Szerintetek az normális, ha feszül a gyökérkezelt fogam? (tudásbázis)
OKÉS,Elmegyek hétfőn,aztán sztem átmossák az egészet,végülis rosszabb csak nem lesz,ugye?
Azért a helyedben elmennék megnézetni! Van egy színesebb tömés, az a gyökértömés és van egy másik azzal tömi le a lyukat, hogy az is gyógyszeres-e, azt nem tudom.
Menj el! Nehogy szilveszterre legyen gondod!
Lehet, hogy csak pótolja a kieső darabot!
Hát az a fehér,az az egész leesett....de amugy nem lehet belenyulni,mert alatta van még valami...akkor is baj?
Ha csak kis darabka, az nem baj, de ha az egész tömés, akkor elkéne menni a fogorvoshoz.
nem tudom,hogy mi eshetett le..de sztem baj..nem?:)
Nem érzem,csak azt h ott van,és mindig birizgálom a nyelvemmel,és azon agyalok mikor durran be...ez abaj velem :( .És az baj ha leeesett az a fehér valami?
az mar nem jo jel vegulis,hogy erzed,hogy fajni fog..
Ne félj!!! Mondtam, hogy nem azért írtam, hogy megijedj!!!
Közben most tavasszal kiderült, hogy annak a gyökérkezelt fogamnak a gyökere egy cisztába "lóg" be.
jaj, tudom, en utaltam gyokerkezelesre jarni,minden alkalommal be voltam sza-va..aztan szajsebesz,foleg,hogy tanulo vegezte..6 erzestelenitovel is fajt.
Eleve rosszul kezdte az egeszet: beadott 3 erzestelenitot, es azt mondta,lehet hogy ez nem volt eleg,szoljak ha meg kell...hat sztem nem is kell mondanom,h fu de fajt vegig..
Jaj istenem...attól félek velem is megtörténik.Nekem Dalacinom van,gyulladáscsökkentő,még anno kaptam gyökérkezelt fogra.Ugy félek...
Ez szerintem normális dolog, hogy most feszül, mert "dolgozik a tömés".
Nem azért, hogy letörj, de nekem 3 éve volt így, pont nyaralás előtti este, hogy bedurrant a gyógyszeres tömés alatt. Rendes volt a dokinő, mert hajnalban mehettem hozzá (nagyon fájt, egész éjszaka nem aludtam) kiszedte azt a gyógytömést, és szabadon hagyta, had ürüljön alóla. Kaptam külön gyógyszert is tőle(gyulladáscsökkentő).
csak amiatt aggódok ám,mert amikor megcsinálták,akkor már sírva mentem,anynira fájt,és megcsinálta a doki,és utána semmi fájdalom,csak érzékeny volt és most meg feszülget...emiatt félelk.De lehet túl sokat gondolok rá :D
jA,ÉS AMUGY AMIt tettek rá,valami fehér anyag,az már kiesett belőle,de egy tűt lefertőtlenítettem,és megpróbáltam hogy bele tudom e dugni,de nem ,szóval akkor ugye még nincs nyitva?
Ne is mondd :( Én szerdán elutazom,és ezért félek,h nehogy akkor lobbanjon be.Mindenesetre ha most fáj a hétvégén,akkor elmegyek hétfőnm rögtön izibe dokihoz,h megcsinálja vagy átmossa...FÉLEK!
Szerintem nem, en biztosan visszamennek, lehet marad meg gyöker odabennt. Nekem is volt ugyanigy, gyogyszeres tömessel es ujra gyökerkezeltek mert maradt benne egy picike.:(
nekem is volt gyokerkezelt fogam..
proba tomes volt benne, nem is fajt,csak egy ido utan...sajnos elegge elgennyesedett,igy szajsebeszetem kotottem ki .. :(
De lexi, nem hiszem hogy nagyon fog fajni!
Nem, Lexi, iszonyatosan nem fog fájni, ahhoz nagyon be kell durrannia. A doki lelkiismeretesen kitisztitotta, nagy baj nem lehet vele, a gyógyszer hat. Próbálj ne agyalni rajta, s nem lesz vele gond.
akkor szerintetek most fog nagyon fájni?
Nekem ez fél éve volt, néha most is érzem, de nincs begyulladva, nem fáj, csak érzem.
Igen még benne van.16-án kell majd visszamennnem.És szerintetek lehetséges hogy elkezd iszonyatosan fájni?
Még benne van a gyógyszeres tömés?
Igen, normális. Lehet, hogy a gyógyszer alatt begyűlt egy kis váladék. Ha mész majd vissza, és kiveszik a gyógyszert, akkor átöblítik és kiderül. Addig nem tömik be, amíg fennáll a gyulladás veszélye. Nekem már több fogamat gyökérkezelték, sokszor végigcsináltam.
Nekem is ilyen... érdekelne engem is, hogy ez normális-e!
kb 1.5hete gyökérkezelték a fogamt bp-en,és a gyökérbe tettek gyógyszeres tömést.Azóta volt már többször,h elkezdett feszülni,és ha ráharapok és érzem h "ott van". Ez normális dolog szerintetek?fo majd jobban is fájni?
Szerintetek az normális, ha feszül a gyökérkezelt fogam?
További ajánlott fórumok: