Szerintetek még bejövök a pasinak? Vagy már nem érdemes erőltetnem a dolgot, mert csak szórakozott? (beszélgetés)
Én a jelenlegi szerelmemmel mielőtt összejöttünk, 6 évig legjobb barátok voltunk. Mindent meg beszéltünk, egyik találkozáskor át csapott a dolog áramütésszerűen szerelembe, és a nagy vagány teljesen le blokkolt. :D
Sokáig alig ismertem rá, aztán egyszer be vallotta olyan zavarba van mint a fene, holott talán a legjobban ismerjül egymást. Személyesen hùzd ki belöle, ha ùgy érzed Ö lehet az akkor semmiképp ne hagyd veszni, mert ùgyse lesz jó más! :)
Önts tiszta vizet a pohárba!
És te hiszel is benne?
Ez alapján messzire el kellene kerülnöm a férjemet!! :D
Egyébként ha már ilyen fórumot kell indítani,hagyd a fenébe,mert nem illetek össze!
Ez egy szájhős,ha meg meglát peluscserére szorul?
Felejtős.
Csakis élőben!
Erőltetni meg semmit se kell.
Hát... először is, szerintem élőben is beszélgess vele :)) Az a facebook nem túl jó ismerkedés szempontjából, bár ez az én véleményem.
A teljes képet pedig csak te látod, szóval egyedül te tudod megítélni, mit tegyél. Itt senki nem fog tudni neked olyan választ adni, ami megfelelő lenne, mert végső soron úgyis az érzéseid meg a meglátásod fog dönteni.
A dolog úgy kezdődött, hogy egy tanfolyamra járunk és én bejelöltem Facebook-on. Erre ő aktívan el kezdett velem beszélgetni a végén kitértünk még a szex részre is, hogy így meg úgy csinálná velem stb. Persze ott élőben meg nem is beszélget velem, csak, ha én szólok hozzá. Az a dolog is majdnem összejött, csak végül közbejött valami, úgyhogy elmaradt. Mostanában nem is ír rám Facebook-on, ha én is fent vagyok, élőben meg nehezen lehet belőle bármit is kihúzni.
Mit tegyek? Hagyjam a dolgot,mert talán nem is érdeklem? Vagy próbáljam valahogy megszerezni?
Mert első benyomásra nagy arcnak tűnik, de amúgy meg olyan visszafogott, szerény, udvarias és ezért is tetszett meg. Arra gondoltam, hogy hagynám a netes ismerkedést vele és megpróbálnám élőben elmélyíteni vele a dolgot.
Ti mit tennétek a helyemben?
Egy huszonéves lány.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Idős kutyus lehet feledékeny, szórakozott?
- Szerintetek mitől jó egy szórakozóhely?
- Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk..