Szerintetek menyire izgató a férfiaknak ha egy nőt orálisan kényeztethetnek? (beszélgetés)
én pl imádom...rettentő izgató! a nagy + ha a leányzónak nagy külső szeméremajkai vannak..és az átlagnál nagyobb csiklója,,megőrülök érte...
az orális kényeztetésbe beletartozik a popsi is, bár itt voltak negatív visszajelzések..az első alkalomig :))) utána ezt követelik ;)
Ismernünk kellene. És egyéni fantázia mit csinál miközben ellenőrzés van.. ;)
És azt is nem egyforma a színe? Abból sok minden kiderül...
Nem árt néha a saját kontroll minden rendben van - e ott.
Meg volt nem 1x,jó az néha,pedig nem szenvedek hiányt semmiben,ha van nézőközönség is,úgy még jobb..... nem csak nekem.:)
Pont ez ugrott be,hogy legalább tudom mit lát a férjem orál közben,nem rossz :P és tényleg sokat számít ha ismeri az ember a saját testét,nem szégyen az.:)
Én is erre gondoltam,de miután kiderült,hogy néha engedi és jó is neki,hááát nem értem,én nem fosztanám meg magam ettől az élvezettől az tuti.:)
Majd rávezeti szépen pávell, jól belejönnek és akkor éjjel-nappal nyali-fali.:D
Én akkor láttam magam ott lent,amikor a szülés után kíváncsi voltam milyen is seb helye,hát meglepődtem,azóta már megszoktam, azért le kell ellenőrizni borotválás után minden szép-e.:P
De Te nagyjából látod magad, mert férfi vagy. Míg egy nő csak tükörrel látja i g a z á n magát, úgy, mint egy férfi, szemből, intim, (orális)helyzetben.
Attól függ hogy mi van odalent én az enyémre nem vagyok kíváncsi de más érdekel.
Jól is esett, nem tétlenkedtem közben, szerintem minden nőnek ezt kéne tennie, legalább 1x az életben.
Én már láttam magamat alulról, tükörből. Hát kíváncsi voltam na!
Van, aki szégyelli magát. Bizony a férje előtt is akár. Egy csomó ismerősömet megkérdeztem, nőket, és még sokan sohasem látták magukat alulról, tükörrel. pedig ez fontos. És egy jó borotva, esetleg ön-kényeztetés, rávezetheti az ön-elfogadásra. (Nemcsak a fogyifórumba írom ezt, mindenben számít!!!)Próba-cseresznye. :-)
És mégse akarja pedig úgy tűnik jó neki... Érdekes...
Hát ja, majd rájön egyszer és sír utána.
Nem neked címeztem az előző hozzászólást, zsana0 érinti a téma.:)
De butaaa,ha jó neki akkor miért nem hagyja sokszor,ezt tényleg nem szabad ráhagyni,mert itt nem arról van szó,hogy nem jó neki,szerintem tudok ezen segíteni!;)Mindent bele!
Ő szereti nekem csinálni mondta csak nekem nem engedi. majd megbeszéljük és meg probáljuk többször.Mert néha engedi akkor jó neki
Én sem azt tartom megoldásnak ,hogy ilyen dolog miatt dobja valaki a párját,de ha nem kap viszonzást az egyik fél,akkor talán nem kellene elvárni a másiknak sem,mert ez így nem fer,hasonló mintha két testvér közül mindig csak az egyik kapna csokit,de amúgy jól eljátszanak,akkor is cseszi a csőrét a dolog annak akinek nem jut csoki,ettőlfogva tehát mát ott van a tüske a szexdologban,ami rányomhatja a bélyegét az egész hangulatra,mert azon agyal ugyan miért nem csinálja meg neki a párja,az még rosszabb ha epekedve vágyik a dologra hiába,tehát itt már nem beszélhetünk felhőtlen összhangról,de ezt csak én gondolom így,szerencsére ilyen gondom soha nem volt,csak próbáltam belegondolni a szituba.Én biztosan rákérdeznék mi a gond,lehet egy kis humorral fűszerezve,hogy ne legyen kínos.:)
Jó, megértem. De ez a vagy megteszed, vagy keresek mást felállás elég furcsa. Plusz ha más téren meg tényleg jó az összhang...
Én sem tudom pedig mindig próbálkozok majd egyszer hátha össze jön.
Na,erre nem tudok mit lépni nőként,csak valami gátlás lehet benne,igazából ezt ő tudná megmagyarázni,azt tudom ami nekem jó,az szeretem is.
Ki próbáltuk már egyszer kétszer és azt mondta jó neki de nem szereti.Ilyenkor mi van?
Van aki sosem kap rá, zsigerből elutasítja, vagy belső érzés, bármi lehet. El kell fogadni, persze előtte mindent megpróbálni, hajrá!
Valahogyan ki kell puhatolni mi is a gondja, mondjon egy indokot miért nem szereti,ezt utána át kell beszélni! Szerintem finoman és idővel rá lehet vezetni,és ha egyszer rákap az ízére mindig azt akarja majd.;)
Köszi a tanácsot majd ki próbálom hátha lehet vele erről beszélni.De mi van ha nem sikerül?
Szerény véleményem szerint gátlás lehet a párodban,nem tudja magát elengedni,pedig nem tudja mit hagy ki.:)Beszéljetek róla, mi az indoka arra,hogy nem szereti.Mond el neki,hogy Te mennyire szeretnél neki így örömet okozni,neked ez mekkora élvezet...dicsérd, legyen önbizalma,kérdezz rá hogyan csináld lehet,hogy a techinán kell változtatni,elég érzékeny részről van szó,mindenkinek másképpen esik jól.Ha valamivel akkor a pucinyalással elég hamar csúcsra lehet juttatni egy nőt,de ehhez kell a teljes elfogadás,tudja magát elengedni,és mondja, vezessen közben hogyan jó neki.Mindenképpen beszéljétek meg!!!
Mit tegyek ha a feleségem nem szereti,hogyan vezessem rá hogy jó is az.Én hiába próbálkozom nem állja.
Hmmmmm,az fincsi!:) Keresd meg az U pontját is az se kutya ám,erősen hajaz a G pontra!
Én speciel szeretem a nejem orálisan kielégíteni, akár órákon át is. És ahogy észreveszem ezt Ő is szereti, pláne ha közben az ujjammal a G pontját izgatom.
További ajánlott fórumok: