Szinkronizálni szeretnék egy "filmet" (beszélgetés)
Wingedscourge egy okos, ügyes nő, ilyenekben otthon van, írj neki.
Ezért kérdeztem; ha segítek , enyém lehet-e a szerep, de a bohóckodásért elni, itt a név!
Jaj nah, de elviccelitek. Valami érdemi hozzászólás?
Anno a valovilagban volt olyan hogy szinkronizaltak, na es ott a filmen minden hatterzaj ment, kiveve a színészek hangja. Na ilyen videot lehetne valahol beszerezni?
Szia! Először is Adobe premiere pro (videóvágó). hangot le, saját hangot adobe auditionnal (zenészprogi) ráteszed a hangot sávonként :)
Voilá
Sziasztok
Nagyon szeretnék otthon szinkron szinészt "játszani", azonban ehez szükségem lenne olyan videóra amin nincs beszéd hang csak minden féle más zaj háttér hang. Magyarul mint amin a szinkron studiókban dolgoznak. Minek hívják az ilyen videókat, szerintetek be lehetne -e szerezni ilyet a neten?
Mindíg is izgatott ez a téma, hogy kipróbáljam.
Előre is köszönöm vválaszotok !
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék egy filmet CD-ről a számítógépre is átmenteni. Hogyan tudom megtenni ezt?
- Média player az alapértelmezett lejátszóm, Hogyan tudom megszüntetni? Mást szeretnék, olyat ami minden filmet lejátszik.
- Szeretnék megtalálni egy filmet! A cime, ha jól emlékszem 'Elfelejtett hősök' volt. A vietnámban harcolt és végül magukra hagyott kutyákról
- Képekből, zenei aláfestéssel szeretnék kisfilmet készíteni. Milyen programmal tudnám megcsinálni?