Sztorizzunk - Szakadtatok a röhögéstől mikor nem kellett volna (beszélgetés)
Egyszer elmentünk boltba anyucimmal, és keresztfiammal, aki akkor még alig tudott beszélni. Álltunk a pénztárnál, és egy jól megtermett hölgy állt előttünk, aki ráadásul nagyikám barátnője.
Egyszer Beni megszólalt, hogy a néninek van s.gge.
Elkapott a nevetés minket, mert hát az igazság az, hogy tényleg volt neki jókora. Próbáltunk nem odafigyelni a gyerkőcre, de ő erre egyre hangosabban kezdte ezt ismételgetni. Már dőltünk a nevetéstől mi is a pénztáros is.Mikor anya odasúgta nekem, hogy csináljak már vele valamit, de semmi hatása nem volt, mert amint azt vette észre, hogy nem szabadna ezt mondania, hát csak mondta tovább. Sajnáltam kicsit az előttünk állót, mert neki kellemetlen volt, meg persze nekünk is, de egyben nagyon vicces is. :)
Dehogyis erre vonatkozott! :))
Csak feltűnő, hogy nekem is templomban jönnek olyan helyzetek, mikor vissza kell tartani a nevetést.
mivel most volt 15-e ezért még friss: nagyfiam lelkesen mesélte az apjának, ahogy hazaért a munkából: apa képzeld, az oviban készítettünk petárdát!
mire az apja: biztos hogy nem kokárda volt? a petárda egy kicsit veszélyes :DD
Olvasom sok ,,dolog ,,történik a templomban..Volt egy időszak,amikor ha sms-m érkezett akkor úgy jelzett a telóm,hogy Uram atyám ez megdöglött(Indul a bakterházból).Lányom elsőáldozására készültünk és takarítottunk a templomban,a plébános mellettem állt és jött az sms...
Egy másik:A plébános megkérte a barátnőmet,hogy autóval vigye már el ők a szomszéd faluba,de előtte átöltözne...erre azt mondja neki a barátnőm,hogy ,,jóóóó lesz az a szerkó is amiben van,minek átöltözni :D
Engem és a gyerekemet is mindíg a templomban kap el a röhögés.
Nem járunk, de esküvő, keresztelő, és az a hang, amit kiadnak a papok! A másik, a " tornaóra" csak így hívjuk, mikor le kell üllni, felállni, térdelni. / Hívőktől elnézést kérek/
Kicsit trágár lesz, de elmesélem:
Unokaöcsém kb 2,5 éves lehetett amikor az utcán találtak egy pici cicát és befogadtuk, nyár volt, nyitva volt az ajtó és a kiscica állandóan bejött, felmászott az ágyamra és szopta a takaromat, egyszer már úgy felidegesített, hogy a kis unokaöcsém elött rákiabáltam, hogy "szopós k*rva".
Aztán indultam dolgozni biciklivel a nővérem mondta, hogy elkísérnek a boltig úgyis arra jönnek. Én voltam a hibás, mert kb az út felénél megkérdeztem a kicsit, hogy hogy hívják a cicát? Erre neki nem jutott eszébe amit mondtam, ezért azt mondta, hogy "szopós g*ci", na úgy elkezdtünk röhögni a tesómmal, hogy a kisgyerek ezt élvezte és egész úton ezt hajtotta. Mire a bolt közelébe értünk addigra már nem volt olyan vicces ezért próbáltuk csititgatni, hogy nem szabad! El is hallgatott, tesómék megálltak a bolt előtt én meg mentem tovább (délelött 10 óra volt, a legforgalmasabb kisbolt előtt, egy gimnázium mellett) és pár méter tekerés után hallom, hogy a kicsike üvölti utánnam, hogy "szopós g*ci" , elkezdtem úgy nevetni és a tesómat sajnálni, hogy szegény mit csinál, majd elsüllyedt szégyenében :D ez kb 4 éve történt, de még mindig nevetek rajta, ha eszembe jut :D
Hát,nekem is tetszett,de a mama kihajította az összes kempingszéket!!!
Amúgy,mivel ugye,láttam is,olyan hangosan kezdtem megint nyeríteni,h kijöttem a házból :-)!
Én azon nevettem nagyot egy alkalommal, ami újságban olvastam, sajnos bírósági ügy lett belőle.
Szóval, valahol vidéken egy gazda kaszálni indult bicajjal, de közben betért inni egyet, a bicaj a kaszával az ivó előtt parkolt. Jött másik két cimbora később és meglátták,majd röhögve megjegyezték: na itt a kaszás!:))))
Ezen vihogva mentek be és ott el is mesélték!:)
Ezt a "kaszás" rossz néven vette és ebből lett aztán a baj, ami bíróságig ment.
De azon, nagyot nevettem én is, hogy a kocsma előtt a bicajon a kasza, tehát itt van a kaszás:DDD
További ajánlott fórumok:
- Meséljünk, sztorizzunk!
- Miért kellett így történnie?
- R R, azaz Rémes Randik! Amikor futva menekülünk... Gyertek, sztorizzunk!
- Mi az, amit nem kellett volna megtenned MA?
- Nagycsaládos anyuka létemre fizetni kellett a tankönyvekért! 30000 Ft volt! Mit szóltok hozzá?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?