Szerintetek bezárnak a drogériák? (tudásbázis)
Járvány van, ami valahogy sehogy se jó. De ha ellehetetlenítik az ellátást, vagy a kisebb webboltok egyébként is nehéz megélhetését, azzal se lesz jobb.
Hagyjuk, hadd döntsék el, hogyan tartanak online nyitva.
És nem kell háborogni azon, hogy egyesével lehet bemenni a postára vagy a patikába.
Folyékony is van, az éppen olyan, mint a mosószerek.
Én legjobban a spricnis flakonost szeretem, mocskos munkásingek gallérjára, kézelőre tökéletes, mosás előtti beáztatásra. Utána már 40 fokon tiszta lesz.
Aldiban volt egy kedvenc, de ritkán kapható, mostanában zöld békást veszek.
Mert a futár huszonéves, én meg 62, és mert nem tudok vezetni.
Mert a futár naphosszat egyedül van a kocsijában, ellenétben a boltosokkal, akikre emberek ezrei lehelnek rá a teljes nyitva tartás alatt.
Mert nem az összefogdosott árut pakolja a kocsijába, hanem azt a már leragasztott kartondobozt, amit az ügyféltől átvett a főnöke. Ezt végezheti kesztyűben is.
Valószínűleg nem tömegközlekedik a depóig sem.
Aztán meg, egy futár elvisz napjában több száz csomagot, és megteheti, hogy leteszi a csomagot és 1 méternél nem is megy közelebb a címzetthez. Főleg, ha a munkahelye, a futár cég megszüntette a készpénzes fizetést. A vevő simán utalhatja a vételárat előre.
Nem utolsósorban azért, mert a családi tulajdonban üzemeltetett boltocskáknak is meg kell élniük. Ismerek olyat is, akik a környéket saját kocsival látják el. Őket is leállítanád?
Hogy milyen szülő? Már írtam az egyik fórumban.
Anya, apa + 2 gyerek együtt lődörögnek, megfogdosnak mindent.
Nálunk a munkahelyemen az összes bicaj kormányát megfogdosta mind a két gyereke, csengettek, stb.
A kollégák meg mit sem sejtve elindulnak haza majd és lehet, hogy ettől a néhány gyerektől kaják el a vírust.
Na, ilyenek a szülők...
Sajnos úgy érzem, hogy képtelen vagy megérteni, hogy miért szeretnénk, ha a legtöbb szolgáltatás leállna.
Próbálj már más fejével is gondolkodni!
Ne terjedjen gyorsan a járvány!
A futárnak is el kell jutnia a munkahelyére, együtt kell lennie több emberrel a munkahelyén, a mások által megfogdosott árut be kell pakolnia a kocsiba, majd átadnia a megrendelőnek. Ez mind-mind a terjedést segíteni elő.
Nem mellesleg, a futár is fontos a családjának!!!! Miért pont őt áldozzuk be és miért nem téged? Érted!?
Ha én is egy eldugott faluban élnék, ahol van kertem és nem kell senkivel találkoznom, nem mellesleg otthonról is tudnék keresni pénzt, akkor biztos én is úgy gondolkodnék, mint te, de itt Budapest közepén nem sikerül átvennem a mentalitásodat...
Emberek konyorgom, nem igaz hogy nem lehet letezni boltok nelkul? Nem egyebkent nem zarnak be a drogeriak, ha egy kicsit is olvasnal hireket es nem varnal masoktol valaszt akkor erre magadtol is rajohettel volna. Ha esetleg bezarna akkor mi lenne??? 20eve meg azt se tudtad ilyen formaban hogy mi az a drogeria...
Ettol a forumtol fuggetlenul... meg mindig csak a kenyelem a fontos, a megszokott eletmod, hat valtozik, ez van, en sem orulok neki de alkalmazkodok. Eszem agaban sincs semmilyen boltba menni csak akkor ha esetleg teljesen elfogyott minden itthonrol de szerencsere betankoltunk es nem panik miatt hanem h a kesobiekkben ne kelljen emberek koze menni, boven eleg a munkaba jaras.
Mi zar be es mi nem? Tenyleg ez ennyire fontos? Tenyleg nem tudunk ulni a fenekunkon? Suli nincs, a gyerekek kint... milyen felelosseg teljes szulo neveli oket???
Azert tartunk itt ahol es azert fog ez az egesz meg jobban eldurvulni.
Egy kicsit igen ;) de a DM-függést különösen megértem :D
Az itteni drogériákat nem szeretem :/
Pár hete meglátogattam apám, és még az előző nyárról volt egy kis szezonális deom. Azt hittem, sírok örömöben XD
További ajánlott fórumok:
- Müller Drogériák
- A felnőtt pelenkát ki kell iratnom a háziorvossal, vagy csak drogériákban jutok előrébb?
- A-vitamint szeretnék szedni, tudtok valamit ajánlani, amit a drogériákbn is meg lehet kapni, vagy recept nélkül?
- Ma már nyitva vannak a boltok, butikok, drogériák Advent első vasárnapján?
- Ezüstvasárnap nyitva vannak a drogériák? (DM, ROSSMAN.)
- A drogériákban kapható L-Carnitine is jó?