Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Nekem az a második, ha nem első nagy kedvencem:)
Ne csak mond, hanem húzz, de gyorsan, mint a vadliba. A véleményedre meg senki nem kíváncsi. Aki igen, az majd utánad megy.
Ezt a topicot kerüld el hatalmas ívben.
Na paradicsom az nálam is van bőven.:-) Az se rossz, csak már uncsi. :-))))
Vedd már észre, hogy nem foglalkozom veled.
Nyugi elmondom a véleményem a paleoról és már itt sem vagyok bájologhatsz tovább szeretett csapatod körében egy szem férfiként.
Nem vágyom a babérjaidra :-)))
Nekem se nincs..Most ,hogy mondod:)A paradicsom elvette az eszem:)
Emett, azt akarod, hogy kivágjon Hoxa? Húzzál innen. Menj a barátaidhoz. Itt nem vagy szívesen látott.
Mondtam hogy pszt!
Majd akkor ha kérdezlek. Addig sétálj egyet. :-))
A gyógyuláshoz sok esetben hitre van szükség. Itt is azt gondolom ez történik sok esetben. Elhiszik, ha változtatnak az életmódjukon meggyógyulnak.
Takarodj innen! Így beszél egy nővel, ahogy Te Solairrrel, az menjen innen a fenébe. Bunkókra nincs itt szükség!
Nálunk meg ponthogy gyorsan elfogy:-)))
Hm. De akkor mi van a sok történettel, akik ettől jöttek helyre?
Micsoda háztartás az enyémmel együtt!:))))
Nálunk örök élete lenne!:)))
Na eddig bírtad, hogy ne told ide a képed? Húzzál gyorsan innen, mint a vadliba.
Erről jut eszembe :-o Nincs itthon olívabogyó:-(
A válasz roppant egyszerű. Ezek a termékek bár nem olcsóak, de megvehetők, szinte mindenki számára.
Szemben az olyan termékekkel, amit helyettük ajánlanak. Nagyra kell nyitni mindenkinek a pénztárcáját.
Aki kitalálta a paleot, volt esze rendesen. Tudta hogy kell meggazdagodni, főleg úgy, hogy az emberek pedig hiszékenyek, szinte mindent elhisznek :-))
Amúgy igen..Aztán kapkodhatod a bogyókat ...a mellékhatásokra meg a másféle bogyókat...Jaaa nem, nem az olíváról beszélek:))
Nyírfacukor! Terem a másik földrészen! Az ottani rezgéseket hordozza! Miért egészségesebb?
Mert tényleg jó:)Mondom én, aki a paleosokat januárban még jehova tanúinak hívtam:))Bocsi:)Belátom tévedtem...
Én is nyírfacukorral főztem a megyszószt;-)))
Akkor szándékosan mérgeznek :-s
Félig az. Én is eszek befőttet, csak éppen xilittel van eltéve.
Igen :D egész biztosan. :DDD
Ez nem tudományos, tehát övön aluli ütés!
Megintem!:)))))
A bíró megy barackot befőzni, ami ugye nem paleós!
Így a bíró elfogultságra hivatkozva kéri a saját fölmentését!:))))
Szerintem ez egy megszállott paleós sok sok regje :)))
Akkor mostantól kétpofára ám!!!!
Képzeljétek a paleos fórumra sorra jönnek az újak, akiknek a dokijuk javasolta a paleot :DDD Tök jó. Endokrinológusok----nőgyógyászok :DDDDD Pár év, és ti is ott lesztek a másik fórumon törzstagok :DDDDD
Hát ööö, azért mostan még ehetem?Majd télen meg nem..Bár ez komoly törés lesz az életemben..:)
Persze, meg gyűjtöm a matricákat is :)
További ajánlott fórumok: