Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szülész-nőgyógyász a Margit Kórházban fórum

Szülész-nőgyógyász a Margit Kórházban (beszélgetős fórum)


7. Marcipán szív (válaszként erre: 6. - Vcsik)
2016. máj. 17. 12:53
Szia vcsik! Én Domokos Tamásnál szültem a kislányomat 5 évvel ezelőtt, farral, természetes úton (2. gyerkőc). Akkor még a Péterfyben dolgozott. Csak ajánlani tudom, nagyon figyelmes, segítőkész orvos!
2016. márc. 30. 15:20
Sziasztok! dr. Domokos Tamást ismeri valaki? Úgy tudom, hogy ő is a Margit kórházban dolgozik.
2016. márc. 29. 13:20
Ja, még valami, a csáráros szülésem után 4 napig maradtam bennt a kórházban, ez alatt az idő alatt egyszer sem jött be hozzám, megnézni hogy vagyok. A szomszédom orvosa vizsgált meg... Amikor távoztam a kórházból behívott az irodájába és az ég világon semmit nem mondott, csak a markát tartotta....
2016. márc. 29. 13:19
Szia. Én ugyan 4 éve szültem ott, de dr. Magyar Attilát nagyon nem ajánlom. Ő volt a fogadott orvosom, mégcsak nem is a magánrendelésére jártam, hanem az SZTK rendelésére, de ott is adtam neki a pénzt. Tudta, hogy egyedülálló anyuka vagyok... A szülésnél terhességi toxemiám lett, a kisbaba elég nagy veszélyben volt. Ez is probléma, de az is, hogy nem vette észre, hogy terhességi diabetesem van.... Hogy nem lehet ilyet észrevenni? Hát úgy, hogy csak a pénz érdekelte, 2-3 perc alatt letudott egy találkozót, sokszor vizsgálat nélkül.... Amit tőle kaptam, az egy véglegesedett cukorbetegség, amely a kezeletlen terhességi diabetesből adódott. Tehát dr. Magyar Attilát nem ajánlom.
2016. márc. 16. 07:58
Én még nem szültem ott, csak fogok hamarosan. Dr. Balogh Beatrixhoz járok és nagyon elégedett vagyok vele. Van itt egy topik, a Margit kórházban szülni, és ott felbukkan a neve néhány bejegyzésben, és nagyon jókat írnak róla.
2016. márc. 16. 06:50

Én 2,5 éve szültem ott. Nem volt fogadott dokim, de a Pálffy volt az ügyeletes mikor szültem, nagyon rendes volt.

Fogadott szülésznőm volt, Hushegyiné Kovács Györgyi. Legközelebb is ő lesz és dokit akkor sem fogadok.

2016. márc. 16. 03:59

Sziasztok!

A Margitban szeretnék szülni és az lenne a kérdésem kit ajánlanátok orvosnak, így 2016-ban? (Rengeted elavult topikot találtam erre vonatkozóan) Azt sem találtam meg kik dolgoznak ott jelenleg.. Pedig a terhesgondozásra is szeretnék ahhoz az orvoshoz járni.

Kérlek, csak a Margittal kapcsolatban írjatok!

Köszi a hozzászólásokat!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook