Szimre barátunk elvesztette édesanyját (beszélgetés)
én a páromat vesztettem el autóbalesetben...
őszinte részvét!
Kedves Szimre!
... visszaadta drága lelkét Teremtőjének,...
… mert tudjuk, hogy nincs halál, az csak belépés egy másik létbe, átlépés az időtlenségbe.
… tudjuk, hogy nem a semmibe zuhan halálával, hanem „fölmegy az Atyához”.
Teste nem elporlik, hanem felmagasztosul, földi élete nem véget ér, hanem belényílik a mennybe.
… mert az élet nem kezdődik el a születéssel, és nem fejeződik be a halállal…
ezek mind kis epizódjai az örök vándorlásnak.
A halál nem az élet vége, csupán a tetőpontja.
Ő beteljesedett ….
Az Atya hazahívta Őt. Fogadja kegyelettel.
* Tudjuk, hogy mostantól egy csillaggal több van fent az égen. *
Imre tudom mit élsz át én 1 hónapja veszítettem el a 43 éves nővéremet és azóta sem tudok napirendre térni miért történt ez az egész dolog aki egy tanult okos és életre való nő volt :-(((( mindíg a könnyeimmel küzdök és nem teli el nap hogy ne ő legyen az eszembe.Csak az fáj a legjobban hogy semmi látszata nem volt annak hogy nagy beteg végül is 2 hét alatt távozott minden szenvedés nélkül.2 gyermeket hagyott itt a lánya még csak 14 éves:-(( sajnos a halál nem vállogat!
Fogadd őszinte részvétemet!!!
Ha gondolog nyugodtan írj
Részvétem.
Én 22 éves voltam, amikor (48 évesen) meghalt az édasanyám, 25 éves pedig, amikor (56 évesen) meghalt az édasapám. Ő még látta a lányom, az anyukám azt sem érte meg, hogy férjhez menjek. Ma 52 éves múltam és bizony még mindig fáj.
Nagyon sajnálom, fogadd részvétem Imre! :(
Mielőbbi lelki megnyugvást kívánok Neked!
Nagyon sajnálom, részvétem. :(
Azért fáj, mert szeretjük és szeretni akarjuk még a fizikai valóját, de már nem lehet és erre ráébredni nagyon fáj :(
További ajánlott fórumok:
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Igaz, hogy a gyermek nem lehet napközis az óvodában, ha az édesanyja gyeden van?
- Féltékeny vagyok a párom édesanyjára
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!