Szigorúan- diéta+ mozgás (beszélgetés)
Sziasztok!
Én ma estem bűnbe...Ettem egy kicsi kolbászt....:S De nem hiszem,h ezektől a kis bűnöktől elhíznánk,ugyh Vicus te se aggódj a pizza miatt:)
Ma is megyek vissza dolgozni éjszakára,ami tök furi,mert ált.2 éjszakát szoktunk egymás után,aztán pihenő...nekem meg a mai lesz a 3.éjszaka:((
Szió,sajnos nem fogytam el...
Tegnap pizzáztam...Tudom csalódtatok bennem,de bebizonyítom én hogy tudok,ha akarok:))
Holnap kezdem a zöld diétát,leírtam a naplómban miből áll.
Ezzel értem el az álomsúlyomat és ismét ezzel fogom elérni az 51kg-ot.Megcsinálom csak azért is:))
Gondolom ma alszol egész nap,ha tegnap éjszakás voltál..Jó pihit,pusza
még lehet nevezni de még gondolkozok mert olyan macerás...:s erősen gondolkozom..meg már érdeklődtem és levelet is kaptam h szívesen várnak :D
szóvaaaal....még nem tudom :)
Szia Mindenki!merre jártok lányok?Remélem nem a Mikulástól kapott sok csokit eszegetitek...:D
Acska!nagyon ügyi vagy:)Remélem most már ilyen ütemben fog menni továbbra is a fogyásod!:)
Vicus!Mizujs?:)Már biztos elfogytál,azért"hallgatsz"...:D
További szép napot:)Én megyek vissza ma éjjelre is dolgozni:(
De jó neked,én ma "csak"egy órát gyalogoltam,nem tornáztam.
A kcal számolgatást csinálom,annyi változtatással,h.a zöldségeket nem számolom ki pontosan.Most inkább próbálok normális adagokat enni mindenből,nem túlzásokba esni.
Mostanában én is úgy vagyok,h.inkább csak olvasgatok...Valahogy ilyen időszakom van...:)Sokkal ritkábban,és kevesebbet írok,mint régebben...
Ma már megvolt a tornám is:)20-20 perc popsi,és has(Réka természetesen:)),és 30 perc ellipszis:)Te hogy állsz?Kcal számolgatást még mindig lelkessen csinálod?
Aranyos vagy,tényleg csak neked hiányzom amúgy:))Pedig szinte mindig be van kapcsolva a gép és olvasgatok itt a hoxán ha épp nem melózok...
Meg azért írogatok is,csak nem mindig ide,de azért figyelek ám:))
Szia!Megint csak nekem tűnik,úgy,h keveset vagy?:(
Ha,kariig nem lesz meg az álomsúly,akkor tényleg még nagyobb lendülettel fogom folytatni,amit elkeztem pár hónapja:) De tudod mit?Csakazértis megcsináljuk karácsonyig!!!:DD
Büszke is lehetsz rá,hiszen nagyon nagy dolog,hogy le tudtad tenni az meg pláne hatalmas dolog hogy fogysz is mellette:)))
Én is így gondolom amúgy ha kariig nem megy le mind,akkor utána még nagyobb lendülettel folytatjuk:))És úgyis elérjük:))
Sziasztok!nagyon köszönöm,h.tartjátok bennem a lelket:)Aranyosak vagytok!Még ha nem is fogyom le kariig azt a 3 kgot,akkor sem fogom feladni,és diétázok tovább,és végre újra olyan feszes testem lesz a sok tornától.mint"egyszer nagyon régen"(legalábbis valami hasonlót szeretnék elérni...:D)
Még azt el szeretném mondani-mert nagyon büszke vagyok rá!-h.tegnap volt egy éve,h.letettem a cigit!:DMinden segítség nélkül,"csak"az akaraterőmet"használva":D
Vicus!Szerintem te így is csini lehetsz!Hiszen 15 kgot fogytál!!!Nem semmi!
Aranyos vagy,de most sajnos szorít még a ruhám,na de holnapra talán lejjebb megy már.
Úgy szeretnék karira 51-52kg lenni.Muszáj megcsinálnom!Te hogy állsz?
Jaj,dehogynem fogod leadni,kitartóak vagyunk és megcsináljuk:))
Jól eszünk,edzünk csak siker lehet a vége:))
Nem szabad elkeseredni, en is elkeseredtem es mi lett az eredmenye? Na mi? Zabalas es 2 het alatt visszaszedtem 3 honap eredmenyet, ugyanis nekem annyi kellett 2-3 kg leadasahoz.
De most, most minden a regi kerekvagasba jott, nem azert elunk, hogy egyunk, hanem azert eszunk, hogy eljunk! NEm szabad zabalni es enni ha kell ha nem! Tornazni is kell. Ezt ugy rontottam el, hogy 3 napig tornaztam aztan 4 napig nem. De ezen a heten sikerulni fog!!!!!
Köszi a biztatást,de úgy érzem néha,h.karácsonyig sem fogom ezt a pár kg-ot leadni...:(De ettől függetlenül tovább csinálom a fogyit,meg a tornát:DLegalább jól érzem magam,h.nem zabálok,és mozgok:)Endorfin,meg minden ehhez hasonlók:D
Szép napot!
fúúú most nagyon leálltam velük...sajnos...de szerintem jövőhéttől megint elkezdem mert érezhetően fogyni akarok még karácsony előtt h akkor tutira ne zabáljak össze vissza...mmint a leadott kilókat akarom megtartani :D
kiszámoltam amúgy h ha kéthavonta fogynék öt kilót akkor júliusra bombanő lennék...
és ha belegondolunk ám nem sok a -2,5 kg egy hónapra
főleg az én súlyomnak:)
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?