Szexképek kontra net (beszélgetés)
Kár, hogy nekünk csak az élettapasztalatunk van és nem lexikális tudásunk....
Így eddig teljesen bűntudat nélkül élveztem a szex apró tévelygéseit, de így kiművelten....
áááá oda az egész varázsa :(
Még jó, hogy van de Sade és Apollinaire
rossz válasz! Tudományosan bizonyított hogy a BMI nem ad pontos információt az elhízás mértékéről...
Na ez már perverzió...lassan ott tartok, hogy az orál közben Mária néni fog eszembe jutni, jaj!
Nagy kufferbe jó pakolni!!!
Értem, tehát ha a párom megkérdezi, hogy szerinted ha ezt én így csinálom neked, az neked jó lesz?, akkor szaladjak el éjnek évadján egy lexikonért???
legalább ezez női oldalon megtalálható a BMI leírása, javaslom, hogy ott nézz utána.
De Mária néni nélkül nem lenne olyan jó!
És mi van, ha az ember párja nem egy művelt lélek és az életében nem olvasta a kövérség definícióját, viszont a 100 kilós feleségére ráizgul?
Éljen az analfabétizmus, és terjedhet a perverzió!
najó! HA HA HA HA jót kacagtunk, most már be lehet vallani hogy ez az egész egy nagy nagy vicc volt és Mária néni egyébként egy nagy darab, kerek fenekű félvér, perverz férfi.... aki rajtunk röhög...
erről van szó, ugye????
Akkor kérem másoljon be,mert édesanyámnál vannak a lexikonjaim.
Előre is köszönöm!
Van itt egy kis tévedés. Az én állításaimat kellett egyeseknek leellenőrizni ilyen-olyan szótárakban, vagy kigooglizni :-)
Kis kiegészítés: ne kérjen olyat, amit nem tud teljesítni. Inkább a kultúrált formában véghez vitt nézegetést ajánlanám, maximális odafigyeléssel!
Telt lányok duci lányok molett lányok nagy popsik honlapja
Szeretjük az idősebb kövér csajokat, hiszen a duci nők tudják mi a jó a szexben.
No lám csak, pfujjjj!!!!!!
:D
Ismét csak azt tudom mondani, hogy nem tőlem kell az ilyesmit megkérdezni. Ott van erre bármilyen lexikon :-)
ez a kedvenc fórumom :))) jobb mint a fábry :)
Lassan mennem kell perverzkedni:)
Jaj, csak nehogy gravida legyek:DD
Abból jön a toxémia!
Nem éri meg, inkább maradok:)
Egy kis személyeskedés: megnéztem, igen helyes fiad van, gratulálok! Vőnek simán elfogadnám!
Ha ennyire zavar hogy ezt nézi, beszélj vele, mondd neki, h ez téged zaavar, és bánt nagyon, kérdd meg, h többet ne csinálja. Ez ne megy olyan dolog, hogy nélküle nem lehet létezni. VAgy neki te, nézzen téged. (és mivel a hangsúly ott van, hogy megkéred NE nézze, ha szeret, teljesíti.. ) És tényleg nem azért mert alá ásnád férfi mivoltát, hanem mert tényleg kéred és ezt tiszteletben tartja. (persze sok esetben nem törődik ezzel a másik fél, sőt van mikor együtt is nézik a párok az ilyent... de ha zavar téged, tegyél ellene)
Mivel a 351. sz. hsz-em nem volt senkinek sem címezve, nehezen nevezhető személyeskedőnek, pláne, hogy nem címeztem senkinek :-)
ja nem, bocs! a férjed a perverz!
Mit jelent a kövérség? Hol kezdődik? Hány kiló plusz? És nem, nem megyek a wikipédiára, a te véleményed érdekel.
van bizony, de ne a wikipédiában keresd :)
Én egyetértek, mint "rangsúlyos" a 102 kg-mal. Megjegyzem szexuálisan csak engem zavar a túlsúly, a férjemet nem. Lehetséges, hogy engem is csak azért, mert "a Mária nénik" "megfertőzték" a gondolkodásomat.
Ki vállalja, hogy ír egy "Mária néni" szócikket a wikibe?
Ezeknek címük is van?
Fúj!!!
:DD
Nekem a gravidáról csak perverz dolgok jutnak eszembe. Például tökéletesen emlékszem a fiam "gyártására". Szerencsére szexképekhez nem volt köze.
Én úgy vagyok az eredeti kérdéssel, hogy amit nem tudok az nem fáj. Nálunk működik.
Csak ha tudományos válasz adható rá, akkor tedd fel a kérdésedet.
Akkor Mária néni már nagyon régen kifogyott, mert semmiféle saját érvet nem mondott, csak a wikipédiából idézett, meg a tudományos oldalakról.
Egyéni véleménye azért kialakult az évek során? Vagy még most kezd?
További ajánlott fórumok: