Szerintetek a férfiak mit találnak egy nőben a legszexisebbnek? (beszélgetés)
"Végre valaki aki értelmes dolgokat ir le!:-))"
?????????
1115-ben írta.
Másképp gondodlod?:)
Ez jó válasz volt,mert szerintem is több mindentől függ,hogy kinek melyik méret a megfelelő!!
Végre valaki aki értelmes dolgokat ir le!:-))
Egyszer jártam úgy, hogy tánc közben egy havr zászlórúdja súrolta az oldalam.:) Jó, lassú szám közben...
Nagyon vártam, hogy a táncnal vége legyen.
Akkor te úgy keresel magadnak pasit, hogy leellenőrzöd a méreteit?:) Átmérő, hosszúség, stb?
Még jó, hogy más nem biztos így gondolja.
Sztem ezt egyértelműen nem lehet így kijelenteni. Elsődleges kérdés, hogy mibe kell minek passzolni. Vagyis előfordulhat, hogy ami "a"-nak már fájhat, az "b"-nek igencsak alsóhang. De nyilván gondok lehetnek 4-5 collnál...
Megaztán érdemes megnézni az európai átlagot. Van rengeteg statisztika.Kevésbé rombolja az önbizalmat, mintha mendemondákra alapoznak.
Tehát a méret a lényeg mégiscsak és mi van akkor,ha mégsem megfelelő a kiszemelt fegyverzete?
Lapát vagy esély,hogy mégiscsak müködhet az is!!:-)
fogalmam sincs mit találnak egy nőben szexisnek...más rugóra jár az agyuk....ki, mit....
de az biztos nekem midig a melleimmel beszélgetnek.... :) néha kínos a dolog...
De tényleg nem a méret a lényeg....csak játékos legyen!!:-)
Optikai tuning tényleg a nők fegyvere,de a strandon minden turpisságról lehull a lepel!:-)
Szeretem a szókimondást,ezért értékelem az "elásásod",ami tényleg elég kultúráltra sikeredett!!:-)
Én nem tudok hasonlókról beszámolni,hiszen a férfiaknál nem divat a szük naci így a lényeg láthatatlan marad....aztán meg jön a döbbenet vagy a csalódottság!:-(
OK. Közkívánatra elásom magamat. Mi a legszexibb? Hát nem a pillantása. Persze az is számít. De a tortából nagyobb szelet máshol van. És az minél homlokosabb, annál inkább megigéz. Aztán mehetünk feljebb.Most jön a marcipán.Ami kiszúrja a pólót, jaaaj. Tökmindegy mekkora, csak tolakodjon:)
Utána jöhet minden, ami csak van. De mellébeszélés nélkül ez az, ami megindít. Nyilván egy párkapcsolatban az érzelmek dominálnak, de ha csak és kizárólag az érzékiségről van szó, akkor leszek oly naturális és ennyire leszűkítem a kört.
Pedig de szívesen leírtam volna igazán közönségesen, ahogy éppen eszembejut:) De ugyi a modera
További ajánlott fórumok:
- Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben?
- Sokan sírnak, hogy nem találnak munkát. 10 napja feltettem egy apróhirdetést, hogy könyvelőt keresek. Senki nem jelentkezett. Hogy is van ez
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Miért mindig ilyenkor találnak meg?
- A rák ellen miért nem találnak ki még semmi ellenszert?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?