Talán lesz randi...! Tanácsokat kérek!! (beszélgetés)
Ebben is teljesen igazad van. Az elmúlt hónapokban nagyon felkaroltak a bnőim, akikről nem is tudtam, hogy azok.Ezt úgy értem, hogy míg volt párom, nagyon elszigetelve éltünk.Akárhova is hívtak minket miatta sosem mentünk sehova, mert ő mindig fáradt.
A két említett bnőm szuperré tette a Szilveszteremet, s január első hétvégéjén egy meglepi szülinapi bulival leptek meg.
Jól esett a bulizás, persze mértékkel. De hazudnék, ha azt mondanám,hogy már nem ismerkednék.
Igen, ez van velem is. Gondolatban már húúú a bnője vagyok :)
Ez valóban nem jó így. Ha elhív ,akkor arra próbálom magam hangolni amit írtál.
Nem gondolom túl a dolgot...!!!
Egy randi nem jelent semmit?? Ciki vagy nem ciki nekem ez lenne az első... alig múltam 24 éves..!
Higyjétek el tényleg nagyon parázok, el tudnék vele képzelni egy szép kapcsolatot.
Ha rajtam fog múlni, lazább helyet javasolnék, ahova igen...farmerben, csizmában és egy csini felsőben el lehet menni.
Igen, csak én nekem könnyebben megy a flört és a beszélgetes chat-en. Személyesen milyen lesz..nem tudom -milyen lenne!!, nem tudom - .
Ha nem kérdez az eddigi kapcsolataimról, ami ugye egy volt, akkor én biztosan nem fogom felhozni.
Szerintem azt vedd elsősorban figyelembe, hogy hová mentek, és a helyhez illően öltözz fel. Én a farmert javaslom egy csinos felsővel, meg csizmával. De ha étterembe mentek, akkor pl. a farmer nem a legjobb, akkor valami elegánsabb nadrág vagy szoknya kell. Nem vagy te csúnya, ha felfigyelt rád :) Sőt, ha a chat-en tudtatok flörtölni, akkor gondolom unalmasnak sem tart.
A zene, filmek, könyvek mindig jó téma, ha elakadnátok. És szeretik ha a magánéletről is szó esik. De a volt párodat ne nagyon említsd, ha nem kérdez róla. Ha mégis, akkor is csak nagyvonalakban a lényeget :) Sok sikert!
Igyekszem nem idegeskedni, ha lesz randi. Mindenképpen kényelmes ugyanakkor csinos öltözetbe mennék.
Hát nekem sem jön be a vacsis első randi.
Egy mozit és utána egy mekit tudok elképzelni...
Szex nem lesz az elsőn,ebben biztos vagyok.
nyugi, ha idegeskedsz az nem vezet semmi jóra. lényeg ,legalábbis nálam, hogy szex első randin nincs és a csókot se szoktam mindig engedni (helyzett függő) pl. ha már előtte ismertem valamennyire akkor mehet
ami még feszélyezhet az öltözkődés, abba menj amibe jól érzed magad. próbáljatok olyan helyre menni, ahol ki tudsz kicsit kapcsolni.
én utálom a vacsis első randikat ,a legjobb amikor már jó idő van és elmenni valahova ki a városból ahol nyugodtan lehet dumálgatni
Hát...hidd el én sem értem, hogy hogyan az Istenbe vett észre. Egyszer csak hozzászólt egy videómhoz a facebook-on és onnan indult az egész. Pár hozzászólás váltás után a privimre írt, s onnan folytattuk. Ő egy igazi adonisz! Hogy jöttem én a képbe....
Ha külsőre tetszem is neki, félek, hogy a belsőm nem fog. Tényleg egy egyszerű, hétköznapi nő vagyok.
Attól félek, hogy unalmasnak fog találni.
Én csak egy egyszerű ügyintéző vagyok, egy szürke kisegér.
:)
Legyél csinos és természetes :)
Add önmagad, szerintem ez a legfontosabb.
Sok sikert. :)
További ajánlott fórumok:
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Vesehomok-gyereknél! Diéta tanácsokat kérek
- Elsős kisfiam nem szeret írni és rajzolni. Tanácsokat kérek!
- Öltözködési tanácsokat kérek!
- Álláskeresési (vagyis "-találási") tanácsokat kérek, érdemes fejvadász céget felkeresni?
- Háztartási segitséget vennék igénybe, a jelentkezőt nem ismerem. Mire figyeljek, tanácsokat kérek