Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek fontos, hogy egy férfi tudjon autót vezetni? fórum

Szerintetek fontos, hogy egy férfi tudjon autót vezetni? (beszélgetés)

1 2 3 4
50. 0885be3643 (válaszként erre: 49. - Hekate)
2020. jan. 13. 09:14

Hú...

Hát én már ültem pasi mellett, aki amúgy is tetszett (autó és vezetni tudás nélkül is) de nekem pont az volt a szexi benne, hogy jól, de biztinságosan vezet, sőt a volán mögött is úriemberként viselkedik.

49. Hekate
2020. jan. 13. 08:58
Igen. Szexi. Legalabbis engem beindít, mikor 180al repesztünk..és jól vezet..és egyszerűen szexi ahogy a kormányt fogja..vagy ahogy vált.. :))) :D
2020. jan. 13. 08:16
...és a páromnak a megismerkedésünk után évekig nem volt kocsija,úgy szerettem bele.Szóval nem az anyagi része érdekelt.Később derült ki,hogyha valahova egyszer elvezetett,GPS nélkül megtalálja legközelebb,külföldi utazások alatt is.Gyerekkorában is ő navigálta az apját.Ezt a határozottságot,életre valóságot láttam meg benne akkor is amikor BKV-zott,és ami sok egyéb tulajdonságban is megnyilvánul,nemcsaka vezetésben.
2020. jan. 13. 08:11

Nekem fontos.Ahogy az is,hogy össze tudjon szerelni egy szekrényt,és mondjuk ne ugorjon sikítva a plafonig ha pókot lát.

Valahogy azok a férfiak a környezetemben,akik nem vezetnek,egyebekben sem olyan tulajdonságokat testesítenek meg,ami számomra vonzó lenne. De a domináns,otthon is menedzser alkató nők jól kijönnek velük:-)

2020. jan. 13. 06:43

Témánál maradva írta valaki, hogy annak fontos, akinek vagy nincs jogsija/autója, hogy a férfinak legyen, mert szeretné hurcoltatni magát.

Nekem is volt ilyen barátnőm, aki pl nem jött el velem se wellneselni, mikor mentünk többen is, mert ő vonattal nem fog wellneselni menni. Inkább kihagyta, mivel neki se volt kocsija, meg jogsija se (azóta sincs neki)

A fórumindítónak: szerintem Pesten belül nyugodtan menj metróval randizni, ha azt szeretnéd, hogy hazakísérjenek. De ha alapvetően szimpi a pasi, akkor meg ne a jogosítvány hiánya tartson vissza.

45. gabbbicica (válaszként erre: 40. - 4477403e12)
2020. jan. 13. 06:41
Az tuti hasznos lenne, mindenkinek legkésőbb 8 osztályban akár vizsgázni is Kreszből. Gyalogosnak, biciklisnek, mert sokakat rossz nézni is, ahogy közlekednek és csak a jószerencse tartja őket életben :S
2020. jan. 13. 06:35
Szerintem mindenki akkor szerezze meg, amikor úgy érzi, hogy érdekli. Nem szeretem az ész nélkül, hétvégi, esőidős, stb. autósokat...
43. Channa* (válaszként erre: 11. - Amaunet)
2020. jan. 13. 06:33
A gyereknek ingyenes, de a szülővel kifizettetik részletekben.;)
2020. jan. 13. 06:23
Nem feltétlen
41. Bless the child (válaszként erre: 19. - Simple)
2020. jan. 13. 06:05
Nincs jogsim, nem is lesz és kellően műveltnek gondolom magam🤔
40. 4477403e12 (válaszként erre: 39. - 4477403e12)
2020. jan. 13. 05:42
A KRESZ szabályait pedig vezetői engedély nélkül is meg lehet tanulni és kellene is,gyalogosnak is,ha esetleg erre gondoltál
39. 4477403e12 (válaszként erre: 19. - Simple)
2020. jan. 13. 05:40

Alapműveltség?😂😂😂

Olyan ostoba emberek vezetnek autót,hogy elképesztő,ennek nem sok közé van a műveltséghez.

Az én férjem sem vezet,nincs jogosítványa sem pedig mindjárt 40 lesz.

Sose érdekelte,plusz az autók sem érdeklik.

Engem viszont igen és nagyon szeretek vezetni is.

Az alapján megítélni egy embert,hogy van e jogosítványa,hát elég felszínes lehetsz,ne haragudj.

Vagy az zavar,hogy anyagilag esetleg nem fér bele egy autó neki és talán félsz,hogy majd neked kell eltartanod?

Biztosítalak róla,hogy vannak olyan drága biciklik,hogy lehet sok embernek az autója a felébe sem kerül.

Illetve van akit teljesen hidegen hagy az egész téma,jó neki a bicaj meg a tömegközlekedés.

2020. jan. 13. 00:08
Szerintem ez nem nemfüggő. Én (nő vagyok) letettem gimiben a jogsit, de azóta nem vezettem. Sokáig nem is éreztem igényét. (Bp-en lakom.). Még babával is simán közlekedtem BKV-val. Kb 2 éve érzem (most vagyok 39), hogy jó lenne autó, de cselekvésig nemrég jutottam el. Ez azt jelenti, hogy elkezdtem olvasni az autós internetes cikkeket, mit érdemes venni, és beszereztem egy KRESZ könyvet. Ezután ismétlő órák jönnek oktatóval, utána a saját autó, amit nyárra tervezek.
37. Amaunet (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 23:08

Ez egy tanult dolog. Ha egy nő vezet jól és magabiztosan?

Inkább azt figyeld hogyan és mit beszél, milyen a testbeszéde.

36. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 23:04

Nem vagy nagyigényű, általában azok mondják, hogy nem szükséges, akik nem engedhetik meg anyagilag maguknak, vagy azok, akiknek semmi érzékük a vezetéshez.

A kivétel meg erősíti a szabályt.

35. Amaunet (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 23:03

És ha kocsival érkezik akkor mi van? Elkísér a sajátodig, aztán mehet vissza az övéhez.

Mondjuk szinte ismeretlenül, első randi után nem ültettem volna be magam mellé.

34. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 22:41
Ha valakinek ez számít, akkor szerintem ez kissé anyagiaskodás, mint ha azt kérdeznéd, hogy a másiknak legyen-e saját lakása vagy sem. Bár ha ez fontos szempont számodra, akkor véleményem szerint inkább legyen lakása vagy jó fizetése, amivel ha 2 ember összejön előrébb lehet jutni, mint csak egy jogsi vagy autó.
33. szőkelédi (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 22:36
Azt én is 😁férjem 34 éve vezet ,de mikor megismerkedtünk bringával kisérgetett haza,nem volt autója. Tök jó volt.
32. szőkelédi (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 22:31
Kísérjen ő téged haza akár taxival,vagy tömegközlekedéssel😊
2020. jan. 12. 22:31

Nekem volt jogsim, de egy ideig nem szerettem vezetni. Valószínű, ha nem olyan munkát választok, ahol kénytelen voltam elkezdeni vezetni, akkor ma sincsen autóm. Én azt mondtam, szinte mindenhova el lehet jutni busszal, vagy vonattal. De a munkám révén megváltozott a helyzet.

Bár ma sem érzek legyőzhetetlen vágyat a vezetés iránt, itthon kénytelen vagyok, mert a feleségem nem vezet. Azonban már elkényelmesedtem, nem tudnám elképzelni, hogy vonat vagy busz pályaudvarokon várakozzak, hogy érkezik-e a szerelvény, vagy nem.

A mostani munkahelyemre mikor jelentkeztem, ott is az volt az első kérdés, hogy van-e jogosítványom. Ilyen vagy olyan okokból itt is elég sokszor vállalom, hogy az adott napon betöltöm a vezetői pozíciót. De ha valamelyik kollégám magához ragadja a gépkocsi kulcsát nem szoktam a megszerzéséért közelharcot vívni velük. :)) Teljesen jól érzem magam az anyósülésen.

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Cucicsillag)
2020. jan. 12. 22:30
Én kifejezetten szexinek és férfiasnak tartom ha egy férfi jól és magabiztosan vezet. :)
29. szőkelédi (válaszként erre: 13. - Globus)
2020. jan. 12. 22:29

Áááá! Öreg talán még nem annyira 😁

Más probléma van nálam . Nem vagyok forgalomba való. De sokan vannak ,akik ezt nem ismerik el,aztán bepánikolnak, csinálják a hülyeséget. No megint elkanyarodtam a témától🤔

28. timycat (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 22:28
Nekem már gimiben volt autóm, én vittem haza a fiúkat. Én nem éreztem bénának, de lehet az volt.
2020. jan. 12. 22:27
Ilyen esetben ha nekem van, neki nincs, a hazakísérést hogy lehet megoldani? Sehogy? Esetleg én vigyem őt haza? Vagy járjak busszal és úgy hazakísér?
26. Cucicsillag (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2020. jan. 12. 22:24

Igen, ez nem annyira megszokott.

Az en exemnek volt jogsija, de mindig en vezettem. Egyszer sem ult a volan moge.

Lehet, nem is vot neki? ...

Nalam azert szamit, hgy egy pasi vezessen ill.jol vezessen, nyilvan nem a kapcsolat alappillere, de na.

2020. jan. 12. 22:23
A második randira úgy gondoltam busszal megyek, hogy ezt kiküszöböljem. Így buszoztunk, metrópótlóztunk.
2020. jan. 12. 22:20

Kövezzetek meg, de randin is kicsit hülyén éreztem magam.

Én elmentem autóval. Ő tömegközlekedve. Mikor vége lett a randinak, elkísért az autómig. Én megkérdeztem elvigyem-e? Elvittem a metróig. Kicsit hülye helyzetnek éreztem...

23. szőkelédi (válaszként erre: 17. - Bözsi néni)
2020. jan. 12. 22:20
Igaz ,nagy fiam 4 éve vezet , kisebb 20 éves de bringázik. Pedig neki is lehetne autó ,de nincs rá igénye.
22. magdimnika74 (válaszként erre: 19. - Simple)
2020. jan. 12. 22:16
Fontos ,de hogy az alapműveltség része legyen ....hát kicsit húzós.
21. dd2f6e7976 (válaszként erre: 20. - Amaunet)
2020. jan. 12. 22:00

Na, ezt a pechet, az én gyerekem 2 éve tette le gimisként...

:-(

:-)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook