tettek, azok az oktatójuknak adtak valami "ajándékot" gondolok itt egy üveg borra például??
19498. nagyhelga (válaszként erre: 12613. - Sasszemke)
2017. jún. 23. 21:14
Eddig kis utcákban mászkáltunk, de most kövi órán visszamegyünk a rutinpályára, hogy magabiztosabban vezessek. A váltást nem érzem, de hátha ráérzek majd.
19497. barbinek (válaszként erre: 12631. - Bridzs87)
2017. jún. 23. 20:53
Szia!!Nos az én nagy szakértelmem...de azért megpróbálom :D A tanuló kocsimhoz viszonyítok. Nagyon nem fajin a kuplung benne, már többször javíttatta az oktatóm, és akkor csinált valamit a szerelő amitől kemény lett..tehát nagy erővel kell nyomni a kuplungot (amitől nekem izomlázam is szokott lenni) Más kocsikba meg könnyű a kuplung. Gondolom, Nálad is ez történt. (ez aztán szakvélemény lett :D )
19496. Bridzs87
2017. jún. 23. 18:31
Sziasztok! Most már mindenki vezet összevissza :), úgyhogy lenne egy kérdésem hozzátok. Az autóm kuplungján állított a szerelő, mert hogy nem emelt ki teljesen és recsegett a rükverc. Előtte kicsit engedtem a kuplungot és már mozdult is az autó, kicsi gáz és mentem is. Most viszont úgy jöttem haza a szerelő után a kocsimmal, mint egy nyomorult, mintha nem is az én autóm lett volna. :D Jobban kell engedni a kuplungot és csak utána fog fentebb. Nálatok hogy van ez? Férjem most nincs itthon, neki egyelőre nem tudom megmutatni. Kopás meg ilyen bajok nincsenek, mert tavaly lett szettben cserélve, csak nekem most kicsit fura. Bár mentem 1-2 kört a városban és már ráállt a lábam, csak nem igazán tudom, hogy hol is van jó helyen a fogáspont.
19495. Marianna Szolgáné Sági (válaszként erre: 12629. - Tibe)
2017. jún. 23. 17:51
Köszönöm szépen most már érted izgulunk hogy neked is jol menjen a vizsgád!
19494. Tibe
2017. jún. 23. 17:38
Gratulàlok Marianna! :) ez szuper! Vezess tovàbbra is ilyen felszabadultan.
19493. Marianna Szolgáné Sági (válaszként erre: 12627. - Kannanana)
2017. jún. 23. 17:28
Imádok vezetni..én ön fejü makacs vagyok.parkolast is ugy csináltam ahogy nekem jo.megkérdeztem oktatótol hogy nem e kapok érte csekket mondta nem..akkor mondtam ezt én igy csinálom.mondtam oktatonak hogy olyat akarjon meghuzkodni aki nem tud vezetni meg akit lattja hogy nem megy neki
19492. kannanana (válaszként erre: 12626. - Marianna Szolgáné Sági)
2017. jún. 23. 17:19

Ahogy olvasom a hozzászólásaidat egyre inkább rájövök, hogy neked van érzéked a vezetéshez. Kevesen csinálják meg 30 órából, meg magabiztos is vagy. Tök jó. :) Így is nagyon ügyi vagy.

Mit meg nem adnék, ha én is ilyen talpraesetten és dinamikusan vezetnék. :D

2017. jún. 23. 16:52

Köszönöm!

Izgultam nagyon ugy keztem hogy alig birtam aláirni a papirt😀oktató választt egy olyan utvonalat amin még nem mentem végig..y-fordulást kèrték .jobbra elöre parkolást és még az egy ivü meg fordulást.. folyamatosan remeget a lábam mindig mondta a vibi hogy fogjam meg a lábam hogy ne remegjek!

A hiba pontot azert kaptam mert jobb oldalrol akartam befordulni balra és nem huzzodtam felezö vonal mellé..de annyi baj legyen.szakadt a viz rolam..mindig volt valami beszolásom ha tökörésztek elöttem..sokszor elfelejtettem hogy vizsga van mert nyitott tenyérel tekertem a kormányt.de nem szoltak érte..olyan gyorsa elment az idö és megijedtem hogy hamar vissza megyünk és azt hittem megbuktam.meg is kérdeztem a vibitöl hogy mrgbuktam hogy visszajöttünk.de nevetet azt mondja öszintén mondjam meg hogy nekem mi nem tezszet a vezetésemen..mondtam nekem minden bejött és ugy gondolom hogy igy jo volt ahogy volt .és akkor gratulált borsozzot a böröm .annyira jo érzes volt de még mindig nem hiszem el hogy megcsináltam..

2017. jún. 23. 16:29

De ügyes vagy!!! Gratulálok!

Kérjük a részleteket! :)

19489. 642ea68f32 (válaszként erre: 12622. - Sasszemke)
2017. jún. 23. 15:42
Áh, egy régebbi lelakott kia volt. A kutya se féltené a kocsiját. :D Az utolsó pillanatban már én sem váltanék persze, de az nem normális, ha úgymond neki akar az ember bizonyítani, mert annyira izgul, hogy éppen most miért kap majd a fejére. :D Na én ezért is váltottam időben. :) De viszont Te bírd még ki akkor a végéig, hátha összecsiszolódtok még a végén.
19488. Sasszemke (válaszként erre: 12619. - 642ea68f32)
2017. jún. 23. 15:32
Jajj basszus, erre ilyen sokat kell várni? Sebaj, simogasd meg minden nap a garázsban, következőre sikerülni fog és együtt róhatjátok a kilómétereket :) az lesz az igazi!
19487. Sasszemke (válaszként erre: 12617. - 642ea68f32)
2017. jún. 23. 15:30

Az előző oktatónál nem BMW-t vezettél véletlenül? Mert akkor sejtem kire gondolhatsz :)

Én azért vagyok nehéz helyzetben, mert persze legegyszerűbb a váltás lenne, viszont azt érzem, hogy brutál jól meg fog tanítani mindenre. Nagyon képben van, csak a módszerei nálam pont az ellenkezőjét váltják ki, amit kellene. Mondta, hogy őt nem érdekli, ha remegve megyek haza, ha elsírom magam, vagy ha nem tudok utána melóba menni, mert annyira lefáradok. Őt csak az hajtja, hogy megtanuljak JÓL vezetni, és ha vért izzadok is, ezt kihozza belőlem. Ami persze okés, az nálam nem is válna be, ha egy hiba után csak megsimogatná a hátam, hogy nem baj kis butus, következőre menni fog, mert tényleg komoly veszélyhelyzetek lehetnek. De az sem jó, ha folyamatosan szapulják az embert. Ma tudtam vele beszélni, hogy nekem ez így nem oké, mert egy kupac szarnak érzem magam vezetés közben, pedig imádom csinálni. Úgy érzem, vette a lapot, és javítani fog. Már 20 órán vagyok túl, ahhoz nagyon durva seggfejnek kéne lennie, hogy a célegyenesben leváltsam. Persze, ha a legelején ilyen lett volna, gondolkodás nélkül, de akkor minden rendben volt. Másrészt annyira egy falkaként dolgoznak a sulinál, félek, a másik választottam még alám is tenne kicsit, amiért "válogatok". Vagy ez már az én hülyeségem :D

19486. Marianna Szolgáné Sági (válaszként erre: 12620. - Kannanana)
2017. jún. 23. 15:15
Köszönöm szépen!
19485. kannanana (válaszként erre: 12614. - Marianna Szolgáné Sági)
2017. jún. 23. 14:55
Nagyon gratulálok!!! Elképesztően ügyes vagy! :)
19484. 642ea68f32 (válaszként erre: 12615. - Sasszemke)
2017. jún. 23. 14:47
Kb. 3-4 hét mire kapok megint vizsgaidőpontot. Addig marad a seggvakarás, meg vizsga előtt 2 pótóra. :D Az idő ami felőröl, mert a garázsban már vár a kocsim. :D
19483. Marianna Szolgáné Sági (válaszként erre: 12616. - Barbinek)
2017. jún. 23. 14:38
Köszönöm
19482. 642ea68f32
2017. jún. 23. 14:36
Egyébként, még az lenne a tanácsom, ha hülye oktatót fogtok ki, merjetek váltani, hogyha lehet és van rá lehetőség. Én legelőször egy bunkó, hisztishez kerültem akivel a népligetben gyakoroltunk 6 órát(!!!) Kínszenvedés volt vele. Gyomorgörcsöm volt már az órák előtt 2 nappal. Legelső órán elvárt tőlem olyan dolgokat, amit kb már a 20. alkalmon túl tudsz megcsinálni. Szapult mindig, kedvencem tőle az volt, mikor közölte velem flegmán, hogyha nem csinálom azt amit mondd, nem tud segíteni. Mindezt a 3.órán, úgy hogy még javában nem tudsz több mindenre figyelni. Aztán elkezdte a velem egykorúakat, a mai 20on éveseket szapulni. Na ekkor éreztem, hogy ez nem visz előre, váltani kell. És lám, kaptam egy 50 év körüli eszméletlen jó fej oktatót. Miután a 8.órámig az előzővel voltam, 0(!) konkrétan 0!!!! tudással, így vett át a jelenlegi, volt 8 elvesztegetett felesleges órám, ahhoz képest az újjal már a 25.óra után készek voltunk vizsgaidőpontot kérni. :) Nagyon sok múlik azon, hogy hogyan érzed magad az oktató mellett, és, hogy Ő milyen. A legrosszabb beszólás amit kaptam, egy hibáért is, kedvesen, hogy "Pipi mit csinálsz?" :D A hülyeségeken is együtt röhögünk, jól kijövünk, kb. mintha a második apám lenne. Szóval nem bántam meg, hogy váltottam, és nem bánom, talán még örülök is, hogy még a sikertelen vizsga után is be kell még mellé ülnöm 1x-2x. :D
19481. barbinek (válaszként erre: 12614. - Marianna Szolgáné Sági)
2017. jún. 23. 14:35
Gratulálok!!!!😊
19480. Sasszemke (válaszként erre: 12612. - 642ea68f32)
2017. jún. 23. 14:32

Jézusom, na most ettől bennem is megállt az ütő. Miért küldenek első vizsgára egyből két ellenőrt? Ilyen helyzetben akarva akaratlanul is direkt az apró hibákat keresik, hiszen egyik feljelentheti a másikat hanyagságért, amiért nem vett észre mindent és átenged. A felsorolt hibákat én sem értem, de ezek szerint el sem magyarázták neked értelmesen. Egyébként simán én is azt érzem, hogy pénzre megy ez. Olyan, mint fősulin a vizsgák nagy része volt - némelyiknél előre jelezte a tanár, hogy érdemes az eredmény előtt kikérni az UV csekket.

De nem elég, hogy lehúznak pénzzel, még össze is zavarnak a megbuktatással, hiszen akkor mégsem voltál jó? És akkor menj így neki a következőnek. Hát nem irigyellek. De figyi, kétszer egymás után csak nem történhet meg! Mikor mész megint?

2017. jún. 23. 14:27
Boldogság 30óra vezetésel elsöre átmentem 1hiba pontal😂😂😂
19478. Sasszemke (válaszként erre: 12611. - Nagyhelga)
2017. jún. 23. 14:26

Én az első óra után már így mentem haza, amikor egyszerűen nem éreztem rá a kanyarodásra, állandóan mozgattam a kormányt :D A kettesbe váltást inkább majd forgalomban fogod igazán érezni. Úgy van a szabály, hogy 20 km/h-nál kettes, 30 után 3-as, 40 után 4-es és így tovább. Városban szerintem max. 4-esig fogsz felváltani, autópályán lesz több. Ne legyél szigorú magadhoz (saját hibámból tanulva mondom), a forgalomban fogsz igazán ráérezni a dolgokra, nem a rutin pályán.

Én a 20. órát vezettem ma le és még mindig görcsösen kapaszkodom a kormányba :D Szerintem ez valahol természetes is, hiszen sok az infó, félsz is, hiszen tisztában vagy a veszélyekkel. De óráról órára lazulsz.

Az oktató is, mindig mondja, azért kiabál velem sokat és azért örök elégedetlen, mert sosem szabad elfelejtenem, hogy egy veszélyes gép van a seggem alatt.

19477. 642ea68f32
2017. jún. 23. 13:50
Sziasztok! Eddig megfigyelő voltam csak a fórumon, de nem bírtam megállni, hogy a mait ne osszam meg veletek. A mai nap vizsgáztam elsőre én is Budapesten, kb 38.órán voltam túl már, késznek éreztem, az oktató is. Nem vagyok béna, magabiztosan, de ugyanakkor szerényen (ha lehet ilyet mondani :D ) döngetek az utakon. Vizsgadrukk, minden ami kell megvolt. Igenám, de meglepetésünkre 2 vizsgabiztost kaptam....... Kérdezem, miért?? Miért én?? Első mondata az oktatónak, " nagysz@rban leszünk". Hozzáteszem nem azért mert béna lennék, hanem mert, mint kiderült ritka, mint a fehér holló, ha valaki 2 vb előtt átmegy a vizsgán....... (Ugyan ezt már a végén közölte, lehet, megnyugtatásként.) Tudni illik, minden szép és jó volt. Végül 20perc után azért félreállítottak, mert nem tartottam oldaltávolságot,(ami úgy zajlott az üllőin, hogy tökéletesen kikerültem, de szerinte kicsi volt az oldaltáv. (szűk az az üllői, nem terveztem kikötni a villamossínen. :D :D ) A másik hibám pedig, hogy bekanyarodtunk jobbra, és én nem jobbra soroltam??!!! Ne úgy képzeljétek el, hogy a szembe forgalommal mentem.... Konkrétan szerinte nem voltam tekintettel a szembe jövőkre. Jobboldalt parkoló autók, oldaltáv betartás. Most meg ez volt a baj. Nos akkor???? Most esküszöm holt hülyének érzem magam. Végül megnyugtatott, hogy az összes többire csillagos ötöst adna... (szó szerint így mondta) nagyon jó volt minden. Most direkt kötött bele ezekbe?? Vagy ha 1 vb van "szemethunyt" volna efelett és talán, ha gond is van, és nem kapcsolok, segíthetett volna, nem?? Csak az egyik volt főszóló a másik meg se nyikkant. Az oktatóm is azt mondta, ha egyet kapunk nyert ügyünk van.Hát így jártam. Mondja nekem azt valaki, hogy nem a pénzre mennek...... Pláne, hogy én úgy tudom, ha a 4. vizsga sem sikerül, akkor kapod a 2 vb-t magad mögé.. Most meg parázhatok, hogy a kövire csak egyet kapjak?!?!?!?!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook