Tabuk nélküli beszélgetés (beszélgetés)
39-ben írtad. "Lelkileg most nem bírom". Gondolom ő meg téged nem. Eltavolodtatok egymástól. A szeretet vagy van, vagy nincs, azt nem lehet erőltetni .
Ha úgy érzed, hogy vele akarod tovább, akkor teremts meghitt pillanatokat, szex nélkül. Aztán vagy újra egymásra hangolódtak, vagy nem.
Ha itt véleményekre vársz, akkor jól gondoltad.
Úgy látom, hogy jó szándékú emberek semleges véleményét olvashatod.
---
Meddig vársz és meddig fogod szeretni?
Vannak olyan férfiak, akiknek nagyon fontos a lelki eggyé olvadás szex közben. Ha ez nincs meg, akkor lehet a nő teste a legtökéletesebb női test a világon, akkor sem fogják kívánni, vagy csak ímmel-ámmal.
Elmúlt a kezdeti rajongás, és nem jött helyette a mély(ebb) szeretet. Lehet.
Figyelj!
Vannak nehéz pillanatok, időszakok az életben.
Ez most egy döntést igényel.
De te nem szeretsz dönteni.
Mindig vársz valamire.
Jól látom?
Ha úgy "dolgozik" a hibáin, hogy hozzád sem ér, az legalábbis érdekes.
És ez a "megváltoztál" is az. Mindenki változik, egy kapcsolatban sokat aklakmazkodunk is a másikhoz, de alapvetően senki nem változik meg.
Hogy szeretne gyakoribb szexet, az nem típus kérdése, ki a csuda nem szereti a jó szexet. De nem elméletben kellene, hane gyakorlatban. Ő is megpróbálhatna Téged "elcsábítani", Te is őt. A meghittség, egymás testének ismerős volta is jó, mégis mindig újra "ágyba kell vinni" a másikat, meghódítani, elcsábítani.
Gyanús nekem is, hogy a férjed esetleg elkalandozott.
Hagyjál már a pékbe!
Ennyire ráérsz?
Picit visszanéztem - nem véleményezem a hozzászólásaidat.
"Csak annyit, hogy amivel nem vagy tisztába, arról ne mondj véleményt"
Csak utánad, Mester! :)
Csak annyit, hogy amivel nem vagy tisztába, arról ne mondj véleményt!
Egyébként semmi gondom a legtöbbször okos hozzászólásaiddal.
Ezzel befejezted?
Piszkosul ismerhetsz engem...
Nem ragozom tovább , elmondtam a lényeget, nem a véleményed zavar, mindenkinek joga van a sajátjahoz. Ez a szakemberezes meg homalyos utalgatas a bennfentességedre irritál.
Érintettségem okán is nagyon együtt tudok érezni mentális vagy lelki nyavalyával küszködőkkel, vagy csak "sima" szenvedőkkel, igy tudom hogy esendőek és befolyásolhatóak. Te pedig max. Káosz professzor vagy, semmi egyéb.
Te mindenkinek elhiszel mindent?
Olyan bizonytalan vagy, mint egy szitakötő a szélben.
-----
OK.
Mint tapasztalati vélemény:
Az az ember nem szeret téged.
Szabadulj meg tőle!
Ez egy 60 éves ember véleménye.
További ajánlott fórumok:
- Egy betű cseréjével alkossunk egy új e és é betű nélküli négybetűs magyar szót az előzőből!
- Büntetendő a póráz nélküli kutyasétáltatás
- Nyelves csók, vagy nyelv nélküli?
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Ok nélküli féltékenység?
- Az illúziók vagy az illúziók nélkűli életet vállasztod?