Szexis fru fru? :) (beszélgetés)
Végül nem vágattam. Beijedtem x))
Hat en nem tudom, nekem is hosszu arcom van, egyszer vagattam frufrut, es olyan kerek, jollakott ovodas arcot csinalt a fejembol. Soha tobbet ... :S
Nekem nagyon vékony szálú a hajam.. úgyhogy ezért is félek a frufrutól.. :(
Szia! Szerintem vágass! Ha te vagy az alapértelmezett képen, a véleményem az, hogy szuperül állna neked, akár a féloldalas is, mert szép arcod van! Próbáld ki, ha nem jön be, megnő! :)
Ne vágasd le így tuti dögös:-)))
ja,és figyelj arra,ha túl tömör a frufrud irritálhatja a homlokod,és nem kaphat levegőt,meg bezsírosodik...stb.ilyen szempontból,főleg nyáron előnytelen.
viszont azoknak,akik szeretnek elbújni(pl én:) )azoknak előnyös lehet:D
szerintem is kipróbálhatod,ha Te vagy a profilképeden még jól is állhat!ha nem tetszik mégse félrecsatolod!először keveset vágass,és ne nagyon rövidre,így gyorsabban megnő.félfrufru-ra gondoltál,vagy egészre?
Fej és arcformától is függ, van akinek jól áll, de van akinek nem. Én egyszer vágattam de megbántam, nem szerettem, inkább megnövesztettem.
Amióta eszem tudom frufrum volt, ált. suli végéig, elkezdem lenöveszteni, mert kockafejem volt tőle...
Hol lehetne jó frufrus képeket találni?
NEkem van,mert magas a homlokom.Utálom.
Megnéztem a képed, szerintem egy nagyon vagány frizura frufruval jól állna neked. Jó fodrászt találj hozzá!
De akkor már ne egyenes legyen, hanem lépcsőzetes/asszimmetrikus, az nagyon szuperül néz ki!
Nekem is olyan van. Jobb oldalt még rövidebb, a bal oldal felé haladva pedig fokozatosan hosszabbodik.
Kedden vágattam újra fru-fru-t magamnak, de oldalra fésültet.Nekem jóbb így mert hosszú az arcom.De szerintem szinte mindenkinek jól áll :D
Szia!
Nekem is volt egy időszak mikor nem volt fru-fru-m, de egy idő után rájöttem,hogy valamennyi mégiscsak jobb lenne. Azóta mindig vágatom. Nekem jobban tetszik így:)
Sztem először csak egy kicsit vágass, ha mégse jön be, akkor könnyebb hozzáfésülni a hosszához, vagy hozzátűzni:)
Jó kérdés :) Nekem nem tetszenek ezek a bidli szerű frufruk, vagyis.. a nagyon szabályosan levágott frufrukra gondolok..
Fru fru nem rossz, csak nem mindenkinek áll igazán jól.
Holnap vágassuk le együtt! :))
dögös a fru-fru, jól értem? mitől??
vágd, ha nem jön be, úgyis megnő:)
Én is ezen agyalok... holnap megyek hajat festetni, de már napok - ha nem hetek óta - azon agyalok, hogy vágassak e fru frut?
Kinek van frufruja itt a hoxa. n? :)
Nagyon variálok, hogy levágjam e, mert nagyon dögös! :)