Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Bizony HÚ...:) És még mindig. Tegnap volt benne részem legutóbb. De még mindig olyan, mint az első volt. Lehet azért olyan jó, mert tiltott dolog. De szerintem többről van szó. Részemről biztos. A Kedves is állítja:).
Köszi,azthiszem maradok!
Jó a társaság.
:D a halálán van, szerinte beteg...én is...mégse nyavalygok...ezek a férfiak. :)
A lényeg,hogy itt vagy Pál meg aludjon csak...
csajok?mit szólnátok, ha írnánk a moderátornak és persze Diamond engedélyével átneveznénk a fórumot?:D
Hát ez-az a boldogság????????
Milyen a házaséleted? És a férjed? Mi a baj vele?
na helló!gyerek alszik,pál is ágyban a gyerekkel...:)
itt vagyok!
üdv az új belépőknek! :)
Hát nem tudom mit szólna ha felhívnám?
A DE MILYEN-re meg hú................
Én úgy gondolom,hogyha nem érzed magad boldognak a férjed mellett,akkor ezt a kis boldogságot ne tagad meg magatoktól.Függetlenül attól,hogy válni akarsz,vagy el vagytok jól a férjeddel,csak a boldogság hiányzik.
Nekem az nyomja a szívem amit a bejelentkezésnél írtam.Jó haza jönni,de minek?
Sokszor alig várom,hogy reggel legyen,hogy mehessek dolgozni.De komolyan.
Mi is így kezdtük. Igaz mi csak telefonon beszélgettünk. Amikor meg végre rászántam magam a találkozásra, már nem volt visszaút. Igaz akkor még csak csók volt. DE MILYEN...
Nem magamnak akartam írni
Igen, eddig én is ezt szajkóztam. Csak a mának élek, nem foglalkozom semmi mással, csak azzal, hogyha együtt lehetek Vele, akkor jól érezzük magunkat. De a mai napon tiszta depis voltam. Remélem reggel már újra a régi leszek.:)
Elmeséled, hogy neked mi nyomja a szívedet? Ki is az a másik? :)
Szigorú flört,nagyon jó beszélgetések.
Köszi szépen!3 évesek lesznek áprilisban a szülinapomon.Neked vannak gyerekek?
Hogy álltok jelen pillanatban?
vkj!
Megnéztem a gyerekeidet,nagyon szépek!
Milyen idősek?
Akkor mindent bele!Mindenkinek joga van a boldogsághoz!
Akkor bátorítsatok,mert van valaki aki bizony nagyon megdobogtatja a szívem!És szerintem én is az övét.
Apetito
Olvastam elörébb,hogy szakítani akartál a kedvessel,ne tedd!
Egyszer élünk!Azt hiszem én is betartom mostantól ezt a mondást.
Akkor témánál vagyunk!Itt az a jó,hogy bármit elmondhatsz nekünk,nem él vissza senki a bizalmaddal.Hidd el,hogy néha jó kiírni a dolgokat magunkból.Mi itt szívesen meghallgatunk,és bátorítunk,ha bizonytalan vagy valamiben...
Hát pedig nagyon afelé hajlik a dolog.Főleg ha még sokáig ez vár minden este itthon.
Mi szivesen meghallgatunk,ha ki akarod önteni a szíved.És nem baj,ha nem a szexuális vonzalomról szól...
Most nagyon magam alatt vagyok!
Biztos tudjátok,amikor egész nap dolgoztok mint a hülye,hazamentek és egy savanyú arc vár otthon.