Szerintetek terhes lehetek? (beszélgetés)
ciklus.hu.
ott ki tudod számítani az ovuláció napját. Hogy legközelebb ne kelljen parázni
Sziasztok!
Légyszives alkossatok véleményt, nem csak 1-2 válaszra lennék kíváncsi.
Fájdogálnak a petefészkeim tegnap óta, és elötte 3 nap is együtt voltunk a párommal. Előfodulhat hogy peteérés miatt fáj? Ha igen akkor van rá esély hogy összejött a baba?
gyógyszert szedtem évekig, de kihagytam 1 hónapot, és aztán csak 2 hónapig szedtem és most újra kimaradt ez a hónap, szóval kicsit megkutyultam a dolgokat. A gyógyszer tudomásom szerint a peteérést akadályozza, de ha így megbonyolítottam akkor lehet hogy nem vagyok már védett. De igazából örülnék is neki ha baba lehetne a dologban :)
sziasztok!
terhes lehetek,ha a barátommal gumi nélkül szeretkeztünk többször de sosem élvezett belém,mindigh előtte legalább fél perccel kihúztza.az előváladékban is vannak spermiumok?a ciklust a legutbbi menstruáció első vagy utolsó napjától kell számolni?előre is köszi a válaszokat
A hugicámnak abszolút negatív(3szor)teszt után ikrei születtek!!!
Legmegbízhatóbb a laborvizsgálat.
Január 12én kezdődött a menstruációm, 15én 16,17én szeretkeztem - igaz a párom megszakította a közösülést a magömléskor - teherbe eshettem-e? Azóta minden honapban menstruáltam (azaz, feb, márc és áprilisben is igaz korábban a megszokott dátumnál)Január végén gyakran kellett menjek wc-re.Voltam még akkor nőgyógyásznál, aki holyaghurutra adott gyógyszert, no meg gombás fertőzésre.Több terhességi tesztet is használtam kb 7db-ot különböző időpontokban- legutobb ápr.18án-, mindegyik negatív volt.De bennem még mindig van valami félelem....
Köszönöm válaszát!
szerintem igen. ne kerdezd, honnan tudom. megerzes.
:PPP
Köszi, hogy megírtad a véleményed!
Tegnap megkérdeztem az esetedről a sógornőmet, aki orvos, és azt mondta, amit Magdolna56, vagyis, hogy a terhességi teszteknél leginkább a negatív teszt lehet csalóka, vagyis abból még lehet pozitív, de a pozitív, az általában tényleg pozitív. Szóval visszatérve, a te esetedre azt mondta, hogy valszeg tényleg volt baba, csak életképtelen volt, ezért volt később a negatív teszt és amenstruáció.
De azért is köszi, hogy leírtad, mert valóban fel kell készülni egy kicsit lelkileg, hogy itt még semmi sem biztos, és jobb nem is belegondolni, hogy ha biztos is, még később is lehetnek problémák a terhesség alatt.
statisztika szerint a pozitív tényleg pozitív, míg a negatív lehet hamis. kicsit bonyolult vagyok, bocs. a lényeg a lényeg, hogy neked poz, megy a drukk!!!!
és vigyázz magadra!
A teganpi előzmények után (Lily teszt: halvány tesztcsík) 20 perce megcsináltam egy terhességi tesztet (a tegnapi Lilyn kívül a mi kisvárosi Rossmannunkban csak egy One step nevezetű volt) és a kontrollcsík és a tesztcsík teljesen azonos erősségű volt, de egyik sem volt olyan határozottan erős, mint tegnap a Lilyn a kontrollcsík. Ez egy vizeletsugaras teszt, de amikor a "sugár" alá tartottam, nem csak a mintavételi helyet találta el.
Olyan béna vagyok, úgyhogy még most sem nyugodtam meg.
Azért sem, mert olvastam sok helyen, hogy pozitív teszt ellenére sem volt babó, úgyhogy teljesen megnyugodni egy uh után fogok csak.
Több tesztet nem csinálok, de nehezen fogom kibírni.
Mégegyszer köszi!
Ha valóban babó lesz, akkor újabb 1 pont a gynevac oldalán! :o)
Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Volt már olyan, hogy 9 napot, illetve 2 hetet késett, de akkor a teszt totál negatív volt.
1-2 nap múlva csinálok egy másik tesztet.
szóval ott vagyok
és köszi a biztatást :)
kedvem lenne... de több mint 8000 hozzászólás mellett esélyem a beilleszkedésre nem sok...
mit gondolsz?