Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülő és gyermek között lévő bensőséges érzelmi kapcsolat fórum

Szülő és gyermek között lévő bensőséges érzelmi kapcsolat (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Szülő és gyermek között lévő bensőséges érzelmi kapcsolat

2008. jún. 25. 07:50
Nagy igazság ez a kis történet,sajnos sokan tényleg nem foglalkoznak gyermekük kialakulóban lévő érzelmi,értelmi tudatával ami nagyon fontos lenne mert így talán rádöbbennénk a arra az aprócska dologra,hogy mi milyenek is voltunk annó?Habár manapság már nemtörődömöt játszva oda se hederítünk a kisemberekre akiket elméletileg és gyakorlatilag is nekünk kellene nevelnünk felkészíteni a nagybetűs életre és nem csak úgy kiereszteni a fészekből szárnyalás tudása nélkül mint néhány madár teszi.
2008. jún. 23. 17:03
Ma nincs szükség arra, hogy a szülő maga tanítsa gyermekét írni-olvasni, számolni. Minden gyermek számára bíztosítva van az iskolai tanulás lehetősége. Arra azonban most is szükség van, hogy a szülő segítse gyermeke iskolára való felkészítését. Ez a tevékenység nem korlátozódhat közvetlenül az iskolába lépés elötti hónapokra. A felkészítés folyamatos és szinte a születés pillanatában kell megkezdődnie.

Ugrás a teljes cikkre: Szülő és gyermek között lévő bensőséges érzelmi kapcsolat

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook