Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Benne van a leírásban, hogy zárható szellőző nyílások :) Akkor vízmentes, ha nem szellőzik,. Sajna ez van. Persze úgy meg lehet úszni, hogy egy ideig nem találja meg a víz az útját, de amilyen esőkben én néha megyek, oda csak a neylon jó. Amúgy az direkt erre van kitalálva.
Nekem is van ilyen anyagú dzsekim és nadrágom, de átáznak :)
Valami ilyesmi :D na jó, te vagy a szakember elhiszem. De szakadó esőben már tesztelte, mert pont a múltkor áradozott róla, hogy ő maga sem akarta elhinni, hogy milyen szuper volt :D sehol nem ázott be :D
Elmondom neked, hogy olyan anyag nincs, ami a levegőt átengedi, de a vizet nem :) Ez kamu. Olyan van, ami kisebb nedvességet nem, de olyan, ami a szakadó esőt, az a levegőt sem.
A síruhák is eláznak, amik szellőznek.
Úgyhogy a barátnőd még nem tesztelte szakadó esőbe. Majd nézd meg benne utána :)
Oljan is van! Ellenkező irányban!
Neki még hegyük is van! Nekünk meg folyónk ami kiárad!:))))
Doki küldtem Mojitót:)
Ez felfrissít:)
Nem,Hawai!
Rózsákkal. Fűszoknyás fiukkal/különösen ha sütök nekik csirkét!/
Rosszul tudod :D
Barátnőmnek olyan cucca van :D Egy csepp víz nem megy át rajta, de bele nem izzad, és nem melegszik be sem :)))
Hát Itt, ahol lakom!:)))
:)))))
Győrújfalu
Én simán sajnáltam Moncsit :DDDDD
Nekem is lesz benne részem....mindjárt, amikor hazajön a fiam a fociról :))))
Kilométeres körben megszalad a lányok fantáziája!:)))
Moncsi söprűvel kergeti el őket!:))))
Ugyan...ez csak víííííz:)
És a szerelés meg különbenis férfias, útszélén is...na:))
Igen, jól gondolod :D Elképzeltelek :DDDD
De olyan jó vízhatlan motoros cuccok vannak :D légáteresztők :D miért ilyen overállban szenvedsz?????
Hát 2 éve, de aztán utána kb. fél évre vissza szoktam, és most kb. 3 hónapja vagyok teljesen tiszta.:)))És tünetmentes:))
Nem kivántam, érdekes menet volt:))olyan volt mintha elutasította volna a szervezetem, pedig én akartam...dehát nem esett jól:)