Szerintetek az adatlapon lévő lány szép? Jól áll neki a fekete haj? (tudásbázis)
Átlagos lány, nem okos, nem szép, de erről a képről, nem sok mindent lehet megállapítani, mert a kép nem jó minőségű!
Inteligens, okos, szép relativ fogalmak:))
A kép rossz és előnytelen.Hát nem az az ajtócsapkodós szépség.Mint nő,biztos nem nézném meg az utcán felhördülve,hogy apáááááám,de széééép!
De sokat ki lehet hozni bármilyen arcból,egy jó sminkkel,vagy egy jó frizurával.
Nem vagyok kozmetikus, de a szemed alatti karikákat biztosan eltüntetném. A szád vékony, talán egy kis szájfény jól állna. Szemöldököt picit megigazítani... nem tudom.
Nincs egy másik kép?
A hajat tényleg formára kellene vágni, ahogy előttem is írták.
Valami formásabb vágás (esetleg rövidebb haj). Vagy a feketét dobd fel egy másik árnyalattal, mert így az egész haj egy nagy tömeg, eltűnik benne a vágás, olyan egybeolvadós az egész.
De szerintem arcra szép a képen szereplő lány :-)
Nem jó a fotó, mert a lány szemei alatt karikák látszódnak, az orca részen fehér és a lány arca jobb oldalán az orr is elmosódott.
Egy olyan lány, akiből jó sminkkel nagyon jó nőt lehet varázsolni. A fotó alapján, én, mint nő nem szisszenek fel, hogy milyen jó nő, de nem is csúnyának nem mondanám.
További ajánlott fórumok:
- Fekete listán a Magyar lányok
- Mi a véleményetek, tanácsotok, ha ez a helyzet? (erős idegzetűeknek kép az adatlapon :)
- Fekete hajú lányok ide!
- Tetszik nektek a kék sapkás lányon lévő fekete szövetkabát?
- Asztalon lévő néhány ikon bal alsó részében van egy kis fekete nyíl fehér négyzetben. Hogy tűntessem el?
- Milyen színű rúzst választanátok egy fekete hajú, kék szemű, fehér bőrű lánynak ajándékba? Mi az ami telitalálat lenne?