Szexképek kontra net (beszélgetés)
Az én férjem nem Donhuan, szóval teljesen nyugodt lehetek. Nem tudtam, hogy az önkielégítés BŰN, ha emiatt le kellene vágni az ilyen "perverzek" kezét, akkor nem lenne kéz a világban.
Szerintem szegény fórumnyitó csak kapkodja a fejét. Mária néni meg röhög a markába.
"akkor fog elmenni"
megint perverz vagy :)
Senki se verte a nőt azért, hogy hízzon már el. Ha a kapcsolat elején vékony volt, akkor adjon magára és tartsa a súlyát, az ő lelkének is jót tesz. (Kivétel, ha betegség miatt lesz ilyen, de akkor tessék orvoshoz fordulni).
Akit meg elve kövéren szerettek meg és vettek el, az próbáljon csak lefogyni, majd kap a párjától, hogy hogy képzeli! :)
Persze!
Te disznó!
:DDD
Kedves Mária néni
Tényként beállítani a saját véleményt sem vall kulturált vitázóra.
ki is lett. :)
a masnit eltettem. :)
most ha hazajön, mondjam neki, hogy Mária néni a Hoxán azt mondta, hogy ez pervezd dolog volt, pfujj, leköpöm, akkor fog elmenni, és nem azért, mert kicsit duci vagyok. Egyébként amikor csontsovány voltam, mert valamilyen rejtélyes módon lefogytam, ő biztatott, hogy igenis hízzam vissza. Mindig oda lukadunk ki, hogy perverz a szexuális életem és a kapcsolatom. Tudományos alapon persze.
de ha Mária néni azt mondja, hogy a masni-eltevés is fetisizmus, akkor sem fogom kidobni. :)
Az arányos, jó alakú nő nem gebe.
Tévhit az, hogy a kövér nők alkalmasabbak a terhességre. Sőt, a kövér nőknél sokkal több szövődmény jelentkezhet a terhesség alatt (toxaemia, diabetesz, stb.)
Aztán feleségnek meg nem egy gebét választanak, hanem olyan "asszonyosat", aki ki is tud hordani egy gyereket. Azt hiszem, ilyet is hoztak már ki a tudományos vizsgálatok.
Mert az ember nem csak élvezkedni, hanem szaporodni is akar. Ha csak a csontváz, anorexiás modelleken, meg a folyton a rájuk felizguló pasikon múlna, akkor kb. kihalt volna az emberiség.
Hú, de irigyellek!
Engem is meglephetne ilyennel a párom:)
Hamar kicsomagolnám:D
A tudománnyal érvelni aztán a legnagyobb hülyeség.
Lehet, hogy aki írta, a büdös életben nem szexelt még normálisan, vagy nem volt se nővel, se férfival szexuális kapcsolata.
Remélem nem félreérthető, amit írtam, bár nem hemzseg benne semmiféle nagyon dezájnos idegen szó. :)