Szerintetek lesz mostanában világháború? (beszélgetés)
???????
!!!!!!
Ezek a kedvenc írásjeleid, igaz? Szánalmas. :D
Szerintem is.
A sok szomorú "szmájlitól" és a féltucatnyi kérdö- és felkiáltójeltöl vált nevetségessé.
Én két (évekig tartó) háborút is át-, illetve túléltem, mégsem visítozok a félelemtöl - vagy éppen ezért nem.
Az olyan embernek, mint amilyen a fórumindító, mondhatsz bármit, úgyis mindenben csak egy disztópikus jövöképet lát, és a világvégét sejti minden utcasarkon.
Miért ne maradna? A kiválasztott csoport(ok) megkapja (megkapják) a biológiai / vegyi védelmet, a többit meg eltakarítja a fegyver. :(
Mennyivel "tisztább" melót végez ez, mint a hagyományos fegyverzet, nemde? Nincs anyagi kár, sem a sugárzás / puszítás miatt élhetetlenül maradt terület... ezért gondolom úgy, hogy a 3. világháborút már elsősorban kémcsövekkel vívják majd.
Lehet sokan nem fogják érteni a hasonlatot de azért megpróbálom .
Az elsüllyeszthetetlennek hitt Titanic úgy merült el hullámsírjába hogy a zenekar az utolsó pillanatig zenélt.
Szerintetek miért?
Körülbelül így.
Mert a háborún kívül megkéselhetnek pl. hazafelé menet, kisbolygó csapódik bele a földbe.
Oké, rendben, tényleg gondok vannak orosz-ukrán berkekben, de majd emiatt akkor kezdek aggódni, ha a férjem megkapja a behívóját.
Szükségtelen felesleges aggódással, rettegéssel tölteni a mindennapjainkat.
he he he
Ezt hol találtad ?
Az emberiséget két nagy probléma foglakoztatja: lesz háború, vagy nem lesz háború?
Mert, ha lesz háború, 2 probléma van; élünk, vagy meghalunk.
Mert, ha élünk, nincs probléma, de ha meghalunk, 2 probléma van: egyéni, vagy közös sírba temetnek.
Mert ha egyénibe, nics problém, de ha közösbe, 2 probléma van: alulra vagy felülre kerülünk?
Mert ha alulra, nincs probléma, ha felülre, 2 probléma van: Fű, vagy fa nő belőlünk.
Mert ha fű, nincs robléma, de ha fa, 2 probléma van: Bútort, vagy papírt gyártanak belőlünk?
Mert ha bútort, nincs probléma, de ha papírt, 2 probléma van:
Irópapírt, vagy wc-papírt? Mert ha írólapot, nincs probléma, bár ha wc papírt, akkor sincs probléma, mert ugyanolyan szarban leszünk, mint amilyenben most vagyunk.
Attól hogy nem pánikkal töltöm a napjaimat még lehetséges egy világháború lehetősége.
Sajnos ez rajtunk múlik !
Azon ha valakinek erről más a véleménye kár vitatkozni.
1.Kissé pánikrohamosan vezetted fel!:((((((((
2.Nem írtam,hogy vicces a téma!
3.De qrva bátor vagy,hogy fel mered vállalni,hogy félsz!
4.Koccolj le te,ha nem tetszik valami!!!!!!!!!!!!
Ui:32évesen koccolni...ki az óvodás???????
Felesleges ennyi felkiáltójelet használni......
Egyetértek.
+ Ha valóban népírtást akarnak - szerintem, de csak szerintem - akkor az atomfegyverek helyett vegyi / biológiai hadviselés lesz az irányadó. Úgy gondolom, hogy a 3. világháború nem is fog hasonlítani az eddigiekre...
Ideillik egy most tényleg aktuáliss vált vicc:
A magyar válogatott legyőzi az oroszok csapatát. Küldenek egy táviratot a Kremlbe:
Győztünk STOP Most nnepelünk STPO
Válaszként a következő üzenet érkezett a Parlamentbe:
Gratulálunk STOP Gáz STOP olaj STOP
:)
További ajánlott fórumok:
- Lenne par kerdesem azokhoz, akiknek a babája mostanában lesz/lett szobatiszta!
- Szegeden igényelt valaki mostanában sürgősségi nélkül útlevelet? Tényleg 30 nap, mire kész lesz?
- Lesz mostanában Glamour, Joy stb. hétvége?
- Bababörze lesz mostanában Székesfehérváron?
- Borsodban merre lesznek mostanában Baba börzék?
- Lesz mostanában újra sávszéleség növelés?