Szexológus (beszélgetés)
Sziasztok!
Közben rátaláltam a Megújulás Családterápiás Intézetre Pécsett, ahol szintén foglalkoznak szexterápiával. Velünk (a férjemmel) egy pszichiáter doktor és doktornő párban foglalkozik, pontosan a nemek közötti szemléletkülönbség miatt. Az igazi terápiát: a "házifeladatok" elvégzését jövő héten kezdjük. Ambivalens érzéseim vannak egyelőre a terápiával kapcsolatban. (Amúgy idei árakkal, ha érdekel valakit: 6.000,- Ft/alkalom!)
Az I.sz klinikán voltam szexológusnál , mert megromlott nagyon az otthoni szexuális életünk . Akkor úgy gondoltam , hogy miattam .
A doktornő folyamatosan a gyermek koromra volt kíváncsi , erre akarta visszavezetni , holott évekig minden rendben volt. Ragaszkodott a saját elképzeléséhez , hogy biztosan történt velem valami ...... Ezért abba hagytam. Azóta már tudom , hogy a férjem miatt romlott meg én csak elutasító lettem vele szemben.
Nem biztos , hogy a szakember mindig tudja , hogy mi a megoldás , sajnos ez tapasztalat az évek folyamán.
tyna, mit mondott nektek a szexológus?
csináltátok a tanácsait, vagy eldöntöttétek, hogy ez nálatok nem működne és hagytátok?
Pszichiáter-szexológusnál voltatok?
Vagy az általam említett orvosnál?
Neked nem volt jó, vagy a férjednek?
Egyébként meg nem hinném, hogy több tapasztalatod és infód lenne mint egy szakembernek! Aki esetek ezreit megoldotta már...;)
Szia !
Én voltam a férjem miatt , de nem volt jó . Ide is leírhatod a problémád , talán jobban tudunk segíteni. A tapasztaltabbak tanácsa többet ér!
szexológust próbáld meg!
keress rá Dr. Tóth Emesére a neten;)
K.
Szia!
Én még nem voltam, de vagy szexológushoz vagy pszichológushoz kell fordulni a problémáddal, attól függ, hogy milyen jellegű!