Szerintetek mennyire egészséges a Nestea? (beszélgetés)
:) találékony vagy!
lehet nálam is vmi ilyesmi lesz a megoldás...
úgy szoktam néha, de felturbózza a savamat(pl.ezért nem tudok kávét inni sem)
pedig nem szoktam sok citromot beletenni, mégis.
bioszörp... tudnál mondani olyat, amelyiket ajánlod?
megköszönném:)
Van citrommal ízesített ásványvíz... nekem az nagyon ízlik!
Próbáld ki!
Köszönöm!
Egyetértek Veled(meg a többiekkel is), de nálam lehet valami gond, mert a sima vizet vagy ásványt egyszerűen nem bírom meginni. Mármint litereket nem.
Olyat, aminek nincs íze, nem tudok inni, nem tudom, ez miért van, de tény.
ezért gondoltam, hogy akkor inkább nestea mint üdítők, de eszerint nem teszek jót a szervezetemnek igy sem.
:)))
Még mindig jobb mint a kóla!
A reklám célja az eladás. És mivel a valóban egészséges életért tenni kéne, de arra az emberek többnyire lusták, így nagyon jól kihasználható ez a tulajdonságunk. Legalábbis a reklám szempontjából. Gondolj bele, hogy hány műanyag, cukros, tartósítószeres cuccot reklámoznak úgy, hogy egészséges... Egyik sem az.
Az egészséges az, ha napi 2-3 liter folyadékot fogyasztasz víz formájában. Sem a palackos teák, sem a dobozos löttyök, sem semmi ami boltban készen megvehető nem lesz egészségesebb, mint amit TE magadnak elkészítesz. Ez tuti.
Szerintem a legjobb az, ha vizet iszol. És alkalmanként, ha jól esne egy-egy pohár bármi másból, akkor nyugodtan ihatsz akár palackos teát, akár gyümölcslevet, de még kólát is - ha ezt szereted. A hangsúly viszont az alkalmanként-on van. Nap mint nap ezeket fogyasztani literszámra, szerintem nagyon egészségtelen.
Elvileg azt reklámozzák,hogy tele van antioxidánssal, de más forrás meg azt írja, nagyon hízlal és egészségtelen, ti mit gondoltok erről?
A sima tea ízét nem szeretem, ha meg már ízesítem, akkor ugyanúgy egy cukros valamit kapok, akkor melyik a jobb?
Akit még megmozgat ez a téma, írjon!
További ajánlott fórumok:
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, ti vigyáztok arra, hogy a gyerekeitek is egészségesen táplálkozzanak? Ha igen, mennyire?
- Szerintetek mennyire egészséges csak kontaklencsét viselni? Hosszú távon árthatunk a szemünknek?
- Vajon elég-e, ha a kisbabának utazóágyat veszek otthonra? Mennyire egészséges a gerincének?
- Kinti cica házba való behozatala kis időre mennyire ártalmas az egészségére?
- Mennyire egészséges vagy mennyire hizlaló a Győri Édes Zabfalatok?