Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak? (beszélgetés)
Tudod milyen kapcsolatokat láttam már? Sokszor azt se hittem volna, hogy a pasi valaha nő kötelébe kerül. És mégis, úgyhogy én nem merem a külsőre fogni.
Amúgy neked kéne egy csúnya lány?
teljesen mindegy úgyan azt mondtad csak más megfogalmazásal
lényeg az ha ilyen feltételek vanak akor minden férfi szinte egyedül maradna
én nem szeretem a pénzt... csak azt, hogy megvehetem érte, amit akarok:)
Ha nincs... na AZT utálom!:D
Ez legfeljebb általánosságban igaz, de nem vezethető le mindenkire.
Vannak olyan 30-as nők, férfiak, akik komoly kapcsolatban éltek sok-sok éven át, esetleg házasságban, de valamilyen okból kifolyólag a kapcsolat véget ért. Az ő esetükben nem gondolnám azt, hogy defektes az illető. Csupán megcsalták, kiszerettek egymásból.....Isten tudja mennyi oka lehet még.
Köszönöm kedvességed. Wau-wau. :D
Én ellenék cserekereskedelemmel komolyan. :)
Jaj de álnaív itt valaki :)
Pedig a pénz beszél, a hoxás meg ugat! :)
Én csak azt gyűlölöm, ha nincs pénzem. Magát a pénzt szeretem.
Szerintem ez így nem teljesen igaz. Tehát ha per pillanat egyedülálló, az nem gond.
Akkor van bibi, ha addig sosem volt párkapcsolata.
Én nem szeretem. Sőt, egyenesen gyűlölöm, hogy pénzért adnak mindent. Magát a pénz intézményét is gyűlölöm. Az egész pénzvilágot tiszta szívből gyűlölöm. A pénz még valójában senkinek nem adott boldogságot, háborúkhoz vezetett és sanyarú sorokhoz. Függünk a pénztől, pénzért van víz a lakásban, pénzért fűtünk, pénzér van áram - hogy csak az alapvető dolgokat soroljam. Kenyeret is pénzért vehetsz. De, ha nincs elég pénzed akkor nincs semmid. Pedig az embert nem a pénz teszi azzá, aki. Mégis a mai világban személyiségi jeggyé alakult a pénz, van akinek van, van akinek nincs. Kettéosztja a társadalmat. Ez a pénz.
Mi lenne ha nem lenne pénz? Egységesen cserekereskedelem lenne, mint régen. Lenne megbecsült munkád, lenne elismerésed, mert azt a nadrágot mondjuk csak Te tudod olyan jól megvarrni, de azt a túrót meg csak Juliska néni tudja olyan finomra altatni.
A felvetés költői volt.
Gyűlölöm a pénzt.
Ezt nem gondolhatod komolyan. :)
Az olyan 30-as férfiakkal mi van, akiket mondjuk megcsal a barátnője? Ott is biztos a pasi a hibás, mert félrekefélt a nője...biztos csak a férfi lehet a hibás....
Hol van ez bevésve? Ki véste oda (töröm el a kezét)?
Ezt nem gondoltad komolyan amúgy, ugye?
További ajánlott fórumok:
- 30-40 éves egyedülálló fiúk édesanyjai figyelem!!
- Mi a furcsa abban, ha valaki hosszabb ideje egyedülálló és nem keres párt?
- 24 éves, 8 hetes terhes, egyedülálló egyetemista. És a nagy kérdés...
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...