Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Most mondd meg, ha kap ötleteket, kipróbálja sorban?
Ez annyira gáz! Lehet, hogy én vagyok ehhez öreg?
Szerintem ez két ember magánügye! Tanuljanak egymástól, vagy mit tudom én!:))
Aki komolyan akar neki válaszolni (bevallom én nem voltam ilyen) az ír neki privátot.
Vagy nyisson egy zárt fórumot klubbot, és aki nem odavaló mert szétszedi, azt dobja ki onnan. Nyíltban ilyet megbeszélni szerintem lehetetlen.
Pont ez benne a pláne, hogy megpróbálok az illetővel ilyenkor azonosulni, hogy ő ezt komolyan gondolja és hogy így mik fognak vele még történni és mik történhettek eddig.
Ez komoly, mármint, hogy ezen szoktam agyalgatni :)
És ha ő mégis komolyan gondolta...és ezeket a válaszokat kapja...király összhang:)
Na mindegy, ez a fórum szépsége...olyan színvonalas.
Így nézve igen.
De egy ilyen fórumon, nem lehet egy ilyen kérdést komolyan gondolni. Pedig a csaj tényleg azt hiheti, hogy ezen múlik a sikere a férfinál.
Ez tény. Elég visszaolvasni ennek a topicnak ez elejére :)))
Mi folyt itt akkoriban :))
Persze voltak jó hszek is.
Szerintem ennek a lánynak is kemény lehet.
Apa téma kb 0-án állhat.
Pedig engem komolyan érdekel, hogy az illető valóban komolyan gondolja-e. Mindig meglep, amikor azt látom, hogy igen, komolyan gondolnak emberek olyan dolgokat, amin amúgy csak hüledeznénk.
Azért szoktam ezen gondolkozni, mert ilyenkor lepörgetem magam előtt az életét, hogy mi hogyan alakulhat nála ilyen gondolkodással.
Kemény néha.
Mert egy nagyon érdekes fórum :D megérdemli a sok hsz-t :DDDDD
Nem tudom elképzelni, hogy komolyan gondolta :D pedig biztos DE :D
Hát fura, hogy ezt valaki tanulni akarná.
Lehetnek ott gázok férfi női témában bőven....
Te egy csomó mindent írtál odaaaa!!! :))))
Szerintetek az illető komolyan gondolja, amikor kiír egy ilyen fórumot, hogy meg fogja ezt tanulni valahonnan?
Jó, biztos én is gondoltam komolyan hülyeségeket, de akkor is :)
Elismerted.
Szóval a szponzorom akarsz lenni, értem, még gondolkozok rajta és foglak értesíteni.
:))
Látjátok, hogy milyen fórum indult? :)))
"Hogyan legyünk sexistennők"
pfffff
Pontosan.
Gyerek cipőben jár:)