Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Igen, "rendkivüli módon ne tudta elviselni" a hülyéjének a jelenlétét...
Nem kicsit lehetett kiakadva rajta nyilván, ha ezt meglépte, annak teljes tudatában, hogy tuti lesz hátulütője.
Tudod erre meg nem mondok semmi, mert a végén....
Pedig nagyon szeretnék...
ÉN múltkor írtam neki, és azt írta, hogy akkor majd kitaláljuk, hogy hol tudjuk folytatni a kommunikálást egymással..
Talán blogot lehetne létrehozni, vagy valami.
Agyban már el van döntve.. és utána nézek a gluténmentes kenyérnek is, hogy mennyibe kerül, és abból is csak minimálisan viszek majd be..
Nem mintha eddig sok lett volna a kenyérből, naponta egyetlen szelet kenyeret szoktam enni, többet nem, azt is csak reggel..
Mondtam anyuéknak is, hogy mostantól semmi tej, de őszerintük beképzelem..
Pedig a háziorvos is azt mondta, hogy nálam is minden jel arra utal, hogy érzékeny vagyok rá..
Hát most vészharang kong nálam is, beutalót kaptam oda, na meg a magas vérnyomás nálam is kialakult a 42. életévemben.. Eddig mindig kitűnő vérnyomásom volt, azért még soha nem kellett aggódni..
De amikor vízszintben is forog körben minden, és hányingerem van, akkor ott már vészharang kongatás van..
Nem kell megvenni. Komolyan mondom.
Én két és fél éve nem ittam semmilyen tejet - na jó kókusztejet használok, de nem iszom úgy mint pl. a tejet régen.
És kenyér nélkül is nagyon jól el lehet lenni.
És akárki akármit mond, nem drágább mint a normál étkezés.
Jó, aki csak tejet meg kenyeret vett...annál drágább. De aki normálisan evett mindent, annál semmivel se drágább. Sőt.
Na Hoxa visszairt..
Ez a hármuk ügye, ne avatkozzon bele senki...
Évek óta mindig közvetlenül evés után puffadt fel hatalmasra a hasam, és egyszerűen csak azt hittem, hogy anyutól örököltem genetikailag, mert ő is világ életében ilyen puffadós volt, nem is kicsit.. Álmomban nem gondoltam volna, hogy liszt és laktózérzékenység okozza a puffadást.. Csak mostanában erősödtek fel a tünetek..
Eddig hiába írta bárki, nem hagytam el, most állok át agyban is, mivel most kongatták meg nálam is a vészharangot..